WiTopia personalVPN-anmeldelse – Opdateret 2023

WiTopia personalVPN-gennemgang

WiTopia personalVPN ser ud til at være sat sammen med ideen om, at funktioner kun forvirrer. Resultatet er en no-nonsense, meget funktionel VPN, der kunne bruge en hastighedsforøgelse samt et par muligheder for sikkerhed og brugervenlighed. Læs vores fulde WiTopia-gennemgang for detaljerne.

best-VPN-anmeldelser

WiTopia personalVPN har eksisteret siden 2005, så det er ikke et nyt barn på blokken. Det føles måske som et tilbageslag i midten af ​​2000’erne, men det er funktionelt. Det hævder at være “sikkert og privat” og har en enkel, jargon-fri privatlivspolitik, der lover ingen logning.

Denne personligeVPN-gennemgang vil gennemgå sine fordele og ulemper. Vi vil se på de funktioner, der tilbydes, og teste dets hastighed og sikkerhed. Vi vil også gennemgå dens prisfastsættelse, serverplaceringer, kundeservice, streamingydelse, privatliv og brugervenlighed, før vi giver dig vores dom.

“Funktionel” er det bedste ord til at beskrive personalVPN. Med sin tilbagebetalingspolitik, der ikke er mulig, kan det være værd at prøvekørsel, men det mangler funktioner, som du kan finde hos nogle af sine konkurrenter til samme pris eller mindre. Mobile enheder føles også som en eftertanke, medmindre du er en strømbruger, så hvis du leder efter den bedste VPN til mobil, er det ikke det.

witopia-splash-1

witopia-splash-2

witopia-splash-3

witopia-splash-4

Tidligere

Næste

Alternativer til WiTopia personalVPN

Styrker & Svagheder

Funktioner

personalVPN er ikke fyldt med funktioner, men vi løber gennem det, det har. Det har en desktop-klient til macOS, Windows og Linux. Det er grimt, men det fungerer, og det er enkelt.

personalvpn-advconnect

Klienten gør det let for brugerne at tilpasse deres forbindelse med indstillinger til at vælge deres foretrukne protokol eller server. Der er en teknisk log, som kan hjælpe dig med at spore forbindelsesproblemer, du måtte have. Du får også et verdenskort med stifter, der viser spredningen af ​​personalVPN’s servere over hele verden.

Det er lige så spændende og nyttigt, som desktop-klienten bliver.

Hvad angår mobil, er du ude af held, fordi der ikke er nogen personlige VPN-mobile apps. Hvis du ønsker at oprette forbindelse til din smartphone eller tablet, skal du finde ud af, hvordan du bruger konfigurationsfiler eller instruktioner, der tilbydes.

Kernefunktioner, som du muligvis forventer af en privatlivsfokuseret VPN, såsom en dræbte, er ikke tilgængelige. Hvis du kobler fra eller mister forbindelsen, vender du tilbage til din eksisterende internetforbindelse, så tag WiTopias påstand om, at personalVPN er en “virkelig privat” tjeneste med en knivspids salt.

Du kan i det mindste forvente, at delt tunneling er en funktion, når du bemærker, at klienten har en indstilling for “send al trafik”, men du vil blive skuffet, hvis du gør det. Det ser ikke ud til at gøre noget. Vi berører det senere i denne anmeldelse.

Webstedet hævder at tilbyde “stealth-tilstande med Tor-teknologi” på sine dyrere pakker. Som vi forklarer i vores VPN vs. proxy vs. Tor guide, er det muligt at bryde krypteringen omkring Tor. Hvis du leder efter en VPN, der tilbyder ekstra privatliv og sikkerhed, er det sandsynligvis ikke en funktion værd at betale for.

Du kan ikke bruge OpenVPN-forbindelser, hvis du abonnerer på Basic-pakken. Som vi nævnte i vores VPN-protokolopdeling, er OpenVPN den bedste protokol for de fleste brugere, der tilbyder både hastighed og sikkerhed, så at stoppe dem på basispakken ved at bruge det virker som en dårlig beslutning.

Du får heller ikke drage fordel af dens Tor-stealth-tilstand med et Basic-abonnement, men det er ikke meget af et salgsargument, alligevel.

Kun Premier, personalVPNs dyreste pakke, tilbyder noget ekstra med hensyn til funktioner. Du kan bruge din service gennem en router, tilslutte otte enheder samtidigt og få WiTopias SecureMyEmail-krypteringstjeneste gratis.

WiTopia personalVPN-funktionsoversigt

WiTopia personalVPN-logowww.personalvpn.com

Start fra $ 417 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
8

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode
30 dage

Servermængde på verdensplan
65 servere i 42 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS, Blackberry

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES, Blowfish-128

VPN-protokoller tilgængelige
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

personalVPN prøver måske hårdt for at sælge dig tre-årige pakker, men kun det laveste niveau, Basic, har noget tæt på god værdi. Hvis du ønsker at forpligte dig til en VPN-tjeneste i to eller tre år, er du bedst med at se vores NordVPN-gennemgang.

Der er ingen gratis prøveversion med personalVPN, så den billigste måde at prøve tjenesten er at abonnere på sin Basic-pakke for $ 5,99 om måneden. Hvis du vil have dine penge tilbage derefter, kan du drage fordel af dets 30-dages garanterede refusionspolitik.

  SaferVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Hvis du vil prøve de mere avancerede funktioner, skal du betale for et længere abonnement. Den anden lags pakke, Pro, koster $ 39.99 i seks måneder og går op til $ 159.99 for en treårsperiode.

For pengene får du adgang til OpenVPN-servere og Tor-stealth-tilstand. Antallet af samtidige forbindelser forbliver det samme. Kun Premier, der koster $ 209,99 i tre år, tilbyder noget mere med routerforbindelse og otte samtidige forbindelser.

Du kan betale med PayPal og de fleste større kreditkort, hvilket er typisk. Det accepterer ikke cryptocurrency, så du vil ikke være i stand til at bruge bitcoin til at betale for din VPN-pakke, som du kan med ExpressVPN (læs vores ExpressVPN-anmeldelse).

For $ 5,99 om måneden for Basic-pakken, synes personalVPN med en første anledning rimelig pris. Lad os kontrastere til den private internetadgang, en anden af ​​vores højt rangerede udbydere, for at se, om det er sandt. Se først vores PIA-gennemgang.

For kun en dollar mere om måneden har PIA en dræbtewitch, hvilket gør det til en bedre mulighed for privatlivets fred, hurtige servere og mere end 3.000 af dem sammenlignet med omkring 60 med personalVPN. Du får også en malware-blokering og OpenVPN som en standardfunktion, ikke premium.

personalVPN er bare ikke en stor værdi, når du ser på, hvad den tilbyder til prisen, især når du sammenligner den med andre tjenester. Selv med en 30-dages refusion, der tilbydes, prøver personalVPN hårdt at binde dig med længere betingelser på pakker med højere niveau for at få funktioner, der ville være standard andre steder, såsom OpenVPN-forbindelser.

Med de begrænsede funktioner og en grundlæggende VPN-klient er de seks måneder til tre år lange pakker bare ikke god værdi for pengene sammenlignet med VPN’erne på vores liste over de bedste VPN-udbydere.

Brugervenlighed

Tilmelding til personalVPN er enkelt. På produktsiden kan du vælge mellem de tre pakker og forskellige prisplaner, der tilbydes.

Du kan være bekymret, når du ser kassen siden. For alt fokus på privatliv beder webstedet stadig om dine faktureringsoplysninger. Det gør ikke klart, at levering af dem er valgfri, men vi var i stand til at betale uden at gøre det.

For en privatlivssynet VPN-service er det dårlig form at bede om disse detaljer, især fordi formularen opfordrer dig til at indtaste dine detaljer uden at gøre det klart, at de er valgfri. Vi redegør for vores bekymringer om WiTopias håndtering af data i vores “privatliv” -afsnit senere.

personalvpn-kassen

Når du har registreret og betalt, får du et link for at bekræfte din konto og til at logge ind. Det medfølgende link sender dig til dit kontoområde, der viser den service, du er registreret til og giver links til download af VPN klient, opgradere eller ændre din adgangskode.

Det er enkelt og ligetil, men du skal huske at aktivere tjenesten i afsnittet “handlinger”, før du kan bruge den. Når det er aktiveret, skal du klikke på “downloads / opsætning” for at få muligheder for at downloade klienten til dit operativsystem.

personalvpn downloade

Som vi har nævnt, er der ikke meget til mobile enheder. Du får enten en OpenVPN-konfigurationsfil eller installationsvejledning til de andre VPN-protokoller. Hvis du er gået efter Basic-pakken, kan du ikke bruge OpenVPN-filen.

Heldigvis er installationsprocessen for desktop-klienten meget enklere. På Windows får du en eksekverbar installationsfil, og den overbelaster dig ikke med indstillinger.

Installation er hurtig, men vi havde problemer med at bruge deres downloadlink. Vi fik fortsat en 404-fejl, som tog et par forsøg på at løse ved at klikke tilbage og prøve Windows-installationslinket, indtil downloadet fungerede.

personalvpn-main

Brug af personalVPN

Den første ting, du vil bemærke efter installationen af ​​klienten, er, hvor forældet det ser ud. For det meste er det dog let at bruge. Hvis du klikker på “hurtig forbindelse”, forbinder du dig automatisk til den nærmeste VPN-server til din placering.

Klienten giver også et verdenskort, så du kan se, hvilke servere der er placeret hvor. Du kan dog ikke klikke på dem for at oprette forbindelse, og du får ikke zoom for langt ind.

personalvpn-indstillinger

Præferencesektionen giver dig mulighed for at vælge din foretrukne VPN-sikkerhedsprotokol, foretrukne gateway-server og ændre andre indstillinger. Hver indstilling har en nyttig beskrivelse af dens formål ved siden af. Det er nyttigt, især for nogle af de avancerede indstillinger.

Dette afsnit er også, hvor du finder muligheden “send al trafik”, som er den delte tunnelfunktion, der ikke gør noget. Vi kontaktede WiTopias kundeservice for at spørge om det, som du kan se i afsnittet “kundesupport” nedenfor.

personalvpn-trafik

Klienten er ikke prangende, men det gør det ikke vanskeligt at finde, hvad du har brug for at finde, da alt kan fås adgang til fra hovedvinduet.

Den virkelige skuffelse er grænsefladen. Det er ikke tiltalende og kan vildlede brugerne, især med indstillinger for funktioner, der ikke findes. Andre funktioner, såsom verdenskortet, virker som meningsløse tilføjelser, der også kan frustrere brugerne.

  NordVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Fart

WiTopia hævder, at dets “hastighedsfordel” gør personalVPN til en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i branchen. Vi ønskede at sætte kravet på testen, så vi kørte hastighedstest på flere af dets servere over hele verden fra vores base i England. Resultaterne er anført nedenfor.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (UK) 11 28,65 4.28
Amsterdam 23 27.59 3,97
Toronto 176 26.76 2,71
San Francisco 277 5.16 3,02
New York City 152 26.61 3,38
Los Angeles 303 18.80 2,76
Moskva 108 27.19 3,53
Tokyo 465 15.02 1,50
Kairo 124 1,36 1,86
Jerusalem 125 24.35 4,06

Resultaterne er gode, dårlige eller grimme, afhængigt af hvor du ser ud. Problemet med personalVPN er inkonsekvensen i hastigheder og ydeevne fra server til server.

Lad os se på Amsterdam og Toronto, som havde næsten identiske hastigheder som den ubeskyttede forbindelse på trods af deres afstand fra hinanden. Toronto ligger omkring 3.400 miles fra England, så især serverens ydelse er imponerende.

Desværre er det her, hvor inkonsekvensen bringer sit grimme hoved. Los Angeles og San Francisco er i Californien, de er omkring 5.000 miles fra Storbritannien, og de er kun 310 miles fra hinanden, men alligevel varierede downloadhastighederne mellem 5-18 megabits per sekund.

Det samme kan ses med nabolandet Egypten og Israel, som kun er 250 miles fra hinanden. Hastighederne mellem dem varierede fra 1-24 Mbps. Ved 1 Mbps vil indlæsning af websider være en kamp, ​​hvad med at streame en film.

WiTopia anbefaler ikke servere. De, vi valgte at gennemgå, blev valgt tilfældigt. Når det er sagt, føles det som om kvaliteten af ​​din forbindelse varierer med en ganske margin, afhængigt af den server, du vælger.

Latecy-tider på de fleste af de servere, vi testede, var også ret dårlige bortset fra den nærmeste. Hvis du vil have den bedste VPN til spil, er det ikke det.

Hvis du er heldig med dit servervalg, er du inde på en god dag. Det er imponerende at få hastigheder, der næsten matcher den ubeskyttede hastighed på servere over 3000 km væk. Hvis du dog vælger dårligt, vil du blive tvunget til at shoppe rundt, indtil du finder en server, der fungerer så godt som dens “hastighedsfordel” antyder.

Sikkerhed

PersonalVPN tilbyder standard VPN-protokoller, men begrænser forbindelser, der bruger OpenVPN til kunder på sine Premier- og Pro-planer. OpenVPN er den protokol, vi anbefaler for de fleste brugere, så begrænsningen er skuffende.

For basale brugere anbefaler WiTopia i stedet at bruge L2TP / IPSec. IPSec sikrer dine data med AES 256-bit-kryptering, men forskere har fundet sårbarheder i protokollen. Husk, at IPSec stammer fra det amerikanske nationale sikkerhedsagentur, som har et uhyggeligt ry, når det kommer til regeringsovervågning.

Hvis du foretrækker paranoia frem for at risikere, er det måske ikke den bedste protokol at bruge. personalVPN tilbyder protokoller, såsom PPTP og IKEv2, men som vi forklarer i vores PPTP vs. OpenVPN showdown, er PPTP usikker og bør ikke bruges. IKEv2 er baseret på IPSec, og selvom det er hurtigt og ganske sikkert, har det lignende sårbarheder.

For at se, hvor godt personalVPNs sikkerhed fungerede i den virkelige verden, kørte vi test for at kontrollere for DNS- og IP-lækager samt en WebRTC-test. VPN passerede dem uden problemer.

Det er dog ikke alle gode nyheder, når det kommer til sikkerhed. Der er ingen killswitch, så du vender tilbage til din ubeskyttede forbindelse og lækker din placering, hvis du mister forbindelsen til din VPN.

Det er en stor miss for en VPN-tjeneste, der fokuserer på sikkerhed og privatliv.

Privatliv

WiTopia hævder, at personalVPN er privat og sikkert. Som de fleste store VPN-udbydere lover det ikke at overvåge eller gemme oplysninger, der muligvis identificerer en bruger eller hvad de måtte gøre.

personalvpn-privacy

Et kig på dets privatlivspolitik synes at bekræfte det. Det logger ikke, eller siger det ikke, data på sine brugere, og med egne ord, det er “efter design.”

Det har dog ikke altid været tilfældet. Et hurtigt kig på Wayback Machine viser, at WiTopia i det mindste i 2015 registrerede tid, placering og varighed af brugerforbindelser. Det var også parat til at frigive disse oplysninger under retlig hårdhed.

Privatlivspolitikker tegner ikke altid et nøjagtigt billede af en virksomheds intentioner, som vores IPVanish-anmeldelse viser. Desværre vil selv de største VPN-tjenester under pres fra regeringsorganer smuldre sammen og tilbyde information, som de hævder, at de ikke beholder.

WiTopia er baseret i USA, der er medlem af 14 Eyes-efterretningsaftalen, som tillader, at følsomme, personlige data deles mellem dets medlemmer. Som tommelfingerregel vil VPN-tjenester uden for de 14 øjne blive bedre beskyttet mod at blande regeringer med stævninger end dem deri.

Fra et privatlivssynspunkt kunne WiTopia – og vi understreger “kunne” – sætte dig i større risiko.

  KeepSolid VPN Lite-anmeldelse - Opdateret 2023

Vi kan kun gennemgå, hvad WiTopias privatlivspolitik siger i dag. Vi kunne ikke finde poster, der viser, at den har samarbejdet med myndighederne, men som den tidligere politik viser, var den parat til at gøre det tidligere.

hvis du ønsker at holde din identitet skjult. Du skal se på vores liste over de bedste VPN’er til torrenting, hvis du vil downloade uden at blive opdaget.

Streamingydelse

Brug af personalVPN til at streame indhold fra Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Netflix eller Hulu er en blandet taske. En test af hver af streamingtjenesterne fandt, at nogle arbejdede godt med det, og at andre ikke fungerede overhovedet, så det vil ikke komme på vores bedste VPN til streamingliste.

Det er desto mere skuffende, når du ser, at personalVPN tilbyder fire amerikanske servere specifikt til streaming på Netflix og Hulu. Det er indlysende, at det ser ud til at målrette streaming-brugere mod dem.

Det er dog ikke alle dårlige nyheder. Alle fire amerikanske baserede streaming-servere fungerede godt med Netflix, selvom kun to af dem er mærket til det. Der var ingen problemer med buffering eller afmatning – oplevelsen var problemfri.

Vi overvejer dog ikke personalVPN til vores liste over de bedste VPN’er til BBC iPlayer. WiTopia tilbyder ikke en streamingvenlig server i England, og ingen af ​​de to baserede der tillader BBC iPlayer at streame, så du bliver nødt til at få din Doctor Who rettet andetsteds.

Serverplaceringer

personalvpn-map

WiTopia viser ikke, hvor mange servere det har, eller hvor mange lande det er i, men det giver dog en liste. Vi tællede 65 placeringer i 42 lande, så det tilbyder ikke nogen steder nær servertilgængeligheden af ​​andre store udbydere, som vores ExpressVPN vs. NordVPN-sammenligning viser.

Det går langt i at forklare, hvorfor dens service kan være så inkonsekvent. Nogle servere, såsom San Francisco-serveren, vi testede, har sandsynligvis meget mere trafik gennem dem end, siger, den israelske server.

De fleste af serverne er spredt over hele Europa og Nordamerika. Sydamerika har kun en server, og Afrika har kun tre. Asien klarer sig ikke meget bedre med kun syv servere, der spænder fra Kina i nord til Malaysia i syd.

Kunde service

WiTopia hævder at tilbyde døgnet rundt support til personligVPN, syv dage om ugen, 365 dage om året. Det har en supportguide, e-mail-adresser og en live chat-funktion.

Vidensbasen er detaljeret og nem at navigere med guider, der hjælper dig med at opsætte VPN på de fleste operativsystemer. Det tilbyder også support til niche-enheder, såsom Boxee-boksen, der er længe afbrudt.

personalvpn-instruktioner

Guiderne er inkonsekvente. Nogle, f.eks. Installationsvejledningen til Windows, indeholder skærmbilleder med trinvis vejledning, men andre, såsom mobilopsætningsguiderne, giver kun skriftlige instruktioner.

Hvis du har brug for support, behøver du ikke spilde din tid på at sende en e-mail, men hvis du gør det, svarer WiTopia inden for et par timer. Nederst på hver side er en mulighed for live chat support med en rådgiver.

personalvpn-livechat

Vi var ikke nødt til at vente længe på et svar på tekniske spørgsmål om, hvorvidt personalVPN var i stand til at splitte tunneling eller havde en dræbte. Den slags “nudge, wink” -svar føles ikke for troværdig, men hvis WiTopia tilbyder funktionerne i fremtiden, opdaterer vi vores anmeldelse for at afspejle det.

personalVPNs kundesupport er en blandet taske. Ligesom hele sin service er den funktionel, men den føles ikke som en poleret indsats. Stadig er svarene hurtige, og du skal hurtigt få svar på dine spørgsmål, hvis du beslutter at bruge dens live chat-funktion.

Dommen

personalVPN ville være en udfordrer til en af ​​de bedre VPN’er, hvis vi fokuserede på hastighed alene og valgte cherry, hvilke servere vi forbinder til. Problemet er, at den oplevelse, du får, vil variere meget afhængigt af den server, du vælger.

Det er ikke godt nok for en service, der forventer, at du betaler i seks måneder til tre år på forhånd for to ud af sine tre pakker.

Der er bare ikke nok kød på knoglerne, når det kommer til denne VPN-tjeneste. Funktioner, som du kunne forvente som standard, såsom OpenVPN-support, sælges som premium-funktioner på dens dyrere planer. Der er ingen gratis prøveversion, og kun dens mest basale pakke har en månedlig plan.

Vi overlades ikke overbevist om nogle af dens påstande. F.eks. Hævder det at være sikkerheds- og privatlivsfokuseret, men det er baseret i USA, hvor databeskyttelse kan væltes med en hurtig stævning. Der er ikke leveret nogen dræbebrydelse, og virksomheden har tidligere haft en privatlivspolitik, der antydede en villighed til at udlevere data.

Det er ikke at sige, at personalVPN alt sammen er dårligt, fordi det ikke er tilfældet. Det kan være lynhurtigt, og klienten er let at bruge, men med et begrænset antal servere og mangel på funktioner kan du måske have det bedre med at se på vores liste over VPN-anmeldelser for alternativer.

Har du brugt personalVPN før? Hvis du har tanker eller meninger at tilføje til denne anmeldelse, så lad dem ligge i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me