Как да гледате Шерлок онлайн през 2023 г.: Това не е елементарно

Шерлок е британски криминално-драматичен телевизионен сериал, продуциран от BBC. Той се базира на разказите на сър Артър Конан Дойл и следва Шерлок Холмс (Бенедикт Къмбърбач) и неговия верен другар Уотсън (Мартин Фрийман), докато решават различни мистерии в съвременния Лондон.

Ако, като нас, обичате да вкарвате зъбите си в мистерия на убийствата, да търсите улики, да разберете доказателствата и да видите дали можете да разберете „кой го е направил“ преди големия финал, тогава Шерлок е достоен за вашето време. Ще ви покажем как да гледате Шерлок онлайн.

Гледайте Шерлок онлайн

Netflix има впечатляваща библиотека, така че не беше изненада да види, че тя включва Шерлок. Намерихме всички 12 епизода в Netflix, заедно със задкулисното съдържание като допълнителен бонус.

как-да-часовник-Шерлок-Netflix

Достъпът ви до определено съдържание може да бъде повлиян от страховитата забрана на Netflix VPN, но за щастие, Sherlock е достъпен както в САЩ, така и в ЕС сървърите. Ако в момента не сте в САЩ или ЕС, ще ви е необходима виртуална частна мрежа, за да влезете в една от тези библиотеки и да получите достъп до Sherlock. 

Само няколко VPN могат да преминат през VPN детекторите на Netflix, но най-добрият ви списък за VPN за Netflix включва някои, които отговарят на задачата.

Подобно на Netflix, Amazon има огромен брой филми и телевизионни предавания в свода си, така че не бяхме изненадани да видим и Шерлок в неговия състав. Можете да изберете да закупите единични епизоди в HD от $ 6,99 или да получите пълен сезон в HD от $ 9,99. Плюс при покупката от Amazon е, че трябва да запазите копието на Sherlock и да го изтеглите на вашия твърд диск.

как-да-часовник-Шерлок-Амазонка

Друга стрийминг платформа, на която намерихме Sherlock, беше Vudu. И четирите сезона са налични, но няма VMU месечни такси, просто плащате за отделни епизоди или сезони. Отделните епизоди в SD започват от $ 4,99, а HDX започват от $ 6,99. За цял сезон той започва от $ 12.99 в SD и $ 19.99 в HDX. 

  Как да гледате Hotstar отвсякъде

Предлага се и задкулисното съдържание, но цените варират от видео до видео. С Vudu ще притежавате и копието на Sherlock, така че можете да го гледате многократно.

как-да-часовник-Шерлок-Вуду

Ако искате да гледате Vudu извън САЩ, обаче, ще се сблъскате с проблеми. Това е така, защото е наличен само в САЩ поради строги лицензи за съдържание. Когато се опитахме да получим достъп до него от не-американски сървър, ни беше представена черна страница. Те са известни като geoblocks и можете да ги подминете, като използвате VPN, за да получите IP адрес в САЩ..

За да отминете всички ограничения, можете да изберете доставчик от нашите VPN ревюта, но ExpressVPN е нашата най-добра препоръка. Той може да влезе във всяка услуга за стрийминг и се възползва от бързи скорости и неограничена честотна лента. Това е и най-добрият ви VPN за стрийминг. Прочетете нашия преглед ExpressVPN за повече подробности.

Гледайте безплатно Sherlock

Има много сайтове за безплатни поточни предавания, които предлагат едно и също съдържание за гледане, а ние избрахме два, които смятаме, че ще бъде добре за вас да гледате Шерлок.

Първият е PutLocker. Това е добър избор, тъй като е лесна за навигиране и има голямо количество съдържание на сървърите си. Открихме сезони един до четири от Шерлок, достъпни за гледане. 

Едно раздразнение с PutLocker и други сайтове за стрийминг е, че получавате спам с изскачащи реклами, но можете лесно да се преборите с това, като инсталирате един от най-добрите ни изскачащи блокери.

как-да-часовник-Шерлок-putlocker

С всеки стрийминг сайтове ще се възползвате и от инсталирането на приличен антивирус поради зловреден софтуер и вируси, които могат да се предлагат с изскачащите реклами.

  Незабавно ли е торентът през 2023 г.?

Шерлок торенти

Ако искате да запазите съдържанието и да създадете своя собствена библиотека, торент може да е добър вариант за вас.

Пиратският залив е популярен сайт за порой и ние нямахме проблем да намерим Шерлок там. Показваше сезони един до четири и всички изглеждаха като в добра форма. Преди да изтеглите от торент, ви предлагаме да разгледате колко сеялки има до връзката. Колкото повече сеялки има, толкова по-голям е шансът изтеглянето да приключи.

как-да-часовник-Шерлок най-пират-залив

Ако The Pirate Bay не е за вас, съществуват алтернативни торент сайтове, които можете да изтеглите от. Както при всяко изтегляне обаче, съществува опасност тя да включва злонамерено съдържание. Поради тази причина е добре да използвате антивирус. 

Bitdefender е добър антивирусен избор, тъй като ще ви предпази от всяка киберпрестъпност, която срещнете. Прочетете нашия преглед на Bitdefender Antivirus за още.

Освен това, въпреки че торентите са лесен и евтин маршрут, по-голямата част от него е защитено с авторски права и като го гледате ще нарушите закона. Трябва да използвате VPN, за да запазите IP адреса си скрит от любопитни очи. 

Знаем, че търсенето на подходящ VPN може да бъде объркващо, затова препоръчваме NordVPN. Това е най-добрият VPN за торентинг поради неговите персонализирани P2P сървъри и отлична сигурност, но можете да прочетете нашия преглед NordVPN и да решите сами. 

Гледайте Шерлок на Kodi

Може би вече сте чували за Kodi, но ако не, това е софтуер за домашно кино с отворен код, който ви помага да управлявате вашата колекция от цифрови медии, като телевизионни предавания, филми, снимки и музика. Ако искате да знаете повече за Kodi, разгледайте нашето ръководство за Kodi.

  Ръководство за Kodi: Всичко, което винаги сте искали да знаете

Освен да съхранявате носители, които вече имате, можете да получите достъп до повече съдържание чрез хранилища и добавки. Въпреки че някои хора смятат, че инсталирането на Kodi на техните устройства е незаконно, това не е така. Той става незаконен само когато започнете да гледате съдържание, защитено с авторски права, до което имате достъп чрез нелегитимни потоци.

Потърсихме добавката Exodus, която се намира в репото на Kodi Bae и открихме и четирите сезона на Шерлок.

как-да-часовник-Шерлок-Kodi

Моля, обърнете внимание, когато използвате Kodi за поточно предаване на Шерлок, най-вероятно ще го направите чрез торент. Само поради тази причина горещо препоръчваме да инсталирате и използвате VPN. Запазването на вашия IP адрес извън светлините на прожекторите е задължително, когато предавате незаконно съдържание. 

Нашият топ избор е ExpressVPN, но CyberGhost също е чудесен вариант, с голяма сигурност и поверителност. Прочетете нашия отзив за CyberGhost или разгледайте нашето най-доброто VPN ръководство за Kodi за повече възможности за избор.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за полезно и сега знаете как да гледате Шерлок онлайн. Има лесните, платени маршрути, които можете да вземете, или можете да изберете да се спускате по безплатното поточно, торентно или кодийно шосе.

Ако решите да продължите с последното, уверете се, че сте защитени с антивирус и VPN. Не можете да победите ExpressVPN, тъй като той има отлична сигурност и е чудесен избор за стрийминг. Плюс това, тя предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, 

Ако знаете за по-добър начин да гледате Шерлок онлайн, не се колебайте да оставите предложенията си в секцията за коментари по-долу. Докато сте тук, защо да не разгледате и другите ни развлекателни статии? Както винаги, благодаря ви за четенето.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me