Box vs Dropbox: Hvilken passer bedst til dit firma i 2023?

Dropbox Business og Box, to gode tjenester. Den førstnævnte er forretningsversionen af ​​en fantastisk tjeneste med 500 millioner brugere, og sidstnævnte tæller mange Fortune 500-virksomheder som klienter. I denne artikel lægger vi Dropbox vs Box op og fortæller dig, hvordan de gør det.

Bemærk, at vi taler om Dropbox’s forretningsvariant i hele stykket, da Box ville knuse regelmæssig Dropbox uden tvivl. Se vores Dropbox-gennemgang for at finde ud af hvorfor, og se, hvordan den kan sammenlignes med andre store navne i vores Dropbox vs Google Drive vs OneDrive stykke.

Både Box og Dropbox Business er på vores bedste firmafil-synkroniserings- og delingsliste, hvor Dropbox Business trækker sig foran og hævder nummer to, mens Box kom på tredjeplads. Vi vil sammenligne dem igen og se, om resultatet forbliver det samme. Du kan henvise til vores separate Dropbox Business-gennemgang og Box-anmeldelse for at lære mere.

Hvis du ikke har brug for en EFSS-tjeneste, men en almindelig cloud-lagringstjeneste, skal du henvise til vores sammenligning af de bedste cloud-lagringstjenester og vores bedste cloud-lagringsguide, mens du prøver at finde ud af hvad du synes.

Vi vil sammenligne Dropbox Business og Box i de næste fem runder. I slutningen af ​​hver runde navngiver vi en vinder og erklærer en samlet vinder ved afslutningen baseret på resultaterne.

1

Synkronisere

Hvor hurtigt du kan synkronisere dine filer afhænger af flere faktorer, herunder cloud-lagringstjenesten, din internetudbyder og hvor tæt du er på en server. Det er bedst, hvis tjenesten bruger en synkroniseringsalgoritme på blokniveau til at fremskynde overførslen af ​​filer, efter at de er blevet uploadet. Det er kedeligt at samarbejde med andre uden det.

Det er også godt, hvis du kan begrænse dine computerressourcer eller båndbredde, hvis synkroniseringsprocessen tager for meget ud af dem.

Dropbox opfandt den almindelige model for synkronisering, der består af et ikon i systembakken og en særlig synkroniseringsmappe. Systembakkeikonet giver dig adgang til indstillinger og din synkroniseringsmappe. Alt, hvad du lægger i den mappe, synkroniseres til skyen.

Dropbox Business bruger en af ​​de hurtigste blokniveau-synkroniseringsalgoritmer på markedet. Det er ingen overraskelse i betragtning af den service, der opfandt den. I vores test tog en første upload på 500MB mellem 10 og 20 minutter.

Et andet plus for Dropbox Business er en funktion kaldet “smart sync. Det giver dig mulighed for at konfigurere dit indhold, så det kun gemmes online, mens du stadig viser det i din Windows File Explorer eller macOS Finder.

Box følger den almindelige synkroniseringsmodel, som Dropbox udviklede, så den tilføjer også en speciel synkroniseringsmappe til din enhed. Det fungerer på samme måde som for Dropbox. I boks kan du bruge selektiv synkronisering til at hjælpe dig med at frigøre lagerplads ved kun at synkronisere valgt indhold. Du kan også deaktivere synkronisering for mapper ved hjælp af webappen.

Boks synkroniseringshastigheder kan sammenlignes godt med andre EFSS-tjenester ved indledende uploads, men kommer til kort når der uploades eksisterende filer, fordi det ikke bruger synkronisering på blokniveau.

I betragtning af Boxs mangel på synkronisering på blokniveau sammenlignet med Dropboxs effektive implementering af det, er det let at vælge Dropbox Business som vinderen i denne kategori.

Round: Sync Point for Dropbox Business

Dropbox Business Logo
Box Business Logo

2

Deling

Cloudlager handler ikke kun om at uploade dine filer. Det handler også om at dele dem. At samarbejde i en virksomhedsindstilling kræver sandsynligvis, at du ofte deler filer, så det bør være let, i stand til at muliggøre korrekt indholdskontrol. Du skal også kunne dele med de store sociale netværk, enkeltpersoner og grupper.

Med Dropbox Business får du en central teammappe, som dine ansatte kan få adgang til. Du kan oprette undermapper og begrænse adgangen til dem til enkeltpersoner eller grupper. Mapper er det primære middel til at dele indhold mellem samarbejdspartnere, men brugere kan også oprette links, der peger på filer eller mapper.

Det kan du gøre ved at klikke på knappen “del”, der er knyttet til indholdet. Når du har gjort det, kan du indstille links til at udløbe og beskytte dem med en adgangskode. De kan også begrænses til teammedlemmer eller gøres tilgængelige for udenforstående, uanset om de har en Dropbox-konto.

Dropbox giver dig også muligheden for at begrænse brugere fra at dele indhold uden for din virksomhed. Du kan også se en liste over dine delte filer, mapper og genererede links på fanen “deling”.

Box lægger ikke begrænsninger på licenserede brugere, så de kan dele filer og mapper med andre licenserede brugere efter eget ønske. Hvis du aktiverer den passende tilladelse, kan de også dele med folk uden for din organisation.

  monday.com vs Asana: Håndtering af arbejdsgang i 2023

For at dele skal du klikke på knappen “del”, der er knyttet til et objekt for at sende en e-mail-invitation eller oprette et link. Alle med linket kan se og downloade dit indhold.

Deling af mapper og oprettelse af indholdslinks kan være farligt, fordi det er svært at holde styr på, hvem der delte hvad og med hvem, men god indholdskontrol kan hjælpe dig med at mindske det.

I boks kan du beskytte links med adgangskoder og tildele udløbsdatoer til dem. Stadigvis har den ikke en separat side, der viser, hvilket indhold der er delt.

Begge tjenester har funktionsdygtige delings- og indholdskontrolfunktioner. Dropbox Business har en delingsside, og Box gør det ikke, så Dropbox Business tager rundt.

Runde: Delingspunkt for Dropbox-forretning

Dropbox Business Logo
Box Business Logo

3

Produktivitetsapps

Jo flere apps du kan bruge til at øge din produktivitet desto bedre. Mange tjenester har indbyggede løsninger, nogle er integreret med tredjepart, og andre tilbyder en blanding af begge dele. I forkant er Microsoft Office og Googles kontorpakke. De fleste tjenester integreres med den ene eller den anden. Et par få tilbud begge.

Dropbox Business integreres med Microsoft Office og giver dig mulighed for at bruge Office Online eller Office 365, men det integreres ikke med Google.

Der er også en indbygget produktivitetsapp kaldet Dropbox Paper. Det giver dig mulighed for at tage noter og indsætte videoer, billeder og andre medier. Hvis du er interesseret i det, skal du læse vores Dropbox Paper anmeldelse. Hvis det ikke passer godt, kan du finde andre muligheder på vores liste over de bedste note-tagende apps.

Bortset fra sin ene produktivitetsapp har Dropbox Business tredjepartsintegrationer, som den opdeles i kategorier, herunder workflow, e-signatur, produktivitet, kommunikation og andre.

dropbox-vs-box-box-apps

Du kan forbedre din arbejdsgang ved hjælp af f.eks. Zapier, IFTTT og Airtable eller Asana, HelloSign og draw.io kan hjælpe med at øge din produktivitet. For at forbedre kommunikationen mellem medarbejdere kan du bruge Slack, HipChat eller Workplace.

Se den fulde liste på Dropbox Business’s appintegrationsside.

egnyte-vs-box-box-app-bibliotek

Box har også en indbygget notat-app, kaldet Box Notes, men den er ikke så sofistikeret som nogle af de bedste note-tagende apps, såsom Evernote. Det er dog stadig konkurrencedygtigt med OneNote og Google Keep. Det er nyttigt, hvis du har brug for at diskutere indhold med dine kolleger og notater under møder. Du kan også indsætte billeder og tabeller i dine noter.

Box har også et enormt udvalg af tredjepartsapps. Især integreres det med Office 365 og Googles kontorpakke. DocuSign og Adobe Sign er tilgængelige, hvis du har brug for at underskrive dokumenter, og Asana kan hjælpe dig med at definere og nå dine virksomhedsmål. For at hjælpe med opgavehåndtering er der Trello, AppSheet, Kanbans, AgileScrum Pro og mere.

Se den fulde liste over apps her.

Begge tjenester klarer sig godt i denne kategori, men Box tilbyder mere. Det har mange indbyggede apps udover Notes, fungerer med Microsoft Office og Googles kontorpakke og har flere tredjepartsintegrationer.

Runde: Produktivitetsapps-point for kassevirksomhed

Dropbox Business Logo
Box Business Logo

4

Sikkerhed

Onlineverdenen kan være et skræmmende sted på grund af trusler fra hackere og andre ondsindede mennesker. Det betyder, at god sikkerhed er et must for cloud-lagringstjenester.

Skysikkerhed er afhængig af protokoller og krypteringer under transit og i hvile for at beskytte dine filer. De inkluderer TLS-protokollen til at stoppe man-in-the-middle-angreb, hvile og krypteringer i transit for at kryptere dine filer og privat kryptering for at sikre dit privatliv.

To-faktor-godkendelse forhindrer hackere, der har stjålet din adgangskode, fra at få adgang til din konto. Selvom en udbyder har det, skal du dog oprette en stærk adgangskode.

Dropbox Business bruger TLS-protokollen, der er sikret med AES 128-bit eller højere kryptering, for at beskytte dine data under transit. Det gælder for filer, mapper og Dropbox-papirfiler. På websiden autentificerer tjenesten cookies som sikre og muliggør HTTP Strict Transport Security. Dette sammen med offentlige certifikater på dets servere forhindrer angreb mellem mennesker i midten.

På servere beskytter tjenesten dine filer med AES 256-bit kryptering. Filer gemmes i flere datacentre, og hver fil er fragmenteret og krypteret ved hjælp af en stærk ciffer. Dropbox-papirdokumenter er krypteret i hvile ved hjælp af det samme krypteringsniveau. For at beskytte dine filer mod ransomware anvender Dropbox Business versionering.

Tjenesten er designet til at administrere filkrypteringsnøgler for dens brugere. Tasterne gemmes og beskyttes af Dropboxs sikkerhedspolitikker og infrastruktur. Det betyder stadig, at du ikke kontrollerer din nøgle.

  Google Ads vs. Facebook Ads vs. Bing Ads: PPC Marketing i 2023

Dropbox Business efterlader også dine metadata i almindelig tekst, fordi den har brug for at få adgang til dem for at indeksere og fremskynde brugeroplevelsen.

Hvis Dropbox’s praksis gør dig urolig, og du ønsker at tage mere kontrol over dit privatliv, skal du se vores 99 værktøjer til at beskytte din artikel om beskyttelse af personlige oplysninger og vores privacy guide.

Dropbox Business har tofaktorautentisering til at beskytte din konto, men du skal stadig oprette en stærk adgangskode for at maksimere din sikkerhed. Disse foranstaltninger hjælper ikke, hvis nogen stjæler din enhed, men du kan slette data eksternt. Brugere kan logge på ved hjælp af enkelt login, hvilket gør det lettere at logge på flere forretningssystemer med de samme legitimationsoplysninger på én gang.

Tjenesten indeholder en funktion, der kan afbryde enheder fra synkronisering og slette indhold inde i dem.

dropbox-vs-box-dropbox-sikkerhed

De servere, der gemmer dine data er i Dropbox’s datacentre. De kan modstå brud og andre problemer, f.eks. Serverfejl og naturkatastrofer. De testes også regelmæssigt for sikkerhedssårbarheder. For at sikre, at dine data er sikre, gemmer Dropbox dem i mindst to geografiske regioner.

Hvis der sker noget uventet, har tjenesten dedikerede teams til at reagere. De er trænet til at reagere og bestemme alvorligheden af ​​hændelsen, udføre indeslutningstiltag og kommunikere med kunderne.

Processerne og politikkerne for hændelsesrespons er revideret som en del af SOC 2 og andre sikkerhedsvurderinger. For en komplet liste over sikkerhedsfunktioner og -procedurer, se Dropboxs sikkerheds whitepaper.

egnyte-vs-box-box-sikkerhed

Boks er heller ikke noget af sikkerheden, som du kan forvente af en EFSS-service.

Tjenesten bruger AES 256-bit til at kryptere dine data i hvile og TLS-protokollen for at beskytte dem under overførsel fra din enhed til datacentret. Dataene er stadig krypteret, når de kommer til en server. Box bruger også nøgleindpakning, hvilket betyder, at den krypterer din nøgle med det samme krypteringsniveau.

Ligesom Dropbox Business tilbyder Box ikke ende-til-ende-kryptering, men du kan indstille det ved hjælp af Boxcryptor, et privat tilføjelse til kryptering. Integrering af enkelt tilmelding er tilgængelig med OneLogin og Centrify understøttet.

Box har tofaktorautentisering til at beskytte din konto og giver dig mulighed for at indstille brugerdefinerede adgangskodekrav til dine brugere. Det vil sikre, at de ikke opretter svage adgangskoder i første omgang.

Enhedspinding giver dig mulighed for at begrænse, hvor mange enheder hver bruger kan synkronisere. Det giver dig også mulighed for at kontrollere enheder, der er i brug, så du får et overblik over, hvem der har adgang til din skylager. Du kan fjerne en enhed, men det fjerner kun cloud-adgang fremad og sletter ikke indhold fra dens harddisk.

For mere information om Boxs sikkerhed, skal du læse dets whitepaper.

Dropbox Business og Box er tæt på denne kategori. Ud over de funktioner, de deler, har Box brugerdefinerede adgangskodekrav, og Dropbox Business fjernsletning fjerner data fra enheden på toppen af ​​at afbryde synkroniseringsforbindelsen. I betragtning af der er tofaktorautentisering er manglen på krav til tilpasset adgangskode ikke en stor ulempe, så Dropbox Business vinder denne runde.

Runde: Sikkerhedspunkt for Dropbox-forretning

Dropbox Business Logo
Box Business Logo

5

Værdi

En service har god værdi, hvis du får meget for dine penge. Jo mere opbevaring og funktioner du får, jo bedre. Hvor mange planer en service har, er en god indikation af, om den kan give en god værdi, fordi den med flere planer øger dine chancer for at finde en der passer til dine behov. Hvis du leder efter billige planer, kan du se vores bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

En gratis plan eller prøve er en god måde at teste tjenesten, før du også abonnerer, så det er fantastisk, hvis en tjeneste leverer en.

Dropbox Business tilbyder en gratis 30-dages prøveperiode til standard- og avancerede planer, men udelader den for Enterprise. Planlægger gebyr pr. Bruger og kræver mindst tre.

dropbox-vs-box-dropbox-pricing

Standard koster $ 15 pr. Måned eller svarende til $ 12,50 pr. Måned, hvis du betaler for året, og tilbyder 3 TB fællesareal. Derudover får du 120-dages versionering og andre avancerede sikkerhedsforanstaltninger, herunder HIPAA-overholdelse, delingstilladelser og tofaktorautentisering.

Udover sikkerhedsfunktioner får du avancerede samarbejds- og produktivitetsværktøjer, såsom Dropbox Paper, Microsoft Office 365, smart sync og teammappe. Grundlæggende administrative værktøjer er også i pakken. De består af administratorkonsollen, centraliserede fakturering og virksomhedsstyrede grupper.

Med denne plan er API-opkald til sikkerheds- og produktivitetspartnere ubegrænset, men API-opkald til datatransportpartnere er begrænset til 25.000 pr. Måned.

  Namecheap vs. GoDaddy: 2023 Battle of the Once Registrars

Support består af prioriteret e-mail og live chat.

Den avancerede plan koster $ 25 pr. Bruger pr. Måned eller $ 20 med den årlige rabat og giver dig ubegrænset lagerplads. Det bygger på Standards sikkerhedsfunktioner med enhedsgodkendelser til administratorer.

Til produktion tilføjer det Dropbox Showcase, der fungerer med tilpasset branding, visuelle previews og informative billedtekster, der giver dig mulighed for at forbedre den måde, du præsenterer dit arbejde på. Du kan også spore, hvem der åbner, downloader eller kommenterer dine filer. Det tilføjer også visningshistorik til dine delte filer.

Planen udvider administrative værktøjer med SSO og muligheden for at administratorer kan logge ind på deres teammedlems konti.

Advanced tilføjer telefonstøtte også i arbejdstiden. Hvis du har brug for en tilpassbar løsning, kan du abonnere på Enterprise planen, men du bliver nødt til at kontakte Dropbox for at få et prisoverslag.

Enterprise tilføjer muligheden for at integrere Dropbox Business med tredjepartsudbydere af mobilitetsadministration af virksomheder til de tidligere sikkerhedsfunktioner.

Dropbox forretningsadministrationsværktøjer forbedres med domæneindsigt, der viser brug på tværs af hele domænet og netværkskontrol, som kan begrænse brugen på virksomhedsnetværket til kun teamkontoen.

Det udvider også support med 24/7 telefonsupport, dog kun på engelsk, og avanceret træning til slutbrugere og administratorer.

egnyte-vs-box-box-pricing

Box har fire forretningsplaner: Starter, Business, Business Plus og Enterprise. Du kan bruge en 14-dages gratis prøveversion til at teste alle undtagen den sidste.

Starter koster $ 5 pr. Bruger pr. Måned og kræver mindst tre brugere. Det kapsler antallet af brugere på 10 og lagerpladsen på 100 GB. Den maksimale filstørrelse er 2 GB.

Med Starter får du standard forretningsstøtte, SSL- og hvile-kryptering, brugeradministration, versionering, 25.000 API-opkald pr. Måned og desktop- og mobiladgang. Det passer godt til mindre hold.

Business er god for større teams, fordi det kræver mindst tre brugere og ikke sætter en øvre grænse for antallet af brugere. Det koster $ 15 per bruger per måned. Den maksimale filstørrelse øges til 5 GB, og du har adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner, såsom Active Directory, SSO og mobilsikkerhedskontroller.

Det integreres også med EMM-udbydere, tilføjer forebyggelse af tab af data, brugerdefineret branding og evnen til at danne og administrere brugergrupper. Mængden af ​​API-opkald pr. Måned hæves til 50.000. Lær mere om planen her.

Business Plus koster $ 25 pr. Måned og tilføjer til den forrige plan med avancerede admin-kontroller og ubegrænsede eksterne samarbejdspartnere. Administrationskontroller inkluderer fuld indholdssynlighed og styring samt sporing af brugeraktivitet og delegering af administratorroller. Det giver dig også mulighed for at bruge metadata og tilpassede skabeloner. Du kan også diktere dine egne servicevilkår.

egnyte-vs-box-box-styring

Valgfrie funktioner på planen inkluderer Box Governance, Box KeySafe og Box Zones. Box Governance forbedrer din styring og beskyttelse af indhold i skyen. Box KeySafe giver dig mulighed for at administrere dine egne private krypteringsnøgler. Box Zones lader organisationer med brugere i Europa, Asien, Canada eller Australien bruge datacentre lokale i disse regioner.

Det øger antallet af tilladte API-opkald pr. Måned til 50.000.

Hvis du har brug for en virksomhedsplan, kan du kontakte Box for at få et skøn over Enterprise planen. Det har HIPAA / HITECH-støtteberettiget og FedRAMP-lovgivningsmæssig overholdelse og tilføjer fuld indholdssynlighed og styring, ubegrænsede integrationer, herunder DLP og eDiscovery, og workflow-automatisering.

Derudover forbedrer det din sikkerhed med håndhævelse af adgangskodepolitik, vandmærkning af dokument og tillid til enheden.

Det hæver API-opkald pr. Måned til 100.000. Du kan se alle funktioner, planerne tilbyder på prissiden.

Box tilbyder mere fleksibilitet med sine fire planer end Dropbox Business. Selvom Starter kun leverer 100 GB lagerplads, er det velegnet til små teams. Desuden giver Box Business dig ubegrænset lagerplads og er ikke meget dyrere end Dropbox’s Standardplan. Boks vinder denne runde.

Round: Value Point for Box Business

Dropbox Business Logo
Box Business Logo

6

Afsluttende tanker

Dette var en hård kamp om kasserne, da konkurrenter var tæt i mange kategorier. Dropbox Business er den samlede vinder, fordi den havde tre sejre til Boks to. Det er godt, når du er nødt til at synkronisere filer hurtigt og dele med andre. Dets sikkerhed er også førsteklasses.

Boxs sikkerhedsforanstaltninger er næsten de samme, og det overgår Dropbox Business i produktivitet og tredjepartsintegrationer, da det integreres med både Microsoft Office og Googles kontorpakke. Hvis du vil have bedre priser og flere appintegrationer, skal du vælge Boks.

Vinder: Dropbox Business 

Hvad synes du om denne kamp? Hvilken service foretrækker du? Fortæl os det i kommentaren herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me