Anmeldelse af Shadow Cloud Gaming – Opdateret 2023

Anmeldelse af Shadow Cloud Gaming

I øjeblikket er Shadow den eneste fuldt realiserede sky-gaming-tjeneste derude, hvilket gør det til vores top valg som standard. Det tilbyder gode hastigheder og en behagelig oplevelse, skønt det ikke er uden dets fejl. Se vores fulde Shadow-gennemgang for alle detaljerne.

Shadow er en af ​​de mest genkendelige sky-gaming-tjenester rundt omkring, og med sin påstand om “højtydende spil, tilgængeligt for alle”, er det let at se hvorfor. 

Det tilbyder top-of-the-line pc-hardware til en brøkdel af prisen og har et massivt spilbibliotek til at starte op. I denne Shadow-gennemgang vil vi se, om det har chops, der gør det på vores bedste liste over cloud-gamingtjenester. 

Heldigvis har det ikke kun koteletterne at gøre det på listen, men også til toppen. Shadow er i øjeblikket den definitive sky-spiloplevelse. Selvom selve teknologien stadig har et par år, indtil den er fuldt ud realiseret, giver Shadow et sjældent glimt ind i fremtiden. Det er flydende gennem og igennem, hvilket er svært at finde på det nuværende marked for cloud-spil. 

Klik på vores eksklusive link for at få 10 $ rabat på din første ordre med Shadow

Når det er sagt, kommer det med en pris, der skal matche. Det er en dyr service, en, der er gjort endnu dyrere i betragtning af, at du bliver nødt til at medbringe dine egne spil. Alligevel viser det ydeevne, som andre platforme ikke kan kæmpe med, hvilket er værd at prisen på adgang alene.

skygge-Slider1

skygge-slider2

skygge-slider3

skygge-slider4

Tidligere

Næste

Styrker & Svagheder

Alternativer til Shadow Cloud Gaming

Funktioner

Shadows mest attraktive funktion er, hvordan den er konfigureret. De fleste cloud-gamingtjenester tilbyder en session på en etableret computer til at spille spil. I de fleste tilfælde er det en server udstyret med flere avancerede grafikkort og processorer med alle de understøttede spil forudindlæst på en bugt med harddiske. 

Der er et par problemer med denne tilgang. Først får du ingen dedikerede ressourcer. I lighed med delt webhosting – du kan lære mere om det i vores oversigt over hostingtyper – cloud-gamingtjenester giver en masse ressourcer til flere brugere og forventer, at disse brugere deler dem. 

Hvordan fungerer Shadow Cloud-spil?

Hvis nogen hylder for meget, eller det er simpelthen en stor trafiktime, får du en subpar oplevelse. Med Shadow er det ikke noget problem. Når du køber en plan, køber du faktisk en dedikeret spilcomputer – passer med et GTX 1080-grafikkort, 12 GB DDR4 RAM, 256 GB dedikeret lagerplads og 1 Gbps downloadhastighed – som du kan få fjernadgang til.

Det er en komplet Windows 10-installation, hvilket betyder, at du kan gøre alt, hvad du normalt kunne på en Windows 10-computer. Du kan downloade din yndlingsbrowser, rod rundt med dit desktop tapet, justere opløsningen op til 4K og mere. Det er ikke en sky-gaming platform, det er en cloud computing platform. 

skygge-vinduer-indstillinger

Desuden kan du få adgang til den Windows 10-installation på flere enheder. Du kan kun have en enhed tilsluttet ad gangen, men du kan have så mange Shadow-applikationsinstallationer, som du vil. Det er tilgængeligt for Windows, macOS, Ubuntu, Android og iOS, hvilket betyder, at du kan starte op på din cloud-gaming-computer praktisk talt overalt. 

Desværre er Windows i skrivende stund det eneste operativsystem, du kan installere på din eksterne maskine. Shadow planlægger at tilføje Linux-support i fremtiden i henhold til dens ofte stillede spørgsmål, men for nu er det det. Du kan dog konfigurere Windows 10-installationen efter din smag.

Oversigt over funktioner til Shadow Cloud-spil

Shadow Cloud Gaming Logoshadow.tech

Start fra $ 1199 pr. Måned Alle planer

platforme

Android

iOS

vinduer

MacOS

Browser

Understøttede spil

Dækning
textarea

  Vortex Cloud Gaming Review - Opdateret 2023

Understøttede DRM-platforme
Alle

Vidensdatabase

Snak

E-mail

telefon

24/7 support

Understøttede spil

Shadow understøtter ethvert spil, der kan køre på en Windows 10-pc. Som nævnt ovenfor abonnerer du faktisk ikke på en cloud-gamingtjeneste med Shadow. Snarere abonnerer du på en avanceret computer, som du har fjernadgang til. På grund af det kan du installere og spille ethvert spil, du ønsker, så længe du har en måde at downloade dette spil uden en disk. 

Det er en dejlig tempoændring sammenlignet med tjenester som Blacknut, der tilbyder et begrænset bibliotek med spil (læs vores Blacknut-anmeldelse). Selv tjenester, der har et stort bibliotek, såsom Vortex, har ikke en chance sammenlignet med Shadow (læs vores Vortex-anmeldelse). På grund af sin tilgang til sky-spil, behøver du ikke at bekymre dig om DRM-platforme.

Du kan installere ethvert program på din Shadow-computer, så længe det normalt kører på Windows 10. Uden for torrenting giver Shadow dig en fuld 1 Gbps internetforbindelse, der kan downloades, indtil dit hjerte indhold. Til spil er det enormt, især hvis du er fan af DRM-frie tjenester som GOG. 

Et af de største problemer med sky-spil er, hvordan det integreres med platforme som Steam og Origin. Selvom disse tjenester leverer størstedelen af ​​pc-spil, kræver mange ældre titler – f.eks. SWAT 4 – en vis mængde ekstra emulering for at køre på et moderne operativsystem som Windows 10. 

Det kræver meget kodning og fungerer i de fleste tilfælde ikke. Platformer som GOG har dog gjort det hårde arbejde for dig og tilbyder klassiske pc-titler med al den emulering, du har brug for. Fordi Shadow giver dig mulighed for at downloade noget, kan du spille disse spil uden problemer. 

Du er dog begrænset til 256 GB. Det er ikke verdens ende – 256 GB kan indeholde et par spil – men det ville have været rart at have mere lagerplads. Heldigvis er downloadfrekvensen meget hurtig, så afinstallation og geninstallation af spil er en leg.

Klik på vores eksklusive link for at få 10 $ rabat på din første ordre med Shadow

Pris

Der er ingen vej omkring det: Shadow er en af ​​de dyreste cloud-gamingplatforme. For $ 25 pr. Måned for den årlige plan og $ 35 for den månedlige plan er det svært på din lommebog. Du køber dog ikke kun et begrænset udvalg af pc-spil; køber du en hel pc.

Klik på vores eksklusive link for at få 10 $ rabat på din første ordre med Shadow

Det ændrer meget og gør prisen meget mere fornuftig i processen. Fordi Shadow tilbyder dig så meget fleksibilitet i, hvordan du konfigurerer din computer, og hvad du installerer på den, forekommer prisen ikke urimelig. Selvom satsen er alt for høj for et bibliotek på 1.000 spil eller deromkring, tilbyder Shadow meget mere. 

De ekstra omkostninger kan være det værd, afhængigt af dit brugssag. Det er vigtigt at huske, at du med Shadow køber computeren, ikke de spil, der kører på den. Hvis du starter fra bunden af ​​og ikke har et Steam-bibliotek eller lignende, bliver du nødt til at udskifte yderligere penge for at købe dine yndlingsspil.

Det er ikke godt sammenlignet med en service som PlayStation Now, der tilbyder mere end 800 spil fra PlayStations lange historie for mindre end $ 10 pr. Måned (hvis du køber den årlige plan). Som du kan se i vores PlayStation Now-gennemgang, fungerer den ikke så godt som skygge, men det giver en stor værdi. 

Der er ikke en gratis prøveversion eller tilbagebetalingsgaranti. Snarere, Shadow tilbyder en $ 9,95 introduktionspris for de første 10 dage. Du bruger $ 10, når du tilmelder dig, og du starter dit normale abonnement efter 10 dage. 

Vi er ikke fans af den indledende periode. Selvom det kan virke som om du får en aftale, der er startet, køber du hovedsageligt en tredjedel af en måneds værdi af service, hvilket betyder, at du bliver debiteret igen kort efter tilmelding. 

  Projekt xCloud-gennemgang - En forhåndsvisning af en ny platform - Opdateret 2023

Desuden bruger du faktisk mere på de første 10 dage, hvis du går efter det årlige tilsagn. Der er heller ikke nogen måde at omgå denne introduktionsperiode, hvilket er en skam. 

Brugervenlighed

Tilmelding til Shadow er ikke for svært. Når du har valgt mellem den månedlige eller årlige plan og har valgt den tilstand, du bor i, bliver du bedt om at oprette en konto, bekræfte din e-mail ved hjælp af en engangskodeord og indtaste din serviceadresse. Derefter kan du vælge mellem at bruge en forudkonfigureret Windows 10 PC eller en brugerdefineret installation.

skygge-sign-up

Shadow kører kun med Windows 10, skønt den har apps til macOS, Android, iOS, Windows og Linux. Hvis du imidlertid vil ændre, hvordan Windows 10 installeres, giver Shadow dig denne mulighed. Vi brugte den forudkonfigurerede service til vores test.

Derefter bliver du bedt om at installere appen, men du er ikke klar til at bruge Shadow endnu. Fordi Shadow i det væsentlige tilbyder dig en dedikeret spil-pc med en komplet Windows 10-installation, tager det nogen tid at få opsat. Heldigvis afklares det i en e-mail, når du har købt dit abonnement. 

Det tager dog et stykke tid. Efter at have bekræftet betalingen, var det en halv time, før vi kunne begynde at bruge computeren. Helt ærligt er denne proces mere repræsentativ for, hvordan det er at bruge en faktisk gaming-pc, så det er svært at forkaste Shadow. Efter at have ventet på at installere plus downloade spil var det dog flere timer, før vi begyndte at spille. 

I den lokale app bliver du bedt om at logge ind. Derefter giver Shadow dig nogle anbefalede optimering, herunder at sætte alle downloads og pausedeling på pause, lukke alle streaming-apps og vælge 5 GHz-båndet på din router.

skygge-login

Shadow tester derefter din båndbredde og til sidst kan du starte din pc op ved at klikke på knappen “start nu”. Computeren starter inden i et størrelse, der kan ændres, og det tog meget til vores overraskelse meget lidt til ingen tid at starte. Når du først indlæser det, viser Shadow hottasten til adgang til hurtigmenuen, som du kan bruge til at justere forskellige indstillinger på systemet. 

skygge-opstart

Som standard har du Shadow-kontrolpanelet, et link til support og Microsoft Edge på dit skrivebord. Da det er en komplet computer, erstattede vi hurtigt standardbrowseren med Google Chrome (læs vores Microsoft Edge-gennemgang og Google Chrome-gennemgang for at lære hvorfor). 

Alt gik flydende, mens pc’en blev konfigureret. Indtastning af mus var sømløs, og vi var i stand til at overføre markøren mellem Shadow og vores lokale session uden noget problem. 

Det bedste ved fjernbetjeningen var dog, at vi kunne bruge Windows-genveje. Dette giver mening, i betragtning af at det er en komplet installation, men det var ikke desto mindre overraskende. 

Det tager et stykke tid at skabe skygge, men du behøver ikke være hands-on i løbet af det tidsrum. Uden for 30-minuters ventetid er processen problemfri, og efter at Shadow sender dig e-mailen om, at din maskine er klar, er det virkelig. Det føltes som at bruge enhver anden Windows 10-computer, hvilket er fantastisk.

Ydeevne

Som vi har sagt, føles Shadow ligesom en almindelig computer. Efter at have modtaget din bekræftelses-e-mail, er du klar og kører inden for få sekunder uden nogen mærkbar inputforsinkelse. Vi gennemsøgte hurtigt internettet og multitasking på Windows 10 uden en anden tanke. Skygge føles som en lokal session. 

I det mindste i det mindste. Der var et par mindre hikke – for eksempel at rulle hængende bagefter lidt – men disse problemer er lette at overse. Tastetryk registreres øjeblikkeligt, og din musemarkør har den samme lydhørhed, som den ville på en lokal session. For spil gør det en enorm forskel.

Det største problem med sky-spil er, at det har brug for meget båndbredde med meget lidt ping. Ved at give dig et komplet Windows 10-skrivebord kan du downloade de filer, du har brug for for at bruge fjerncomputeren og have adgang til hele sessionen. Det faktum, at du har isolerede ressourcer, hjælper også meget. 

  PlayStation Now Cloud Gaming Review - Er det værd at det i 2023?

I praksis lønner Shadows system sig. Vi testede fire spil: Cuphead, DOOM 2016, Resident Evil 2-genindspilningen og Counter-Strike: Global Offensive. Fra Cuphead blev vi chokeret over, hvor vældig platformen føltes. Endnu mere end andre spil føltes det ikke som om vi spillede på en virtuel maskine, selv med et spil så præcist som Cuphead.

shadow-damp-installationer

DOOM 2016 gik uhindret og ved hjælp af præstationskontrol i spillet kunne vi verificere, at spillet kørte ved 60 fps i 4K og 120fps i 1080p. Der var den mindste mængde input-forsinkelse, men ikke nok til at bryde oplevelsen. Det samme gælder genindspilningen til Resident Evil 2. 

Counter-Strike: Global Offensive havde nogle problemer. Selve gameplayet var fint – vi testede et par runder med bots – men den lejlighedsvise hikke i streaming ville vise sig at være for meget i en konkurrencedygtig ramme. Når det er sagt, hvis du er på markedet for at spille CS: GO tilfældigt, fungerer Shadow helt fint.

Ifølge speedtest.net havde vi et ping på 9 millisekunder, en downloadhastighed på 62,07 Mbps og en uploadhastighed på 11,39 Mbps, hvilket er langt over Shadows anbefale 15 Mbps. 

Vi testede også de samme spil på Android, og de fungerede lige så godt, som de gjorde på skrivebordet. Der er dog ikke nogen kontrol på skærmen i Android-appen. Du kan bruge touch til musemarkøren og trække dit Android-tastatur op, men det er det. Hvis du spiller på farten med Shadow, skal du købe en controller. 

Det er virkelig svært at retfærdiggøre andre cloud-gamingtjenester, når Shadow er på bordet. Der er ikke en en-til-en-overførsel mellem den og en lokal spil-pc – kamphærdede pc-veteraner vil fortælle en mærkbar forskel – men det er forbandet tæt. Prisen er høj, men i betragtning af ydelsen er det værd at det.

Dækning

Shadow har kun seks datacentre, men disse centre dækker meget jord. I USA er der fire lokationer: Dallas, Chicago, New York og Santa Clara. Med disse centre er Shadow i stand til at tilbyde service til 38 af de kontinentale stater og springe forbi Washington, Idaho, Montana, Utah, Arizona, Colorado, Wyoming, Alabama, Georgien og Florida. 

I Europa er der to datacentre: Paris og Amsterdam. Paris datacentre dækker Frankrig, Belgien, Luxembourg, Schweiz og England, men Amsterdam-serveren dækker kun Tyskland. 

Fordi serveren er placeret i Holland, antog vi, at Amsterdam-serveren også ville dække der. Ifølge Shadows internationale websted hævder det imidlertid, at service ikke er tilgængelig der. 

De seks tilgængelige datacentre arbejder meget. Heldigvis er centre placeret smart i hele USA for at give en masse dækning, hvor nogle få europæiske lande også får en smag. Der er dog ingen, der benægter de potentielle begrænsninger ved at forsøge at rumme så mange brugere med så få datacentre. 

Når det er sagt, gør Shadow ikke sin tjeneste tilgængelig for alle, hvilket, selvom det er skuffende, sandsynligvis er et smart træk. Ved at begrænse tilgængeligheden sikrer Shadow, at dens datacentre ikke strækkes for tyndt, da de allerede dækker meget jord. Projekt xCloud ødelægger stadig Shadows dækning, som du kan læse i vores Shadow vs Project xCloud-sammenligning.

Dommen

Cloudspil har stadig et par år, indtil det er alt, hvad det i øjeblikket er lovet at være. Imidlertid kommer Shadow meget tættere på sine løfter end konkurrencen (læs vores Shadow vs GeForce Now-stykke). Selvom lejlighedsvis stamming måske er for meget til konkurrencepræget spil, fungerer alle andre genrer fejlfrit. Shadow er den vigtigste sky-spiloplevelse. 

Klik på vores eksklusive link for at få 10 $ rabat på din første ordre med Shadow

Shadows udfører spring og grænser over konkurrencen. Når det er sagt, gør det det til et højere prispunkt. 

Har du planer om at prøve Shadow? Fortæl os om din oplevelse i kommentarerne herunder. Som altid tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me