Sådan synkroniserer du dine gemte pc-spil mellem computere med Dropbox

Hvad er din yndlingsspilgenre ― handling som Call of Duty, sport som FIFA 14 eller gåder som hjernealder? Uanset hvilke spil du kan lide mest, har du nogensinde indset, hvor fantastisk det ville være at spille og gemme spil på en computer og derefter få adgang til dem fra en anden i stedet for kun at afhænge af en?

Fascinerende, er det ikke?

Nå, så ville du være glad for at vide, at Dropbox kan gøre dette let. Du kan gemme spilfiler fra pc til en Dropbox-lagringskonto og dele de gemte filer med venner når som helst og hvor som helst. Lad os finde ud af hvordan

.

Processen

Når et spil downloades, gemmes filer normalt i den lokale mappe Dokumenter. Vi er nødt til at kopiere disse gemte filer til Dropbox og derefter generere et symbolsk link, der peger på Dropbox den originale gemme mappe. På denne måde, når du planlægger at gemme spillet, bliver det omdirigeret til de synkroniserede gemmer i Dropbox.

For at gøre dette job let, har vi delt processen i flere trin for klarhed.

Trin 1: Sikkerhedskopiér filerne

Det første job er at tage backup af de gemte, du har til hensigt at synkronisere.

Disse filer repræsenterer muligvis en betydelig mængde spilletid, så en sikkerhedskopi er meget vigtig, og dette bør være det første trin.

  Den bedste VPN-router i 2020

Trin 2: Installer Dropbox-klienten

Installation af Dropbox Client skal være det næste trin, da det forenkler synkroniseringsprocessen.

Dropbox vs Box
Dropbox Desktop Client

Sørg dog for, at der er tilstrækkelig ledig plads tilgængelig, før du starter den, så indsatsen ikke spilder.

Trin 3: Find de gemte spilfiler

Find ud af, hvor spilfilerne er gemt på lokal maskine. Det er ideelt, at det findes i mappen Mine dokumenter eller i en mappe Mine spil deri, men placeringen varierer afhængigt af spillet.

Hvis du stadig ikke kan finde ud af det, kan du prøve at højreklikke på spillets genvejsikon og vælge Åbn filplacering fra pop op-indstillingerne.

Trin 4: Overfør gemte mapper til Dropbox

Dette er ret let. Lad os sige, at gemte gemmer findes i mappen Mine spil, og du vil flytte dem. Nu skal du blot oprette en mappe i din Dropbox og kopiere filerne i den, og det er alt; filerne fra pc til dropbox overføres problemfrit.

En anden udvej er Dropbox Folder Sync Add-On.

Dette vil hjælpe med at flytte enhver mappe til din Dropbox-konto, og der genereres et symbolsk link for at pege på den nye adresse. Alt hvad du skal gøre er at installere det og derefter bare højreklikke på den mappe, du agter at overføre til din lokale maskine, vælge “Synkroniser med Dropbox”, og det er alt. Det vil flytte alle de gemte filer på et par sekunder.

Trin 5: Synkronisering på andre pc’er

Du har gemt dine filer i Dropbox og vil nu synkronisere dem med andre computere. Så hvordan skal man gøre det? Her er to måder at få det til at ske.

  Bedste Online Backup til England 2020

Fjern eller omdøb spillets originale gemmappe, og kør følgende kommando som administrator.

“C: \ Brugere \ Brugernavn \ Dokumenter \ Mit spil \ Spilnavn” “C: \ Brugere \ Brugernavn \ Dropbox \ Spil gemt \ Spilnavn”

Den første filsti skal være spillets originale gemmappe, og den anden skal være den nye Dropbox gemme mappe. Tryk nu på enter, og de symboliske links oprettes. For at sikre, at det fungerede, skal du gå tilbage til den originale mappe for at kontrollere, om genvejen virkelig er oprettet. Gentag denne proces på alle de computere, du vil synkronisere.

fem værste skybugs

Den anden måde er at bruge Dropbox Folder Sync-appen. Download det på den anden maskine, find spillet gemt, og vælg igen “Synkroniser med Dropbox” som før. Appen identificerer, om en Dropbox-mappe med et lignende navn allerede er fremherskende, og alt hvad du skal gøre er at lade den smelte sammen og overskrivning.

Du skal dog sikre dig, at de gemte filer allerede er tilgængelige på denne computer, og at de skal sikkerhedskopieres til et andet sted, og derefter skal de oprindelige filer fjernes fra mappen. Det sikrer nul modsigelser med Dropbox-gemmer.

Trin 6: Test

Dette sidste trin er vigtigt for at hjælpe med at kontrollere, om processen virkelig fungerede. Begynd spillet på den ene computer, gem det på ethvert vilkårligt sted, og prøv derefter at starte spillet på den anden maskine, og hvis det er en succes, skal du være i stand til at indlæse din seneste gemte fil fra den første computer!

Der er også andre tilgængelige værktøjer til at synkronisere dine gemte pc-spil mellem computere. En af dem, du allerede skal være fortrolig med, er Steam Cloud, som er ret populær. I modsætning til Dropbox understøtter den ikke alle slags spil.

  Hvad er netneutralitet, og hvorfor er det vigtigt?

Når det kommer til spilbesparelser, gendanner Steam Cloud ikke tidligere versioner, hvilket let kan gøres med Dropbox.

Konklusion

Dropbox er temmelig pålidelig, let at konfigurere og fungerer usædvanligt godt. Når nogen er vant til processen med at flytte filer fra pc til Dropbox og få adgang til dem fra flere andre maskiner, skulle det være ret let at indstille dette på yderligere computere.

Har du testet processen endnu? Er der andre trin, du gerne vil tilføje? Efterlad dine kommentarer og tak så meget for læsningen!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me