Wrike vs Asana: Quin és millor el 2023?

L’elecció d’una eina de gestió de projectes és una opció crítica que farà una diferència en l’efectivitat del vostre equip. Hi ha moltes eines bones i, tot i que pot ser difícil triar-les entre elles, la competició significa que hi ha moltes opcions fortes. Estem estudiant dos dels nostres favorits en aquesta comparació Wrike i Asana.

Són plataformes excel·lents, per la qual cosa hauria de ser un certamen tancat. Discutim com els separarem.

Configuració d’una lluita: Wrike vs Asana

Wrike és una de les eines més fortes que hi ha, ocupant gairebé el segon lloc en el nostre últim recorregut del millor programari de gestió de projectes. Té un aspecte professional, amb un conjunt de funcions ampli i una seguretat estreta.

Asana és una eina amable que varem valorar per la seva facilitat d’ús, com podeu llegir a la nostra crítica d’Asana. Asana té clients com la NASA i The New York Times als seus llibres, mentre que Wrike compta amb Google, Mart i Tiffany.

Són les eines més importants que ens agraden molt, però, quan es tracta, només hi haureu de signar-ne una. Ho farem endavant a la velocitat per veure quin és el que més mereix els vostres dòlars.

Ens centrarem en diverses de les àrees clau que diferencien a l’hora de triar una eina per al vostre negoci, incloses les funcions, que defineixen el que pot fer el programari i el preu, que preferirem ser menys si la resta és igual..

La facilitat d’ús també és important, ja que les funcions no són bones si no podeu saber com funcionen. També vetllarem per la seguretat, perquè no voleu que els competidors pirategin el vostre lloc web i aconsegueixen posar les seves papes greixoses als vostres plans.

Comencem per funcions per veure quin servei ofereix l’ampli ventall de funcionalitats.

1

Característiques

Les funcions són crucials a l’hora de triar una eina de gestió de projectes. Una característica que us estalvia temps pot valer molt més que el preu del servei, de manera que prestar atenció al que hi ha a fora pot fer una gran diferència en la vostra línia de fons.

Una de les raons per les quals les eines de gestió de projectes són tan eficaces és que permeten que la gent vegi informació clau segons sigui necessària, sense haver de passar el problema de convocar una reunió. Tothom pot accedir al que hi ha, dins dels límits que estableix, i els gestors poden obtenir una visió general de com funciona tot el projecte.

També podeu fer plans i comprovar fàcilment si s’ajusten a la programació de tothom. Si canvieu els vostres horaris, una bona eina us pot ajudar a actualitzar tot sense haver de baixar a la tramesa.

Quan es tracta de Wrike vs Asana, no hi ha molt per separar-los. Tots dos van obtenir un 90 per cent en aquest àmbit a les nostres ressenyes, de manera que la primera volta serà propera.

Wrike

Wrike té una forta selecció de funcions, començant per la seva estructura bàsica basada en tasques, que inclou subtascs i gestió de dependències. D’aquesta manera, podreu veure què cal acabar a cada pas del camí.

wrike-calendar

Una varietat de visualitzacions us ajuda a veure com van les coses. Hi ha un flux d’estil de blocs, així com un calendari. També podeu crear formularis que permetin als membres de l’equip crear tasques omplint-les.

Wrike permet penjar fitxers i comentar-los. Fins i tot podeu deixar comentaris en vídeos en punts concrets, cosa que és una elecció fantàstica si treballeu amb ells.

Té un generador d’informes amb alguns presets, però també l’abast per personalitzar-lo per produir el que necessiteu. Té un seguiment de temps i funcions de gestió de recursos. Podeu veure quant es dedica el temps i si es fan les coses de manera eficient.

Si us interessa utilitzar una plataforma amb funcions de seguiment de temps, mireu la nostra revisió de FunctionFox per obtenir més informació sobre un altre servei que els ofereix.

integracions de wrike

Wrike posa a la vostra disposició moltes integracions, incloses Salesforce, Slack, Adobe Creative Cloud i alguns serveis d’emmagatzematge. L’espai d’emmagatzematge oscil·la entre els 2 GB i els 50 GB segons el vostre pla, que és generós, però no tant com Asana, que us proporciona un espai il·limitat.

Si voleu utilitzar un servei extern, llegiu l’article del nostre millor emmagatzematge en línia per a equips per obtenir un resum del que hi ha.

  Millor emmagatzematge al núvol per a equips 2023: Treball en grup de manera senzilla

Wrike té aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, de manera que si preferiu la facilitat i la fiabilitat d’aquestes a la interfície basada en un navegador, us n’atendreu. També hi ha aplicacions per a mòbils, de manera que podreu planificar les coses al tren perquè funcioni.

No hi ha moltes coses que fa, cosa que és una bona opció per gestionar els vostres projectes. Asana té els seus treballs retallats.

Asana

Asana es veu amable i acolorida, però no té algunes característiques. Igual que amb Wrike, podeu crear tasques i subtascs, així com dependències que mostrin com s’ajusten. Asana també té un emmagatzematge il·limitat, amb un generós límit de mida de fitxer de 100 MB.

asana-dependències

Asana organitza tasques en una vista de llista o en una vista de kanban, que permet arrossegar tasques de columna a columna. També hi ha visualitzacions de calendari i cronologia, de manera que podeu programar-ho tot fàcilment.

Té un munt d’integracions, incloent Zapier, que actua com a intermediari de moltes aplicacions. També podeu compartir dades amb Salesforce, Jira i Trello. Llegiu la nostra guia per a principiants de Trello si en voleu saber-ne més.

Podeu fer saber al vostre equip com funciona el projecte establint el seu estat i generant informes. És bo per mantenir tots a la mateixa pàgina.

estat d’asana

La seva versió del navegador es complementa amb aplicacions mòbils per a Android i iOS, però, a diferència de Wrike, no té cap aplicació d’escriptori.

Si el magatzem il·limitat és un punt fort, òbviament, el colorit exterior d’Asana no vol dir que tingui una quantitat escassa de característiques. Ofereix un munt, amb dependències completes i diverses vistes útils per planificar els vostres projectes.

Primer Pensament

Quan es tracta, les funcions són el que pagueu amb el programari de gestió de projectes. Aquesta ronda és una crida estreta perquè Wrike i Asana són forts en aquesta àrea.

Amb el seu seguiment de temps i gestió de recursos, però, pensem que Wrike té l’avantatge. Sembla que Wrike va més enllà i ofereix més profunditat també en altres zones. Asana té un espai d’emmagatzematge il·limitat, però, és un gran avantatge.

En general, Wrike es queda fora de la primera ronda, però Asana es veu confiada per dirigir-se a la següent ronda.

Rodona: Característiques Punt de Wrike

Logotip de Wrike
Logotip d

2

Facilitat d’ús

Un programari fàcil d’utilitzar ajudarà a minimitzar els vostres costos de formació, permetent que la gent s’acceleri ràpidament. La facilitat d’ús sempre és valuosa, però és més important a mesura que augmenta la mida del vostre equip, sobretot si teniu molts usuaris que no confien amb la tecnologia.

Asana és més bonic de mirar que Wrike i té funcions divertides, però això no vol dir que sigui més fàcil d’utilitzar. Tot i que Wrike sembla més complex, obtindrà una bona puntuació si pot oferir aquesta complexitat sense que es vegin afectats per problemes.

Wrike

Gran, molt ric en funcions i intimidant per als nouvinguts, Wrike té els seus treballs retallats en aquesta àrea. Fer funcions fàcils d’utilitzar és, però, marca d’un equip de disseny fort, i Wrike mereix un crèdit per tenir la seva riquesa de funcions i convertir-les en una interfície útil..

És fàcil crear dependències, cosa que és bona perquè a vegades pot resultar complicat en plataformes que inclouen la funció. Si voleu veure com les tasques s’afectaran les unes a les altres, Wrike us ajudarà a fer-ho.

wrike-dependències

Si ordena la vostra programació i elimina els colls d’ampolla és el motiu pel qual estàs buscant una eina de gestió de projectes, fes una ullada a la nostra revisió TeamGantt per obtenir més informació sobre una altra plataforma que ho faci bé..

La navegació de Wrike pot ser complicada i es pot perdre fàcilment quan es troben els peus. Ens vam preguntar com fer les coses en començar. Mai vam estar enganxats durant molt de temps, però hi ha una corba d’aprenentatge.

Una de les maneres que Wrike us ajuda a entrar-hi és mitjançant plantilles. Permeten configurar-lo per a tasques com el llançament de producte, la gestió de projectes o el sistema d’assistència. Mirar les plantilles us pot ajudar a donar-vos a conèixer com podeu preparar les coses, fins i tot si voleu seguir el vostre camí després.

wrike-templates

En general, Wrike no és difícil d’utilitzar, però hauràs de pensar-ho de tant en tant i hauràs de consultar de vegades les pàgines d’ajuda. Totes aquestes són excel·lents, de manera que no us hauria de deixar de fer servir.

Asana

Asana es desprèn de la seva forma de fer-se agradable. Les seves celebracions han tingut un gran èxit i estem segurs que seran a molts llocs de treball a tot el món. No totes les eines marquen els seus èxits enviant animals de colors que volen per la pantalla.

  Com configurar un feed RSS el 2023: Food for Think

asana-celebració

Asana us dona la benvinguda amb un bon recorregut que us mostra què hi ha i com fer-lo servir. Després d’això, com Wrike, té moltes plantilles que us ajudaran a començar.

asana-project-templates

Utilitza colors suaus i la interfície és clara i en gran mesura explicativa. Com que no hi ha una corba d’aprenentatge, sembla que ha estat pensada per a tothom en ment.

No es tracta només d’aparicions. L’excel·lent disseny d’Asana fa que esbrineu què cal fer després i que no s’explosioni. La majoria és explicable, de manera que rarament necessitareu les seves pàgines d’ajuda quan vulgueu provar alguna cosa nova.

Ronda dos pensaments

Wrike és una eina fantàstica per utilitzar, però no pot superar Asana per usabilitat. La interfície d’Asana és senzilla i eficaç, amb una navegació que us permetrà anar cap a on voleu anar i controls que fan el que espereu i us permetrà trobar el que necessiteu fàcilment. Asana s’aconsegueix aquesta ronda, deixant les coses igualades a la vegada.

Si la usabilitat és un punt de venda important per a vostè, mireu la nostra eina preferida de gestió de projectes a la nostra revisió monday.com.

Ronda: Punt de facilitat d’ús per a Asana

Logotip de Wrike
Logotip d

3

Preu

El preu és sempre un factor, sobretot si teniu molta gent al vostre equip. Una eina que millori el vostre flux de treball pot ser molt més valuosa que el que pagueu per això. Si us estalvieu temps, us estalviareu diners, però us correspon aprofitar les seves funcions i treure el màxim valor possible..

Si no us preocupa el preu i voleu veure què us pot oferir una eina premium, consulteu la nostra crítica Aha.

Asana i Wrike tenen nivells baixos gratuïts i econòmics, de manera que el que els separarà és el que s’ofereix a cada nivell. Els plans principals de Wrike són més cars, però això no suposarà cap problema si ofereixen més. Si no és així, Asana serà aquí.

Wrike

El nivell gratuït de Wrike és bo, però té un límit de cinc usuaris amb un límit de mida restringit. Podeu utilitzar-la com a llista de tasques, però, que és una manera decent de fer-vos servir. El servei també ofereix una prova de 14 dies si voleu provar les funcions dels seus plans de pagament.

Si voleu registrar-vos en un, costa 9,80 dòlars al mes per a fins a 15 usuaris i el preu augmenta a cada nivell superior..

Asana

Asana també té un pla gratuït, però podeu utilitzar-lo per a equips més grans que Wrike, amb un límit de 15 usuaris. Més enllà d’això, té un pla Premium per 9,99 dòlars mensuals i un pla de negocis per 19,99 dòlars. Es pot fer servir el seu pla gratuït, permetent tants projectes com vulgueu i és una forma ideal de submergir els dits dels peus a l’aigua. També sol·liciteu les funcions premium durant uns dies si sol·liciteu una prova gratuïta.

Els pagaments solen ser amb targeta de crèdit, però ofereix la compra de factures a equips de més de 20 anys, cosa que els permet pagar mitjançant transferència bancària o xec.

La majoria de les seves visualitzacions es mostren a prova gratuïta, amb la seva línia de temps, fites i dependències de tasques disponibles a nivell Premium. La prova, les integracions millorades i les funcions de seguretat són de nivells més alts.

Ronda 3 Pensaments

Tot i que el nivell més alt de Wrike és el més car de les dues plataformes, el servei té una oferta gratuïta i dos nivells que corresponen estretament a Asana en el seu preu. Els nivells d’Asana permeten una grandària més gran dels equips, però són més importants.

Tot i que Wrike generalment ofereix una àmplia selecció de funcions, Asana ofereix coses a nivells inferiors. Per exemple, la prova s’ofereix al nivell de negocis d’Asana, però Wrike no l’inclou fins al nivell comercialitzador.

L’opció més barata de Wrike és de 19 cèntims menys al mes que la d’Asana, però el següent nivell és de 5 dòlars més barat amb Asana. Això només porta el nas d’Asana al davant.

Està a prop, però. Com que Asana és marginalment més barat i té una o dues coses en els nivells inferiors que Wrike no fa, guanya la tercera ronda. Dit això, Wrike continua buscant fort cap a la nostra ronda final.

Si teniu cap pressupost, feu una ullada a la nostra revisió Freedcamp per veure un servei que ofereix molt a un preu baix.

Ronda: Punt de preu per a Asana

Logotip de Wrike
Logotip d

4

Seguretat & Privacitat

La seguretat i la privadesa són importants quan s’utilitza una eina de gestió de projectes. Si publiqueu les dades de crítica de negoci en línia, heu d’assegurar-vos que podeu confiar en el servei que l’administra.

  Guia d’iniciació de Trello: el Kanban Can-Can

Afortunadament, la majoria dels programes de gestió de projectes que analitzem inclouen funcions per tranquil·litzar-vos en aquesta àrea. Poden incloure encriptació, compliment de les regulacions de privadesa i funcions per ajudar-vos a controlar l’accés al vostre compte.

Wrike és el favorit d’aquest àmbit, que ha obtingut un 94 per cent per seguretat i privadesa en la nostra revisió de Wrike, però vegem com costa les tarifes en comparació directa amb Asana.

Wrike

Wrike té algunes de les millors funcions de seguretat. A més de l’autenticació de dos factors, que podeu llegir a la nostra guia d’autenticació de dos factors, té moltes opcions per a aquells dels seus plans principals..

La seva configuració de contrasenya personalitzada us permet assegurar-vos que els membres de l’equip trien contrasenyes fortes. Doneu un cop d’ull al nostre article sobre els millors administradors de contrasenyes si fer-ne un seguiment de tots és una tasca.

Hi ha una política d’accés a la xarxa i una gamma de controls d’accés per a emmagatzematge de fitxers i invitacions. També fa còpies de seguretat diàries completes i utilitza servidors en diferents ubicacions per evitar pèrdues de dades.

Té certificacions SOC i ISO i un centre de dades especial per als clients de la UE. Utilitza TLS 1.2 amb encriptació AES de 256 bits per al transport de dades i AES 256-bit també per a emmagatzematge de dades, de manera que les vostres dades haurien de ser fora de seguretat contra la ciberdicriminació..

Compleix amb la UE-EUA. Privacy Shield i els seus servidors de la UE compleixen el Reglament general de protecció de dades. Això ens sembla complet.

Asana

Asana ofereix una gran seguretat per a la confidencialitat i és compatible amb el GDPR i amb la UE. Escut de privadesa.

Tampoc no és massa cutre la seguretat, amb el xifrat TLS 1.1 utilitzat per a la transferència de dades. Disposa de certificació SOC i participa també en programes de recompensa d’errors, permetent als experts ajudar a buscar problemes i millorar la seva seguretat. Doneu un cop d’ull al nostre article de seguretat del lloc web per obtenir més informació sobre com protegir el vostre lloc web.

Igual que Wrike, obté el control de la configuració de la contrasenya de l’usuari. Podeu triar els criteris de força de contrasenya i requeriu que els usuaris inicien la sessió mitjançant Google o SAML. També podeu exportar les vostres dades si voleu treure-les de la plataforma, de manera que no esteu bloquejats.

Els usuaris d’Asana no han d’estar massa preocupats per la seguretat, però Wrike sembla més fort en general.

Ronda de quatre pensaments

Amb Asana al front, Wrike va entrar a la ronda final i va necessitar donar-ho tot. Es va lliurar. Asana no és un entreteniment en aquesta àrea, però tot i que marca totes les caixes, Wrike va més enllà.

Asana és sòlida per a la seguretat i la privacitat, però la gamma més àmplia de funcions de Wrike veu fer que els cops més pesats d’aquesta ronda. Wrike obté una clara victòria, amb la campana sonant igual que els genolls d’Asana comencen a semblar tímids.

Ambdues plataformes són bones per a la seguretat en línia. Si desitgeu obtenir una altra eina que tingui un bon resultat en aquest àmbit, feu un cop d’ull a la nostra revisió Smartsheet.

Ronda: Seguretat & Punt de privadesa de Wrike

Logotip de Wrike
Logotip d

5

El Veredicte

A dos tandes, la decisió es va dir. Amb els marges de victòria més amplis en les seves rondes guanyadores, l’àrbitre aixeca el braç de Wrike a l’aire i la multitud va bananes (no dubteu a fer-ho a la secció de comentaris que hi ha a continuació).

Wrike té un excel·lent conjunt de funcions i algunes de les millors opcions de seguretat. L’enfocament amb claror d’Asana agradarà a molts i val la pena considerar-ho (és l’eina preferida de l’escriptor per a projectes personals). Wrike guanya l’ús empresarial.

Tot i que Asana va igualar la ronda de preus, no hi ha molt per triar entre ells i tampoc és prou car per ser comptable. Asana té l’avantatge que és més fàcil iniciar-se i els que vulguin fer servir una plataforma de forma més casual, sense deixar-se temps per aprendre les seves funcions avançades, poden preferir-la.

Com que tots dos tenen nivells lliures i proves lliures dels seus plans més cars, no hi ha res que us impedeixi posar-vos a prova. Podeu configurar-lo amb una i experimentar amb les seves plantilles en menys de mitja hora, però el control de cada funció trigarà més.

Si heu provat una o ambdues eines, ens agradaria escoltar la vostra opinió sobre els comentaris que es mostren a continuació. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me