Hotspot Shield Review – Opdateret 2023

Hotspot Shield Review

Hotspot Shield er en VPN, der trækker en ubegrænset vej med sin revolutionerende Catapult Hydra-protokol. Under vores test kunne vi ikke bestemme, om det er så godt, som servicen hævder, men vi er ikke for komfortable med at anbefale det. Læs vores fulde Hotspot Shield-anmeldelse for at se hvorfor.

best-VPN-anmeldelser

Hotspot Shield er en VPN-udbyder, der prøver at være en forstyrrelse i branchen og kæmper hårdt om et sted ved bordet med de bedste VPN-udbydere. Den bruger en proprietær protokol, kaldet Catapult Hydra, der tilbyder utrolige hastigheder på papir, men fik os til at ridse på hovedet.

I en branche, hvor one-upmanship er en daglig holdning, ville Hotspot Shield ikke være den første til at skære hjørner for at komme foran. Når det er sagt, var vi tvunget til at afsløre for virksomheden, at vi var korrekturlæsere for at få nogle af de svar, vi havde brug for til denne gennemgang, fordi det er en tætlippet operation med hensyn til dens proprietære og patenterede protokol.

Selvom de svar, vi var i stand til at få, var belyst, er situationen med den patenterede teknologi stadig kompliceret, så vi inviterer dig til at holde dig sammen med os og se, hvad der kan være et VPN-gennembrud i skabelsen.

Styrker & Svagheder

Alternativer til Hotspot Shield

Funktioner

Hotspot Shield tilbyder VPN-klienter til iOS, Android, Windows og macOS samt en udvidelse til Google Chrome.

Desktop-klienten dækker de fleste vigtige VPN-funktioner. I indstillingsmenuen finder du muligheder for at køre klienten ved opstart og konfigurere den til automatisk at oprette forbindelse til “usikker” WiFi, sikkert WiFi og andre netværk. Der er også en killswitch og en DNS-lækagebeskyttelsesindstilling, som er fremragende til at sikre sikkerhed.

Hotspot-indstillinger

Det vigtigste, der mangler i indstillingerne, er delt tunneling. Det giver dig mulighed for at vælge, hvilke programmer der bruger den beskyttede VPN-forbindelse, og hvilke der bruger den hurtigere, men ubeskyttede standard internetforbindelse. Hvis det skiller sig ud for dig, så tjek vores ExpressVPN-gennemgang for at læse om dens fremragende split tunneling.

Med hensyn til Google Chrome-udvidelsen mangler det alle de funktioner, vi lige har nævnt, men det har mange interessante funktioner, som desktop-klienten ikke har. Til at begynde med er der en malware-blokering, som er rart at have, men sandsynligvis ikke vil være i stand til at konkurrere med den bedste antivirus-software.

Hotspot-Extension

Der er også en annonceblokerer, en cookie-blokering og en tracker-blokering, der sammen går langt i retning af at forbedre online anonymitet og forhindre nogen i at spore dig rundt på nettet. Der er også en WebRTC-blokering, som yderligere skjule din IP-adresse og online identitet.

Hotspot Shield Sword

Den mest interessante funktion ved udvidelsen kaldes dog ”sværd”. Det feeds falske oplysninger til trackere, der ikke allerede er blokeret som en sidste negle i kisten for nogen eller noget, der prøver at spore dig eller indsamle oplysninger om dig online.

Det er vigtigt at huske, at alle funktioner i Chrome-udvidelsen er i beta, så effektiviteten af ​​blokererne kan være plettet.

På trods af sine mange funktioner gav vi Hotspot Shield en relativt lav score i denne kategori, fordi det ikke lader dig ændre din VPN-protokol eller kryptering. Det er noget, vi fortsætter med at udforske i afsnittet “hastighed” og “sikkerhed”, fordi det er en kompliceret sag.

Oversigt over hotspot-skjold VPN-funktioner

Hotspot Shield-logowww.hotspotshield.com

Start fra $ 299 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode

Servermængde på verdensplan
25

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser
Chrome

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES

VPN-protokoller tilgængelige
Catapult Hydra

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
Arbejdstid

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

På overfladen har Hotspot Shield en standard prismodel, der er almindelig på VPN-markedet. Du kan betale pr. Måned for dit abonnement, men der tilbydes betydelige besparelser, hvis du tilmelder dig årligt eller i tre år.

  NordVPN-gennemgang - Opdateret 2023

Den månedlige prisfastsættelse er på den høje side. De årlige og treårige muligheder bringer prisen ned, men ikke i imponerende grad. Hvis du f.eks. Ser på vores Windscribe-gennemgang, vil du opdage, at Windscribe tilbyder en mere overkommelig månedlig sats, samt et årligt abonnement, der er næsten halvdelen af ​​omkostningerne pr. År af Hotspot Shield.

Hotspot Shield Free Plan

Hotspot Shield tilbyder også en gratis plan, der giver dig beskyttelse for en enkelt enhed og kun 500 MB daglig båndbredde. Selvom 500MB om dagen ikke er noget at nyde på, er den gratis plan kun begrænset til en håndfuld amerikanske servere, får ikke kundesupport, og Hotspot Shield kører annoncer i din browser, mens du bruger den, hvilket gør det langt fra vores bedste gratis VPN-liste.

Oven på den allerede høje basepriser er der også mange tilføjelser, som Hotspot Shield skjuler, indtil du går igennem kassen eller logger ind for første gang. Da vi spurgte om priserne for disse tilføjelser, fik vi at vide, at vi ikke kunne få svar. Først efter at vi var færdige med vores “presspas” og afslørede, at vi var korrekturlæsere, fik vi en pris.

Tilføjelserne inkluderer en opgradering fra basepakkens fem enheder til 10 enheder og en “speed boost”, der giver dig adgang til mindre befolket VPN-servere. Hver af disse er en ekstra $ 8,99 per måned eller 70 procent af prisen ved kassen, hvis du vælger en længere periode.

Brugervenlighed

Desktopklienten og Google Chrome browserudvidelsen er ret smuk og giver dig en strømlinet måde at springe ind i en beskyttet forbindelse. Når du åbner klienten eller udvidelsen, får du vist en ren skærm, der har en enkelt stor knap, som du kan trykke på for at forbinde VPN.

Hotspot-klient

Ulempen med det ultra-strømlinede design er, at det kræver et ekstra trin, når du vil oprette forbindelse til et bestemt sted. Hvis du f.eks. Vil have adgang til en britisk IP-adresse i stedet for at vælge serveren og oprette forbindelse som du gør med de fleste VPN’er, skal du først oprette forbindelse, derefter vælge den ønskede server og derefter oprette forbindelse igen.

Denne mindre ulempe forværres af det faktum, at VPN rutinemæssigt har problemer med at oprette forbindelse og ofte har brug for et andet eller endda et tredje forsøg på at oprette forbindelse til det sted, du vælger.

Bortset fra det er udseendet og det samlede layout på klienten godt. Indstillingsmenuerne er lette at navigere, og alle indstillinger i indstillingerne er klart formuleret, hvilket gør det enkelt at konfigurere klienten til din smag.

Hastighed

Hastighed er hvor Hotspot Shields interessante historie begynder at udfolde sig. Udbyderen bruger unik teknologi til at køre sin tjeneste, nemlig en proprietær protokol kaldet Catapult Hydra.

Selvom det lyder fantastisk, forårsagede det alvorlig ridsning af hovedet omkring vores arbejdsplads. Vores hastighedstest gav resultater, der helt ærligt er umulige.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia) 14 72,16 5,77
New York City 20 71.32 4,35
UK 99 74,2 5,02
Schweiz 117 69,78 3,30
Japan 108 70.99 5,68
Argentina 165 71,48 4,41

Hver placering, vi testede, bevarede effektivt vores ubeskyttede hastigheder. Den britiske server gav os en hurtigere forbindelse, end vi havde, mens vi ikke var beskyttet.

Fra det, vi var i stand til at samle, mens vi talte med Hotspot Shield, er præstation hovedfokus for Catapult Hydra-protokollen. Den bruger unikke algoritmer til at finde og oprette en forbindelse med serveren, mens de fleste af sikkerhedsaspekterne af protokollen håndteres ved hjælp af standardmetoder, som vi vil se på i det næste afsnit.

Selvom pingtiderne er lave, og de vedvarende hastigheder er sindssyge, er numrene på papiret ikke repræsentative for, hvordan man bruger VPN-filt. Når gummiet møder vejen, er Hotspot Shield vildt inkonsekvent.

Nogle gange tilsluttede vi os en server så hurtigt, at vi ikke engang bemærkede det. Cirka halvdelen af ​​tiden tog det dog to eller tre forsøg, der hver varer 20 eller deromkring sekunder, før det sluttede sig.

Hotspot Shield Netflix Slowdown

Selvom det til tider var hurtigt og lydhørt at surfe på nettet, tog det undertiden websteder, såsom Hulu og Netflix, 30 eller deromkring sekunder at indlæse. Der var desuden tidspunkter, hvor visse elementer på webstedet, såsom login-knapper, ville blive ødelagt eller mangler, efter at webstedet endelig blev indlæst.

  Speedify Review - Opdateret 2023

Vedvarende downloads gik ikke meget bedre med torrenter og Steam-downloading med omtrent en fjerdedel af den hastighed, vi er vant til og ofte svinger markant under downloads.

Hvis du leder efter en VPN, der ikke bare er hurtig på papiret, men lydhør og hurtig, når de bruges, skal du læse vores hurtigste VPN-roundup.

Sikkerhed

Den vigtigste ting i de fleste menneskers sind, når det kommer til den VPN, de vælger, er sikkerhed. At holde dine data sikre og sikre, at en VPN kan beskytte dig, er et ansvar, vi ikke tager let ved vurderingen af ​​VPN’er, hvorfor vi nåede direkte til Hotspot Shield for dette afsnit.

Udviklingsholdet var kritisk til at hjælpe os med at skelne, hvad der foregik under hætten på Catapult Hydra. Uden at de gav os denne information, ville vi have taget skud i mørket.

Vi fik at vide, at selvom ydelsen af ​​VPN fremskyndes med unikke algoritmer, er sikkerhedskoden for det meste standard og kunne endda ændres i fremtiden for at arbejde med andre protokoller.

For nuværende tidspunkt bruger Catapult Hydra imidlertid TLS v1.2 til at etablere en forbindelse med RSA-certifikater til autentificering samt ECDHE, hvilket hjælper med at sikre fremadrettet hemmelighed. Det er næsten identisk med OpenVPN og tilbyder stærk sikkerhed.

Protokollen er parret med AES 256-bit, som tilbyder en effektivt uknuselig kryptering på dataene, når de overføres. Det var hvad vi fik at vide, alligevel, men vi kommer tilbage til det om et øjeblik. Sikkerhedskoden evalueres af mange tredjeparts sikkerhedsfirmaer, der er interesseret i at bruge Catapult Hydra-protokollen.

Catapult Hydra tvivl

Under vores test kunne vi ikke finde DNS-lækager eller andre blændende sårbarheder. Når det er sagt, skønt alt var godt på papiret, var der flere ting, der fik os til at tvivle på nogle af Hotspot Shields påstande.

Vi har vores forbehold over for protokollen, fordi den trosser logikken for, hvordan kryptering og VPN’er fungerer. Uanset hvad nogen gør med algoritmer og kode, i det mindste vil krypteringsprocessen tage tid for din computer at udføre.

Det betyder, at der vil være drift overhead og efterfølgende tab af hastighed, da din computer krypterer dataene, før du sender dem, men det er ikke, hvad vi så med Hotspot Shield, til trods for at det hævdes, at den bruger AES 256-bit-kryptering.

Hvis Hotspot Shield lavede en slags jordskødende gennembrud, ville det have ændret alt, hvad vi ved om kryptering og dataoverførsel. Fordi det dog ikke er sket, er det usandsynligt, at der blev fundet en opdagelse.

Vi fandt også adskillige tilfælde af modstridende oplysninger, såsom at få at vide, at AES 256-bit-kryptering bruges, mens dette indlæg på Hotspot Shield-vidensbasen siger, at SSL-kryptering er. Det får os til at tro, at der er oplysninger, som vi ikke får at vide, og rejser en masse røde flag.

Privatliv

Hotspot Shields privatlivspolitik er langt fra den mest kortfattede, vi har set, men den er skrevet på en måde, der er let at forstå, hvis du giver den en omhyggelig læsning.

Din IP-adresse registreres, når du opretter forbindelse til VPN for at få en idé på byniveau om din placering. Det bruges til automatisk at finde en server i nærheden til dig. Hotspot Shield kasserer din IP-adresse, når din VPN-session er afsluttet.

Når du starter applikationen, selvom du ikke opretter forbindelse, indsamles og gemmes der oplysninger om hardware, operativsystem og sprog- og netværksindstillinger, du bruger, samt dit unikke mobil-ID.

Hotspot Shield bruger cookies til at overvåge, hvordan folk bruger sit websted. Det er praktisk talt uundgåeligt online, som du kan læse i vores anonyme browseguide. Derudover indsamles næsten alle de oplysninger, vi netop nævnte appsamlingen, når du besøger webstedet.

Selvom ingen af ​​de oplysninger, der er gemt, kan identificeres personligt, er de stadig meget mere end nødvendigt for at levere en VPN-service. Vi vil gerne pege på NordVPN som et eksempel på en service med en uberørt privatlivspolitik, som du kan læse mere om i vores NordVPN-gennemgang.

Streamingydelse

Som vi bemærkede i afsnittet “hastighed”, varierede Hotspot Shields ydeevne vildt, ikke kun i indlæsningstider og browsereffektivitet, men også når det kom til forbindelse til potentielt blokeret indhold.

Da vi testede Netflix, fungerede det først, men vi blev afbrudt, da vi testede det igen for at bekræfte vores resultater cirka en time senere. Hulu blokerede os konsekvent og informerede os om, at den vidste, at vi brugte en proxy, og at vi var nødt til at slå den fra for at se noget.

  cryptostorm Review - Opdateret 2023

Vi var i stand til at narre BBC iPlayer til at tænke, at vi var i Storbritannien, hver gang vi prøvede det (tjek en anden af ​​de bedste VPN til BBC iPlayer). Amazon Prime Video var dog som Netflix, idet den kun fungerede noget af tiden. Naturligvis slutter Hotspot Shield sig ikke til vores bedste VPN til Netflix eller bedste VPN til Amazon Prime lister snart.

Vi fik at vide, at det er et kendt problem uden ETA om en løsning, og at løsningen er at afbryde forbindelsen og oprette forbindelse igen for at få en bedre tilfældigt tildelt IP-adresse.

Streamingpræstationen var lige så inkonsekvent. Nogle gange indlæses videoer øjeblikkeligt og ser godt ud. På et tidspunkt havde vi VPN på mens vi så på YouTube uden engang at vide det.

På andre tidspunkter tog videoerne imidlertid 15 sekunder at indlæse og så flot og retro ud på 480p. Hvis du søger efter en konsistent og pålidelig måde at streame udenlandsk indhold, skal du huske at se vores bedste VPN til Netflix-artikel.

Serverplaceringer

Hotspot Shield har en liste over 25 lande, som den har servere i. På listen over placeringer i klienten vises hver indstilling som bare landet, undtagen U.S., som er en rullemenu, der viser en udtømmende liste over byer.

Hotspot-Steder

Lokationerne dækker Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Mellemøsten og Oceanien. Det er god dækning i betragtning af antallet af servere, men placeringen er anemisk.

Som du kan se i vores HideMyAss-gennemgang, tilbyder nogle af de bedste hunde i branchen med hensyn til placeringer op mod 280, og endda udbydere af mellemstore pakker tilbyder mindst 40 muligheder.

Kunde service

Kundeservice er en blandet taske med Hotspot Shield. Der er en live chat-funktion gemt nederst til højre på skærmen på webstedet. Du kan bruge den, selv når du ikke er logget ind, men hvis din e-mail ikke har en premium-konto tilknyttet den, får du muligvis ikke svar. Det skyldes, at Hotspot Shield sælger kundeservice som en premium-funktion.

Hvis du sender en e-mail, får du hurtigt et automatisk svar. Der er et automatisk system på plads, der ser ud til at scanne din e-mail for nøgleord for at tilbyde et relevant svar med links til relevante artikler. Artiklerne er valgt fra den omfattende vidensbase på Hotspot Shields websted.

Det er fantastisk, men da vi kontaktede kundeservice fra en e-mail, der ikke er knyttet til vores konto, fik vi straks et andet automatiseret svar, der sagde, at ingen ville læse vores e-mail, fordi den adresse, vi sendte den fra, ikke var på fil.

Det er en latterlig politik, som vi opfordrer Hotspot Shield til at genoverveje. At have en ægtefælle eller søskende på den samme konto er almindeligt, og hvis de har brug for hjælp til noget, men deres e-mail ikke er på kontoen, er de heldige her.

Selvom live chatrepræsentanterne er venlige og hjælpsomme, og vidensbasen er omfattende, kan det være svært at få detaljerede, specifikke svar, når du har brug for dem. Som vi f.eks. Nævnte i afsnittet “prisfastsættelse”, kunne vi ikke engang få et pristilbud på speed boost-service og enhedspakke.

Det er ikke skylden for kundeservicemedlemmerne, da de var hjertelige og hjælpsomme. Fra vores perspektiv ser det ud til, at interne virksomhedspolitikker forhindrer dem i at give visse oplysninger og begrænser, hvor nyttige de kan være. Det er en nem løsning og ville tage kundesupporten fra middelmådige og endda frustrerende til tider til næsten fejlfri.

Dommen

Selvom vi respekterer selv forsøg på formgribelig innovation, skal det være en værdifuld og effektiv innovation at modtage vores ægte anbefaling og dine hårdt tjente penge.

Hotspot Shield leverer på sit løfte om hurtigere hastigheder på papir, men i praksis gik meget af det tabt. Der er desuden vedvarende, næsten forbrugerpraksis på plads, såsom at skjule priser og tilgængelighed af add-on-salg og gøre kundeservice til en premium-funktion.

Hotspot Shields unikke teknologier er tæt beskyttede hemmeligheder, og de informationer, vi fik, efterlod os at skrabe vores hoveder. Vi er i tvivl om, hvordan protokollen fungerer, så vi er ikke klar til at anbefale den.

Vi er interesseret i at se, hvordan ting springer ud med Catapult Hydra, fordi det er den slags teknologi, der, hvis den er legitim, kan ændre kryptografiens verden.

Hvad synes du om Hotspot Shield? Fortæl os det i kommentarerne herunder. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me