ZenMate-anmeldelse – Opdateret 2023

ZenMate anmeldelse

Du kan være interesseret i at bruge ZenMate takket være dens attraktive priser og intuitive interface. Dette ville være en fejl: tjenesten er iboende usikker, og du kan lige så godt stå på hustagene og råbe dine personlige oplysninger derfra. Se vores ZenMate-anmeldelse for flere detaljer.

best-VPN-anmeldelser

For lidt over et år siden checkede vi ind med ZenMate VPN og fandt, at der var mange ting, der var nødvendige for forbedringer. Designvalget til at forsøge at oprette en VPN, der ikke kræver, at brugerne foretager konfiguration, er almindeligt på VPN-markedet, men mange udbydere, herunder ZenMate VPN, tager det for langt.

Den minimalistiske tilgang til indstillingsindstillinger holdt VPN tilbage, uden valg af protokoller eller krypteringer, der blev tilbudt. Tvivlsom sikkerhed, inklusive DNS-lækager, gjorde ZenMate VPN til et “nej” for os.

DNS-lækager er stadig til stede, der er stadig ingen muligheder med hensyn til kryptering og protokol, og mange af de samme problemer, der plagede ZenMate VPN i vores sidste anmeldelse fortsætter. Det er overflødigt at sige, det er stadig en lang vej fra at gå videre til vores bedste VPN-liste.

Styrker & Svagheder

Alternativer til ZenMate

Funktioner

ZenMate VPN har funktioner, som vi vil adressere mere i afsnittet om “brugervenlighed”, som underligt navngivne og næppe nævnes noget sted på webstedet. De kaldes “EverSecure” og “lokationsovervågning”, og vi ser på dem ændre sig, fordi de er specielle tilfælde.

Disse besværlige undtagelser til side, ZenMate VPN gør et anstændigt stykke arbejde med at dække de mest efterspurgte funktioner sammenlignet med nogle udbydere, men hvis du er interesseret i en funktionsrig VPN, bør du tjekke vores Astrill-gennemgang. I ZenMate VPN’s indstillinger er der en let at finde killswitch såvel som en simpel skiftindstilling til DNS-lækager, som vi kan komme ind på senere.

Klienten er tilgængelig på flere sprog, herunder engelsk, tysk, koreansk, russisk og spansk. Mere vigtigt er, at ZenMate VPN tilbyder en applikation til mange platforme, herunder Windows, macOS, Android og iOS.

Der er også browserudvidelser, og de er blandt de bedste, vi har set til Chrome, Mozilla og Opera. De tilbyder masser af funktioner, der normalt er eksklusive til desktop-applikationen.

Zenmate-OS

Hvor ZenMate VPN begynder at komme til kort er protokol- og krypteringsindstillingerne. Vi vil undersøge det mere detaljeret i afsnittet “sikkerhed”, men for det meste sidder du fast ved hjælp af en TLS-protokol og har intet valg af kryptering.

ZenMate VPN mangler også support til delt tunneling, hvilket er en overraskende hård funktion at finde på VPN-markedet, på trods af hvor nyttig den er. Split tunneling giver dig kontrol over, hvilke programmer på din computer, der bruger den beskyttede VPN-forbindelse, og hvilke programmer, der bruger en standard ubeskyttet forbindelse.

Hvis det er en funktion, der interesserer dig, så tjek vores ExpressVPN-gennemgang, hvor vi dækker dens brugervenlige split tunneling-integration.

Zenmate VPN-funktionsoversigt

ZenMate-logozenmate.com

Start fra $ 205 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, Union Pay

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
7 dage

Restitutionsperiode
14 dage

Servermængde på verdensplan
30+ placeringer (kun 4 for gratis konti)

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome, Firefox, Opera

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
128-AES, 256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Selvom der er nævnt på ZenMate VPNs websted med Premium- og Ultimate-planer, var vi kun i stand til at finde den Ultimate plan for køb. Du vil gennem hele denne gennemgang se, at den slags ting er et tema med ZenMate VPNs websted.

  TotalVPN-anmeldelse 2023 • Er det virkelig den bedste VPN?

Til Ultimate-planen får du tre muligheder. Du kan tilmelde dig månedligt, årligt eller i to år. Alle disse planer har adgang til desktop-applikationer, ubegrænset båndbredde, alle browserudvidelser og op til fem samtidige forbindelser.

Zenmate-Pricing

Priserne er konkurrencedygtige med den månedlige plan, der kommer ind på cirka markedsgennemsnittet, mens de årlige og især de to-årige planer tilbyder dybe rabatter. Faktisk kan du opgradere fra et år til et to-årigt abonnement for kun et par dollars mere.

Selvom den langsigtede prisfastsættelse er en stor værdi, er der bedre muligheder for månedlige planer. For eksempel ser du i vores Windscribe-gennemgang, at den tilbyder op til 10 samtidige forbindelser til endnu mindre om måneden end ZenMate VPN.

ZenMate VPN tilbyder også en gratis plan, men det sætter flere begrænsninger for det. Du har kun adgang til fire af serverne. Den ene er i USA og den anden i Det Forenede Kongerige, hvilket gør det næsten velegnet til streaming.

Du har også kun tilladelse til at bruge browserudvidelser og ikke desktop-applikationer eller mobilapps. Endelig begrænser den gratis plan din båndbredde til 2 megabits per sekund. Det er begrænsende og vil holde ZenMate VPN ude af vores gratis VPN-servicesopdatering. Der er også en gratis uges prøveversion af Ultimate-planen, hvis du bekræfter din e-mail-adresse.

Vi vil gerne berøre en ting mere. Som vi nævnte, og vil fortsætte med at nævne, er ZenMate VPNs websted rig på modstridende og forvirrende formulering. På nogle dele af webstedet ser du, at ZenMate VPN hævder at have en 30-dages refusionspolitik, men efter at have læst refusionspolitikken fandt vi, at den kun er i 14 dage.

Vi kan ikke understrege nok, hvor udbredt den slags fejl er på webstedet, og det bør rejse røde flag hos brugerne.

Zenmate-Restitution

Brugervenlighed

Når du ankommer til ZenMate VPNs websted, bliver du mødt med et godt layout, der sætter de vigtigste ting på meget synlige steder. Tilmelding til en gratis konto er let, ligesom installation af klienten eller udvidelsen er let.

Klienten er visuelt tiltalende med en blå baggrund, der giver en stærk kontrast til den hvide tekst. Forbindelse er så simpelt som at trykke på en knap, og listen over servere er let at gennemse.

Zenmate-klient

Ting bliver forvirrende, når du går i indstillingerne, selv for dem, der er bekendt med VPN’er. Som nævnt er indstillingsmenuen enkel, men det har et par afkrydsningsfelter, der giver få ledetråde til, hvad de gør.

Zenmate-indstillinger

For det første er den første ting, du ser, hvis du går til indstillingsmenuen, et afkrydsningsfelt, der siger “EverSecure”, som som standard er markeret. På webstedet er der lidt information om, hvad det gør.

Alt, hvad vi kunne finde, var denne post i vidensbasen, der siger, at funktionen er designet til at forhindre, at mobile enheder frakobles, når de sover. Det siger også, at når enheden er blevet vågnet op eller tilsluttet til et netværk, opretter VPN automatisk forbindelse.

Når det er sagt, er funktionen også synlig i indstillingerne på desktop-applikationen. Der er ingen omtale af, hvad det gør, som vi kunne finde andre steder på webstedet, så man kan antage, at det opretter forbindelse til VPN, når din computer opretter forbindelse til et netværk. Det var dog ikke hvad det gjorde i vores test. Så vidt vi kunne fortælle, gør det ikke noget i desktop-klienterne.

Et andet afkrydsningsfelt længere nede er mærket “Aktivér overvågning af placeringer.” I modsætning til “EverSecure” -indstillingen er den deaktiveret som standard. Igen er der intet på webstedet vedrørende, hvad det gør. Når det er sagt, nævner ZenMate VPN flere steder, såsom dette indlæg, malware-blokering og sporing af beskyttelse.

Selvom disse indstillinger er tilgængelige i browserudvidelsen, er der ingen andre klare indstillinger i indstillingerne i desktop-applikationerne til dem. Måske er det, hvad stedovervågning er, men det er kun et skud i mørket, hvilket er det bedste, vi kan gøre, når vi ikke har givet nogen oplysninger.

  CactusVPN-gennemgang - 2023

Uden disse indstillinger ville indstillingssiden være fin. Alternativt, herunder information på webstedet eller endda bare omdøbe dem, ville gå langt i retning af at forbedre kundernes overordnede brugervenlighed. For det meste ser klienter og apps pæn ud og fungerer godt, men disse mærkelige indstillinger forstyrrer en ellers strømlinet oplevelse.

Fart

Hastighed er ZenMate VPNs stærke dragt. Som du kan se fra vores testning, fungerede hver server, vi kiggede på, godt, og kun Sydafrika hænger bag resten. Faktisk var hastighederne så høje, at de rejste mistanke om, hvordan trafik håndteres på ZenMate VPN, men vi vil røre mere om det i afsnittet “sikkerhed”.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia) 14 72,07 5,84
Forenede Stater 68 71,75 5,82
Det Forenede Kongerige 109 71,85 5,08
Japan 183 51.89 3,71
Tyskland 113 70,49 4,74
Sydafrika 281 31.96 2,58

Fra den nærmeste server, hvor vi udførte vores test i USA, fandt vi, at ping-tiden var overskuelig, og vi mistede så lidt af vores download- og uploadhastigheder, at forskellen i ydelse ikke blev synlig. Det samme var tilfældet med de britiske servere, der var langt længere væk fra os på over 3.500 miles væk.

Japan er endnu længere, måler en kæmpe 6.800 miles væk og har stadig bevaret et respektabelt ydeevne. Browsing var lydhør, og der var kun et kort øjeblik, før sider begyndte at indlæse. Når de begyndte at indlæse, blev de indlæst i omtrent den samme tid, som de ville tage uden en VPN-forbindelse.

Tyskland er cirka 4.200 miles væk og tilbød lignende ydelse til England med et næsten ubetydeligt fald i ydelsen. Endelig var Sydafrika den eneste server, der underpresterede. Indrømmet, det er den fjerneste server, hvorfra vores test blev udført lidt over 8.000 miles væk.

ZenMate VPN gav en stærk ydelse i hastighed med responsiv browsing og høje nok vedvarende downloadhastigheder til, at det muligvis vil komme vej til vores hurtigste VPN-roundup snart. Når det er sagt, var ping-tiderne ikke imponerende og ville være vanskelige at spille spil med.

Hvis du sigter mod at spille konkurrencedygtige spil online mod mennesker i andre lande, skal du læse vores bedste artikel om VPN til spil.

Sikkerhed

Endnu en gang har ZenMate VPN modstridende oplysninger om deres ydeevne, men denne gang handler de modstridende oplysninger om sikkerhed, som er det vigtigste aspekt af enhver VPN.

Der er ingen måde at ændre krypteringsniveauet eller protokollen i indstillingerne. Det betyder, at du sidder fast med det, du får, men det er uklart, hvad det er. I dette indlæg på vidensbasen kan du se, at det siger, at Windows- og macOS-klienter bruger IPSec (IKEv2), men i dette indlæg fra vidensbasen to måneder senere siger det, at det bruger TLS v1.2.

Andre steder på webstedet nævner det OpenVPN, som måske er det, det kaldes TLS v1.2 i vidensbaseindlægget. Hvis du graver dybere, kan OpenVPN dog kun konfigureres manuelt på visse enheder og kun hvis du har Ultimate-planen. Hvis du er nysgerrig efter, hvad alle disse akronymer betyder, skal du kigge på vores VPN-protokolopdeling.

Hvad angår kryptering, bruges AES 256-bit til desktop og mobile klienter, hvilket er fremragende, og AES-128 bruges til browserudvidelser, hvilket er tilfredsstillende. Når det er sagt, forhindrede krypteringen ikke de DNS-lækager, vi fangede. Mens han opretter forbindelse til Sydafrika, sluttede VPN sig til en Google DNS i Belgien.

Kort sagt betyder det, at oplysninger om dine browservaner overføres til Googles servere, hver gang du opretter forbindelse til et websted. Hvad der er værre er, at spioner, eller enhver med evnen, stadig kan spore dig på nettet, når VPN’en er tilsluttet. Du kan lære mere om det i vores artikel om DNS-lækager.

Som nævnt i afsnittet “hastighed” er der desuden et rigtigt spørgsmål om, hvorvidt forbindelsen er krypteret. De hastigheder, vi så, skulle ikke være mulige, fordi processerne med kryptering og dekryptering under overførsel af data tager tid og er nødt til at reducere dine hastigheder mere, end vi så.

  Perfekt anmeldelse af personlige oplysninger - Opdateret 2023

Vi har kontaktet ZenMate VPN for mere information og fortsætter med at tjekke ind med tjenesten i fremtiden. Hvis vi lærer noget nyt, opdaterer vi denne artikel for at afspejle det. I mellemtiden, hvis du leder efter en sikker VPN, foreslår vi, at du tjekker vores NordVPN-gennemgang.

Privatliv

ZenMate VPN har en nul-logs-politik, og den er baseret i Tyskland, som har strenge databeskyttelseslove. Desværre betyder “nul-logs” det ikke helt.

På webstedet registrerer ZenMate VPN ikke-personlige oplysninger om brug, herunder hvilken browser du bruger, og hvor meget tid du bruger på webstedet. Personlige oplysninger indsamles under kontoprettelsesprocessen, herunder e-mail-adresse, navn og, hvis du vælger at få den ultimative plan, betalingsoplysninger.

ZenMate VPN bruger også det, der kaldes “tracking pixels”, når det sender e-mails, som giver det mulighed for at spore succesraten for dets e-mails ved at se, om du har åbnet dem.

Streamingydelse

Vi sendte en e-mail til supportteamet som en test, hvor vi sagde, at vi ikke var i stand til at få BBC iPlayer til at fungere, og vi modtog et svar, der sagde, at det var et kendt problem. Vi havde dog ikke problemet, og vi sagde det kun som en måde at teste supportpersonalet på.

Faktisk var streamingpræstationen fra ZenMate VPN imponerende. Det gennemborede gennem Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Hulus VPN-detekteringssystemer uden problemer. Videoer, der blev indlæst hurtigt og næsten altid spilles med 1080p øjeblikkeligt.

Selvom nogle af de andre problemer med ZenMate VPN muligvis holder det tilbage fra vores bedste VPN til BBC iPlayer-liste, er det værd at en hæderlig omtale.

Serverplaceringer

ZenMate VPN har lidt over 30 lokationer spredt over hele kloden, inklusive servere i Asien, Europa, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. De tilbudte placeringer distribueres godt og dækker behovene hos de fleste VPN-brugere.

Der er flere serverindstillinger i USA såvel som Storbritannien, så dine foretrukne streamingwebsteder bør være tilgængelige. Kun fire servere er tilgængelige på den gratis plan, men du får stadig adgang til en server hver i USA og England.

Kunde service

Når det kommer til kundeservice, er ZenMate VPN ramt eller misset. Der er ingen live chat support eller telefonsupport, som ikke er så dårlig alene, fordi mange VPN-udbydere ikke tilbyder dem. ZenMate VPNs e-mail-support er god og giver de svar, du har brug for, på en rettidig, hjælpsom og høflig måde. Vi modtog vores svar på mindre end otte timer.

Når det er sagt, er vidensbasen langt fra fremragende. Mange af de mere generelle spørgsmål vedrørende VPN’er og opsætning kan muligvis besvares, men flere tekniske spørgsmål bliver ofte ubesvaret eller værre har modstridende svar, som vi har set mange gange i løbet af denne gennemgang.

Oprydning af vidensbasen og sletning af forældede oplysninger eller omskrivning af posterne ville være et godt skridt i retning af at forbedre kundesupportoplevelsen.

Dommen

Der er flere ting, som ZenMate VPN kunne tage sig af, som ville forbedre brugeroplevelsen. VPN’s ydelse er imponerende, den gratis mulighed giver dig mulighed for at teste tjenesten, og kundesupporten er hjælpsom og lydhør.

Der er lagt et stærkt fundament, men meget af udførelsen savner mærket. Webstedet indeholder modstridende oplysninger om mange emner, og manglen på muligheder for protokol og kryptering er foruroligende.

Mens ZenMate VPN helt sikkert kunne positionere sig til en dag at vokse ud til en industrigigant, foretrækker de fleste mennesker tjenester, der allerede er på toppen af ​​hvad der kan tilbydes. Hvis det lyder som dig, kan du tage et kig på vores arkiv med VPN-anmeldelser, der er sorteret fra bedste til værste for nem browsing.

Hvis du har erfaring med ZenMate VPN, så fortæl os det i kommentarerne. Vi elsker at høre fra dig og som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me