Sådan ser du sort spejl og bandersnatch i 2020

Sort spejl lader os rejse til en ikke så fjern fremtid og opleve livet, som det ville fungere, hvis visse teknologier avancerede hurtigere end lyshastighed. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan det ville føles at se dine minder tilbage, eller du bare elsker spændingen i en post-apokalyptisk verden styret af mutanter, er dette show det rette for dig.

Episoder er uafhængige og indsigtsfulde om menneskets natur, så det er ikke underligt, at det har fået folks opmærksomhed siden debut i december 2011. Serien er planlagt til at lancere en femte sæson, og den udgav en interaktiv film kaldet Black Mirror: Bandersnatch i slutningen af ​​2018.

Sindet bag Black Mirror er Charlie Brooker. Netflix kører showet nu, efter at have købt serien fra BBC i 2015. Fra den måde tingene ser ud, vil det være i nogen tid.

Hvis du er nysgerrig efter den bedste måde at se det på, skal du tage sikkerhed og pris i betragtning, så læs videre for den bedste måde at se Black Mirror på.

Sådan ser du sort spejl: Bandersnatch

Mange mennesker kom ind i Black Mirror takket være Bandersnatch. Det er et kunstværk, der ligger på grænsen mellem film og videospil. Det er et filmbillede, men det giver seeren mulighed for at træffe valg, mens han ser. Hvor godt det fungerer, overlader vi den enkelte læser.

Filmen er baseret på Vælg dine egne eventyrbøger, der var berømt i 70’erne og 80’erne. Deres popularitet faldt, når interaktiviteten flyttede til videospilscenen, hvor den forblev i lang tid.

  Sådan ser du CW fra hvor som helst i 2020

Det er indtil nu. Bandersnatch revolutionerede filmbilleder ved at lade dig vælge, hvordan historien udspiller sig. Det er ikke et perfekt kunstværk, men det skabte en masse muligheder for filmindustrien.

how-to-watch-sort-spejl-bandersnatch

Hvis vi taler om betalt streaming, er Netflix det eneste sted, du kan se det. Ingen anden platform indeholder titlen.

Du kan finde Bandersnatch på et par gratis streamingwebsteder, og det er tilgængeligt for torrent. Desværre giver de gratis indstillinger dig kun mulighed for at se filmen med forhåndsvalgte valg. Det er en god mulighed, hvis du er nysgerrig efter plotet, men for den fulde oplevelse har du brug for et Netflix-abonnement.

Betalt streaming

Når det kommer til Black Mirror generelt, er Netflix go-to platformen. Der er dog alternative måder at se det på, så lad os runde dem op.

Netflix

Alle sorte spejlsæsoner er tilgængelige til at streame på Netflix i high-definition og med undertekster. Betalte platforme, såsom Netflix, udgør ikke en masse trusler, men for din sikkerhed anbefaler vi stadig at streame anonymt.

For at undgå problemer skal du bruge et virtuelt privat netværk. Grundlæggende vil den ændre din IP, så den ser ud som om du gennemser fra et andet land.

Det hjælper dig med at holde dig sikker under streaming, fordi dine oplysninger ikke er tilgængelige for organisationer. Netflix er troværdig, men browsing uden VPN gør dig stadig sårbar i tilfælde af overtrædelse.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har ikke Black Mirror, men virksomheden lancerede Electric Dreams i 2017. Det ligner Black Mirror, og selvom det blegner i sammenligning med Charlie Brooker’s hit, er det et godt show.

  Shadow vs PlayStation Now: A Cloud Gaming Showdown for 2020

Du kan dog finde serien på Amazon. For eksempel er den første serie af Black Mirror kun tilgængelig for $ 33. Derudover kan du finde Black Mirror-tilbud, såsom dets sociale strategispil Black Mirror: Nosedive.

Amazon er ikke det bedste sted at fordybe sig i verden af ​​Black Mirror, men du kan finde gode ting der.

Hulu

Hulu har ikke noget relateret til Black Mirror, men du kan se In the Dark, som blev kaldt en konkurrent til showet. Det kommer fra skaberne af The Purge, og selvom det ligner Black Mirror, fokuserer det meget mere på at levere spændinger.

Se sort spejl gratis

Et ton gratis streamingwebsteder har sort spejl. Det er en berømt serie, så du har ikke svært ved at streame den gratis. Vi anbefaler dig dog at passe på. Mange af disse websteder udgør sikkerhedstrusler, såsom malware eller phishing.

Vi anbefaler IOmovies.to til streaming af showet. Det er ikke det bedste websted med hensyn til irritationsmomenter – det har en masse annoncer – men det er en sikker platform. Hvis du vil overvinde pop-up-problemet, kan du se vores bedste liste over pop-up-blokkeere for at få hjælp.

Nogle websteder registrerer sådan software, men vi prøvede det, og uBlock Origin fungerer med IOmovies.

Torrents

KickassTorrents blev taget ned, og The Pirate Bay er ikke let tilgængelig. Du kan dog stadig vække data i 2019, så læs vores guide til torrenting og vores liste over alternative torrentwebsteder.

Du kan finde Black Mirror og Bandersnatch special på torrentwebsteder, men igen, vi er nødt til at råde dig til at passe på. Risikoen er meget højere sammenlignet med gratis streaming, så sørg for at tage de nødvendige forholdsregler.

  Sådan ser man amerikanerne i 2020 for Games Spies Play

Et af de mest almindelige problemer med torrenting er at downloade malware, som dybest set er virus skjult i de almindelige filer i en film. En god sikkerhedsforanstaltning er at bruge en antivirus, så læs vores roundup af den bedste gratis antivirus-software, inden du kommer i gang.

Det vigtigste er at gøre alt anonymt. Nogle lande håndhæver ikke deres love om piratkopiering, men det er stadig bedre at spille det sikkert og få den bedste VPN til torrenting.

Kodi

Kodi er en hjemmebiografapplikation. Det startede som en app til Xbox for over 15 år siden, men den er tilgængelig på mange platforme nu.

how-to-watch-sort-spejl-kodi

Grundlæggende downloader du plugins, der indeholder dit ønskede show eller film for at se dem med Kodi. Alle Black Mirror-serier kan downloades, og de findes også i HD.

Når det er sagt, er Kodi mere kompliceret at konfigurere, så tjek vores Kodi-guide. Hvis du kan lide softwaren, kan du downloade andre plugins, så se også vores guide til de bedste Kodi-tilføjelser.

Afsluttende tanker

Sort spejl er sjovt at se, men stiller også vigtige spørgsmål om vores eksistens. Hvis du er interesseret, kan du prøve at streame det. Som en generel regel skal du surfe på internettet sikkert. For at bedst gøre det, skal du læse om de bedste VPN-udbydere.

Var denne vejledning hjælpsom? Kan du lide Black Mirror? Fortæl os det i kommentarerne herunder, og tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me