Bedste projektstyringssoftware 2023: Få det gjort med stil

Projektledelsessoftware er et overfyldt område med mange fremragende valg, der konkurrerer om din opmærksomhed og dollars. Verdens største virksomheder bruger værktøjerne til at arbejde bedre og smartere, og virksomheder af alle slags drager fordel af deres mange nyttige funktioner.

Vi har set på masser af programmer i årenes løb, og vi vil dele, hvad vi har lært i denne runde af den bedste projektstyringssoftware.

Et godt projektstyringsværktøj kan gøre en forskel for din bundlinje. Ved at eliminere drudge-arbejde, strømline kommunikation og opbevare kritiske filer et sted, gør de livet lettere for dit team og hjælper dig med at få mere gjort på kortere tid.

Denne roundup er det bedste af de værktøjer, vi har set på. For at give dig en sneak-forhåndsvisning er vores samlede favorit monday.com, så spring til det, hvis du har travlt. Vi valgte det for dets kombination af brugervenlighed og magt.

Aftroppende champ Wrike er stadig en stor hitter, men den er mere kompleks. Hvis du har brug for afhængighedsstyring og subtasker, er det det bedre valg. Ud over det tilbyder vores andre favoritter forskellige ting, så læs igennem og prøv at finde en der passer dig.

Her er vores top 5 softwareløsninger til projektstyring:

Vil du se den fulde liste? Vi har dækket lige nedenfor .

Hvis du leder efter nogle tilfælde af speciel brug til dit næste projekt, her er nogle artikler, der hjælper dig undervejs: 

 • Gratis projektstyringssoftware
 • Projektstyringssoftware til freelancere
 • Project Mangement-software til små virksomheder 
 •  Projektstyringssoftware til Mac
 • Kanban projektstyringssoftware
 • Scrum-software

Sådan vælges den bedste projektstyringssoftware

Der er meget konkurrence på projektstyringsmarkedet, så det kan være udfordrende at skelne mellem de bedste platforme. Nogle har usædvanlige funktioner, mange har et besyn eller to, og de fleste er gode til et bestemt aspekt af projektledelse.

Der er ingen duds blandt vores topvalg, så vi opfordrer dig til at identificere dine egne prioriteter, derefter læse gennem vores anmeldelser og se hvilke der passer bedst til dine behov. Alle disse værktøjer tilbyder en gratis prøveversion af en eller anden art, og de fleste lader dig tilmelde dig uden at give kreditkortoplysninger, så tænk over, hvad du vil, og vælg derefter en og test den.

Kerne i projektledelse

Opgavestyring er nøglen til de fleste projektstyringssoftware. Opgaver kan kaldes “problemer” eller “emner”, men værktøjer, der ændrer terminologien, fungerer stadig på meget samme måde. Opgaver kan tildeles teammedlemmer og planlægges. Når de er færdige, kan du markere dem som komplette, så alle kan se, hvad der bliver gjort.

Mange værktøjer går længere og giver dig mulighed for at opdele opgaver i undergaver, hvor nogle tilbyder fuld afhængighedsstyring. Det giver dig mulighed for at sikre dig, at alle opgaver, der afhænger af andre, er planlagt efter disse opgaver, hvilket hjælper dig med at undgå dyre forsinkelser.

Her er en oversigt over, hvad projektstyringsværktøjerne tilbyder med hensyn til subtasks og afhængighedsstyring:

Bedste projektstyringssoftwareopgaver: Underopgaver: Opgaveafhængigheder:
monday.com
Wrike
TeamGantt
asana
Freedcamp
Podio
Smartsheet
Leankit
Airtable
Mavenlink
Base Camp

Funktioner

Vi ser på flere funktioner, når vi vurderer projektstyringssoftware. Masser af lagerplads er nyttigt til deling af projektrelaterede filer. Hvis du bare deler dokumenter og billeder, har du ikke brug for et enormt beløb, men dine behov vil være større med video og lyd.

Nogle værktøjer tilbyder ubegrænset plads, men der er normalt filstørrelsesgrænser på plads. De varierer dog, så hvis du har specifikke behov, kan det betale sig at kontrollere detaljerne. Hvis du ønsker at flytte en masse filer online, tilbyder vores forretningsskylagringsartikler masser af måder at gøre det på, når du bliver konfigureret online.

Integrationer med andre platforme kan udvide rækkevidden til en app og hjælpe dig med at holde så meget af din virksomhed ét sted som muligt. Ud over fildeling kan du integrere din e-mail og kontakter samt opgaver fra andre administrationsprogrammer.

De fleste værktøjer integreres med mindst et par platforme, men nogle giver dig mulighed for at oprette forbindelse til mange flere. Det er værd at nævne Zapier her, fordi et værktøj, der integreres med det, kan oprette forbindelse til et stort udvalg af applikationer.

Nogle platforme har en usædvanlig funktion eller to. Det er værd at kigge efter dem, fordi de kunne gøre forskellen for din bundlinje. For eksempel tilbyder Airtable’s blokke sjælden funktionalitet, og Mavenlink har stærke økonomiske funktioner. Vores online regnskabsartikler vil også være af interesse, hvis du leder efter et pengefokuseret værktøj.

Indbyggede teamchats og messaging-systemer er almindelige, ligesom evnen til at kommentere og dokumentere individuelle opgaver. Nogle værktøjer har delt wiki-oprettelse eller notatoptagelse, som kan hjælpe dig med at dokumentere dine projekter og holde alle på sporet med den seneste udvikling.

Disse kommunikationsmuligheder gør det nemt for dine teammedlemmer at bo på samme side, uanset hvor de er, og nyde fordelene ved at arbejde eksternt.

Auditeringsværktøjer er også gode, og de kan være vigtige for dem, der har brug for at holde folk ansvarlige eller vil se, hvem der gør hvad.

Endelig er mobile apps nyttige at have, fordi de giver dig mulighed for at holde øje med tingene, når du er væk fra dit skrivebord. De fleste platforme har dedikerede applikationer til Android og iOS.

Udsigt Galore

En vigtig forskel mellem disse værktøjer er, hvordan de præsenterer dine data. En kanban-stil tilgang er almindelig ved at sortere dine opgaver i kolonner, der repræsenterer forskellige faser i dit projekt.

Du har måske hørt om Trello. Det er et godt værktøj, men ikke helt komplekst nok til at krydse den linje, der adskiller opgavestyring og projektstyring (læs vores Trello begyndervejledning). Trello bruger et kanban-bord som sit syn, ligesom monday.com og LeanKit.

Andre værktøjer bruger et Gantt-diagram, der viser, hvordan alt passer sammen. Gantt-diagrammer giver dig mulighed for at se, hvilke opgaver der skal udføres først og træne ud, hvis eventuelle ændringer, du foretager, vil forårsage problemer med din arbejdsgang.

Nogle bruger en almindelig gammel liste, der fungerer godt nok. Asana gør et godt stykke arbejde for det, ligesom Wrike gør. De fleste værktøjer har en kalendervisning samt rapportgeneratorer. Mere eksotiske udsigter, såsom PERT, kan også findes.

De bedste værktøjer tilbyder flere måder at se dine data på, men jo flere muligheder der er, jo bedre skal interface være for at holde alt klart.

Nærme sig

Disse værktøjer tager forskellige tilgange. Nogle, såsom Freedcamp og Asana, går efter den venlige arm rundt om skulderen, hvilket gør sig selv indbydende og let at arbejde med. I den anden ende af spektret holder værktøjer som LeanKit og Mavenlink fokus på at tjene dine forretningspenge.

Nogle kanaliserer dig på en bestemt måde at arbejde på, mens andre giver dig spillerummet til at kontrollere og forfine alt efter dine behov. Disse værktøjer tilbyder en masse magt, men du bliver nødt til at tænke nøje igennem de valg, du træffer. Husk, dit mål er at gøre tingene lettere for dit team at få tingene gjort.

Som du foretrækker, kommer til dig. Vær opmærksom på, at hvis du finder, at et værktøj ikke er noget for dig, kan andre føle sig anderledes at bruge, på trods af at de har en lignende struktur. Hvis du ikke kan lide den første, du prøver, skal du ikke give op.

Sikkerhed og privatliv

Vi værdsætter en service, der holder dine data sikre og private. Om det er eller ikke er vanskeligt at vurdere, men vi ser på den anvendte kryptering og de certificeringer, den har, såvel som dens privatlivspolitik.

  Bedste Cloud Storage til Slack i 2023: Start Slacking On

Vi værdsætter SOC 2-certifikater og overholdelse af EU-U.S. og Swiss-U.S. beskyttelse af personlige oplysninger og generel databeskyttelsesforordning. Du kan læse om sidstnævnte i vores GDPR-stykke.

Tjenester, der giver os muligheder for at indstille vores adgangsindstillinger er også gode. Hvis du kan indstille dine egne sikkerhedspolitikker og kontrollere, hvordan du autentificerer brugere, kan du finde den rette balance mellem sikkerhed og brugervenlighed.

Hvis du har problemer med at komme med en adgangskodepolitik, giver vores hvordan man opsætter en stærk adgangskodeguide dig tip om, hvad der er egnet.

Funktioner såsom tofaktorautentisering er også vigtige. Læs vores artikel om tofaktorautentificering, hvis du vil vide, hvorfor.

Der er mange farer, der lurer på nettet, som vores artikler om online-sikkerhed beskriver. Vores foretrukne tjenester gør, hvad de kan for at beskytte dig mod skade. Vælg en god, og vær sikker.

Service og support

Projektstyringssoftware er ikke der for at hjælpe dig med at tegne smukke diagrammer. Det er der for at hjælpe med at få dit projekt til at gå hurtigere og eliminere problemer. Hvis du støder på et problem, er det vigtigt, at du fikseret det så hurtigt som muligt. Vi ser nærmere på de supportmuligheder, som hver platform har.

Ud over dokumentation og tutorials, ser vi på de muligheder, du har til at komme i kontakt, og vi vil normalt prøve en eller to af dem for at sikre, at svarene er hurtige og nøjagtige.

Vi værdsætter, at vi kan komme i kontakt ved hjælp af en kontaktformular eller e-mail-adresse, såvel som en live-mulighed, f.eks. Telefonen, eller direkte chat. Vi er også på udkig efter alt for entusiastiske sælgere og spørgsmål om privatlivets fred – vi har fanget supportmedarbejdere, der har adgang til vores projektinterner før, f.eks..

Værktøjerne

Uden yderligere fjende, her er vores liste. Vi begynder med vores foretrukne service, monday.com

1. monday.com

Hvis du vil have noget let at bruge med en glat, moderne grænseflade, skal du ikke se længere end monday.com. Det gør projektstyring til en leg, men den har masser af avancerede funktioner på trods af dens venlige interface.

mandag-board
monday.com har en dejlig kanban-visning til at administrere dine projekter.

Det kan vise dit projekt på forskellige måder med dets vigtigste kanbanvisning suppleret med en kalender, tidslinje, aktivitetslog og kortvisning.

Det kan også tilpasses, og tilbyder en hel del kontrol over felter og lader dig opsætte et system så enkelt eller kompliceret, som du har brug for. Det leveres med mange skabeloner, så du hurtigt kan starte og se på de forskellige måder at bruge platformen på.

Du får masser af lagerplads med 5 GB i dets basale niveau og ubegrænset lagerplads på Pro-planen. Du kan også gøre brug af data på andre platforme via dets integrationer med Zapier, Slack, Trello og Dropbox. Hvis du bruger det med Slack, kan du måske også se på vores bedste cloud-lagring til Slack-guide.

Det tilbyder sikkerhed i topkvalitet med GDPR og EU-U.S. Privacy Shield compliance, SOC 2-certificering og 256-bit kryptering. Du får også muligheden for at bruge tofaktorautentisering samt en bred vifte af sikkerhedsindstillinger og logfiler. Vores 99 gratis værktøjer til beskyttelse af din privatlivsartikel viser mange andre måder at hjælpe med at holde dine data sikre.

Ud over masser af vejledninger i appen har monday.com en stor vidensbase og regelmæssige webinarer, der hjælper dig med at lære dig rundt. Dets støtte er også hurtig og kommer tilbage til os på kun fire minutter. Det gør det til et godt valg, hvis du er bekymret for at sidde fast, når du bruger det for første gang.

monday.com’s priser starter ved $ 25 pr. måned for et team på fem brugere, så det er en fremragende værdi, hvis dit team har en anstændig størrelse. Hvis der kun er en eller to af jer, er det ikke så godt, men du kan tjekke det gratis med tilladelse fra dets 14-dages retssag. For at lære mere om det, skal du læse vores monday.com-gennemgang.

2. Fejlagtigt

Wrike har et fremragende featuresæt, herunder afhængighedsstyring, oprettelse af rapporter og kalendervisninger, som kan overlejres oven på hinanden for at sammenligne tidsplaner.

wrike-aktivitet-rapporter

Du kan uploade filer og vedhæftede filer og efterlade kommentarer til dem, inklusive på bestemte punkter i videofiler, hvilket gør Wrike til et nyttigt værktøj til at arbejde med videoer. Du får 2 GB lagerplads på dens gratis plan, der stiger til 100 GB på Enterprise-niveau. Hvis du bruger en masse store filer, vil du have dem beskyttet, hvis katastrofen rammer, så se på vores bedste artikel om sikkerhedskopiering på nettet for vejledning.

Det har tofaktorautentisering, og Enterprise-brugere får et imponerende udvalg af sikkerhedsindstillinger. Ud over at styre din adgangskodepolitik får du kontrol over fillagring og netværksadgang. Du kan endda blokere folk fra ukendte IP-adresser for at gøre livet ekstra vanskeligt for “hackere”. Vores cyberkriminalitetsartikel har tip til at holde sig ude af problemer online.

Wrike har enestående support. Vi fik svar på vores live chat-forespørgsel på tre minutter, og et spørgsmål, vi stillede via dens kontaktformular, blev besvaret på 30 minutter i Thanksgiving-weekenden. Du kan også tale i telefon med nogen, hvis du foretrækker det. Der er også en stor vidensbase, der kan hjælpe dig, hvis du sidder fast.

På trods af at være topkvalitet, er Wrike ikke for dyre og har endda en gratis plan. For $ 9,80 bryder dens grundlæggende plan ikke banken. Dens premium-lag er dyrere, men du får masser for dine penge, inklusive den fine kontrol over din sikkerhed, der er nævnt ovenfor.

Det er en af ​​de bedste all-round platforme derude, og vi kan varmt anbefale det. Du kan læse mere om det i vores Wrike-anmeldelse.

3. Asana

Hvis du er bekymret for, at værktøjerne her lyder for kompliceret, kan Asana være det for dig. Det er så let at bruge, som du kunne ønske dig, og sidder lige på højre side af opgavestyring versus projektledelsesdebat, hvilket giver dig nok kontrol til at styre projekter effektivt, uden at gøre så meget, det bliver forvirrende.

Dets hovedvisning er kun en liste over opgaver, men du kan tilføje undervarer for at nedbryde dem. Det inkluderer afhængighedsstyring på dets betalte planer samt korrektur, ressourcestyring og forskellige integrationer. Der er også kalender- og tidslinjevisninger, og du får ubegrænset lagerplads til vedhæftede filer.

asana-fest

Asanas festligheder er en fantastisk måde at belønne dig for at få tingene gjort og tilføje et strejf af sjov til din arbejdsrutine. De kan også motivere personalet og øge engagementet. Når du afkrydser opgaver, kan du undertiden finde en enhjørning eller narhval forkæle på tværs af din skærm eller se et farverigt ansigt dukke op under et vindue. Hvis disse ting ikke motiverer dig, har du ingen sjæl.

Hvis du har fundet en pause fra arbejdet, kan du se vores underholdningsartikler for at få hjælp til at underholde dig online.

Asana har et anvendeligt gratis lag, der er ideelt til styring af personlige projekter eller bare som en hurtig opgaveliste. Dens betalte planer starter ved $ 9,99 per bruger per måned. Begyndende med sin gratis plan og opgradering, hvis du har brug for funktionerne, er et godt indgangspunkt, hvis du er ny med projektstyringssoftware.

Du behøver heller ikke bekymre dig om sikkerhed, fordi Asana er SOC 2-certificeret. Enkelt login og SAML er også tilgængelige, hvis du vil sikre, at dine data holdes sikre. Læs vores artikel om cyberkriminalitet for at lære mere om de online gremlins, du skal undgå.

Hvis du overvejer Asana, kan du tjekke vores Asana-anmeldelse. Vores Asana-begynderguide er et godt sted at starte, hvis du lærer at bruge softwaren.

4. TeamGantt

Et Gantt-diagram kan være et aktiv, når du administrerer dine projekter, fordi det viser dig, hvordan alt passer sammen og giver dig mulighed for at få vist planlægningsproblemer på forhånd. Du kan også nemt flytte opgaver og se, hvordan dine ændringer påvirker det bredere projekt.

  Avanceret guide til Shopify: Sådan sælges online i 2023

hold-Gantt-prøve-projekt

TeamGantt gør, hvad det siger på dåsen, hvilket giver dig et Gantt-baseret værktøj, der kan hjælpe med at holde alle på dit team på samme side. Foruden overskriften Gantt-visning får du liste og kalendervisninger for at holde styr på tingene og flere måder at filtrere og kontrollere de oplysninger, du ser.

At flytte opgaver er let i TeamGantt, hvilket gør det til en fantastisk måde at organisere og omorganisere dine projekter visuelt. Tilføjelse af afhængigheder er enkel, og planlægningskonflikter markeres med rødt, hvilket hurtigt bringer dem til din opmærksomhed.

TeamGantt tilbyder tidsporingsfunktioner, der hjælper med at holde dit budget under kontrol og giver dig mulighed for at tildele milepæle. Du kan bruge dens “baseline” -funktion til at sammenligne dine resultater med dine forventninger og forfine din tilgang i overensstemmelse hermed. Hvis du har brug for at forbedre din arbejdsgang, skal du læse vores bedste artikel til software til værktøj til virtuelt team til nyttige muligheder.

TeamGantt letter dig med skabeloner og et nyttigt eksempelprojekt. Der er også masser af hjælp og tekst, der giver dig tip. Der er en stor vidensbase, snesevis af hjælpevideoer og regelmæssige live-klasser, der også hjælper dig med at lære, hvordan du bruger den. Dets supportteam svarede også på vores henvendelser i god tid.

Det er billigt, med en gratis plan for op til tre brugere og de næste to niveauer, der koster henholdsvis ca. $ 8 og $ 12 pr. Bruger. Du kan prøve de betalte planer gratis, inden du beslutter, hvilke funktioner du har brug for. Hvis du overvejer at tilmelde dig, skal du læse vores TeamGantt-gennemgang for at få flere oplysninger.

5. Freedcamp

Freedcamp er en nybegynder på vores liste over favoritter, men tjener sin plads ved at være fornøjelig at bruge, funktionsrig og billig. Det er ikke let at få disse ting i en pakke, men det er hvad du får her.

freedcamp-Gantt

Det er så billigt, som navnet antyder, med et gratis lag, flere ultra-billige lag og forretnings- og virksomhedsplaner, der koster langt mindre end de fleste platforme. Der er yderligere rabatter til nonprofitorganisationer og undervisere, hvilket gør Freedcamp til et godt valg for dem.

Selv på det gratis niveau får du ubegrænset lagerplads, hvilket er en stærk grund til at bruge platformen, hvis du har masser af filer, du kan dele med dit team. Filstørrelsesgrænsen for ikke-betalende brugere er kun 10 MB, hvilket kan være restriktivt, men det stiger på andre planer.

Det har mange udvidelser med sin egen app-markedsplads. De er en blandet taske, men du får masser af valg.

Der er også oprettelse og fakturering af wiki, som er fremragende funktioner i betragtning af platformens omkostninger og kan hjælpe dig med intern dokumentation og admin. Du får også tofaktorautentisering inkluderet i dets relativt billige Enterprise-plan.

Freedcamp er ikke fejlfri, da ikke alt fungerer perfekt, men forhåbentlig forbedrer det sig, når det udvikler sig.

Dets support reagerer hurtigt på forespørgsler, og det har et anstændigt udvalg af videoer og vidensbaserede artikler til at hjælpe dig med at løse problemer. Hvis du overvejer at tilmelde dig, kan du gå til vores Freedcamp-gennemgang for at få flere oplysninger.

6. Podio

Podio kombinerer brugervenlighed med kraft og fleksibilitet, og det gør det uden at være for dyrt, hvilket gør det til en af ​​vores yndlingsplatforme. Dens kodedrevne felter er en nyttig tilpasningsmulighed, og potentialet er der for kreative typer at bruge dem til at gøre ting, andre platforme ikke kan.

Ud over at have en gratis plan starter dens betalte niveauer ved $ 7,20 pr. Måned. Selv de billigste planer inkluderer masser af funktioner, og det gratis tilbud er værd at teste for at se, om platformen passer dig.

Podio holder tingene grundlæggende uden subtasker eller afhængigheder, men det giver dig mulighed for at spore arbejdsgange ved at oprette forhold mellem begivenheder. Du kan også oprette frister og tildele folk at holde dem, hvilket er en fantastisk måde at holde folk på dit team ansvarlige for.

Det tilbyder ubegrænset lagerplads med en filstørrelse på 100 MB, som skal give dig mulighed for at køre de fleste typer projekter uden problemer. Den bruger 256-bit kryptering, så dine data skal også være sikre fra nysgerrige øjne. Hvis du er bekymret for at blive spioneret, når du bruger cloud-software, kan du tage et kig på vores, hvordan du beskytter din privatlivsartikel.

Podios support er en blandet taske. Den reagerede hurtigt på os, men dens forum og webinarer er ikke så gode, som de kunne være.

Det har sit eget appmarked, der giver dig alle mulige måder at udvide det på. Mange af apps er faktisk kun skabeloner, men stadig nyttige.

Podio-app-marked

Podios tilpasning gør det til et godt valg for praktiske brugere, der ønsker at indstille alt efter deres behov. Du kan læse mere i vores Podio-anmeldelse.

7. Smartsheet

Smartsheet er et ikke-nonsense værktøj, der giver dig mulighed for let at indtaste data og planlægge dine projekter på en struktureret måde. Ved første øjekast ligner det et regneark, men du kan gøre langt mere med det end du kan med noget som Microsoft Excel.

Smartsheet-skabelon

Der er flere skabeloner, der hjælper dig med at komme i gang, og at vælge den rigtige kan spare dig meget tid.

Dataene på arkene kan repræsentere hvad du vil. Hvis du konfigurerer det til at styre projekter, vil elementer sandsynligvis være opgaver. Du kan give dem start- og slutdatoer samt tildele dem til den, du vil. Du kan også oprette subtasks og give hver opgave en forgænger, så afhængighedsstyring er også tilgængelig.

Du kan se dine projekter på flere måder. Der er en kanban-visning og et Gantt-diagram såvel som en kalender, så du ikke sidder fast i regnearkstilstanden hele tiden.

Det har et stærkt udvalg af tilføjelser. Ud over at integrere med platforme som Jira og Salesforce har den flere udvidelser, der tilbyder flere funktioner.

Med 250 GB lagerplads pr. Bruger får du masser af plads til at dele filer. Hvis du dog har brug for mere, kan du tage et kig på vores bedste online opbevaring til teamets artikel. Smartsheet integreres godt med disse og har muligheder for at arbejde med Google Drive, Dropbox og Microsoft OneDrive.

Priserne starter ved $ 14 per måned, med dens $ 25 forretningsplan, der tilbyder de fleste af sine kernefunktioner. Du kan prøve det gratis i 30 dage, hvis du er nysgerrig efter at lære, hvad det kan gøre for dig.

Vi gav Smartsheet høje karakterer i vores Smartsheet-gennemgang. Det er et roligt effektivt værktøj, der fungerer godt, og vi stødte ikke på fejl eller store problemer i vores tid med det.

8. LeanKit

LeanKit er et forretningsfokuseret projektstyringsværktøj, der er fuld af nyttige funktioner. Det ser kompliceret ud, men det tager ikke lang tid at finde ud af. Det er baseret på en kanban-visning og giver dig mulighed for at tilpasse dets layout, så kolonner kan repræsentere forskellige ting.

Når du starter med LeanKit, er det værd at se nøje på sit prøveprojekt, der er fyldt med elementer, der forklarer interface og funktioner og fungerer som en fremragende introduktion til platformen. Du får også en gratis e-bog, som er en praktisk, kompakt guide til at bruge LeanKit, så kig efter den, hvis du ikke ser den først.

leankit-kanban

Det har ubegrænset lagerplads, hvilket er fantastisk. Der er dog en filstørrelsesgrænse på 75MB, så hvis du har brug for mere, kan du læse vores bedste cloud-opbevaringsartikel for en oversigt over dine muligheder.

LeanKit giver dig masser af kontrol over din adgangskodepolitik og giver dig mulighed for at låse personer, der begår fejl, hvilket giver dig en måde at beskytte mod lækkede adgangskoder. Det har ikke tofaktorautentisering eller krypterede vedhæftede filer, hvilket er en skam.

  HostGator vs GoDaddy: en 2023-kamp om titanerne

Det har mange integrationer og skabeloner, inklusive mange tonet hos softwareudviklere, som også vil sætte pris på dets veldokumenterede API.

Det starter på $ 19 pr. Bruger for sin LeanKit for Teams-plan, som ikke er den billigste derude, men du får en masse funktioner.

LeanKit ser kompleks ud, og dens præsentation er ikke altid den bedste, men det er lettere at bruge, end det ser ud. Vi gav den en høj rating og priste dens funktioner og den omkringliggende kvalitet. Det har en gratis 30-dages prøveperiode, hvis du vil give den en spin. Læs vores LeanKit-anmeldelse for flere detaljer.

9. Luftbord

Airtable er en anden regneark-lignende platform, med mange funktioner og tutorials til rådighed for at tage den videre.

Dens “blokke” er en fantastisk måde at udvide det ved at tilføje nye funktioner og inkluderer flere ideer, som vi ikke har set andre steder. Selvom nogle af dem er ret specialiserede, er vi sikre på, at de kan være transformative for de rigtige virksomheder, og potentialet for besparelser er stort.

airtable-skabeloner

Airtable har måske også det bedste udvalg af skabeloner, vi har set i kategorien. De kommer i gang med et nyt projekt så hurtigt som muligt og giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige opsætninger uden at skulle gøre alt selv.

Airtable har fremragende support og tilbyder de fleste af de muligheder, du kunne forvente, såvel som dets “univers.” En anden god idé, “univers”, giver dig mulighed for at se igennem andre projekter for inspiration. Da Airtable er så alsidig, er det nyttigt at se de kreative ting, andre har gjort med det. Hvis du er stolt af, hvad du har gjort, har du også muligheden for at vise det frem.

Airtable’s er også en af ​​de bedste platforme til sikkerhed og privatliv, herunder alle funktioner, vi ser efter. Ud over tofaktorautentifikation har den AES 256-bit kryptering og SOC-certificeringer. Desuden giver det dig oplysninger om IP-adresserne, der får adgang til din konto.

Hvis du ikke er bekymret for folk, der tapper efter dine data, vil du være efter at have læst vores artikel om PRISM, Snowden og regeringsovervågning.

Airtable har et gratis niveau og billige betalte planer, der tilbyder flere funktioner. Selv hvis du starter med den gratis plan, kan du prøve Pro-niveauer i 14 dage for at se, om det er værd at betale for. Se vores Airtable-anmeldelse for mere.

10. Mavenlink

Mavenlink er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at tjene penge. Hvis du handler om bundlinjen, er tjenesten et fremragende valg.

Det har et stærkt funktionssæt, der inkluderer automatiske økonomiske værktøjer og fakturaproduktion. Du kan også bruge det til tidssporing, og hvis du tildeler timepriser til alt, kan du følge med på omkostningerne. Hvis du har brug for hjælp til at styre din økonomi, er det værd at se på vores liste over den bedste regnskabssoftware til en sammenstilling af tilgængelige værktøjer.

Mavenlink inkluderer afhængighedsstyring og flere visninger, herunder en aktivitetsvisning, Gantt-diagram og tid og udgifter. Det er ikke det nemmeste værktøj at bruge, men det har flere tilpasningsmuligheder, så du kan få dit arbejdsområde til at føle dig som hjemme.

Det er ikke billigt, men ud over dets funktioner får du stærk sikkerhed med kryptering, der bruges til transit og opbevaring og to SOC-certifikater. Det giver et godt udvalg af muligheder for at styre din egen sikkerhed, giver dig information om aktive sessioner samt lader dig indstille adgangskodeindstillinger til dit team.

mavenlink-security-indstillinger

Hvis du har brug for hjælp til at administrere dine adgangskoder, skal du læse vores bedste artikel om adgangskodeadministrator for at få tip.

Mavenlink har en stærk vidensbase. Det har også live chat support, hvis du sidder fast. Der er et par problemer med grænsefladen, men de vil ikke holde dig meget tilbage, når du lærer platformen at kende.

Forretningsbrugere vil finde meget at lide i Mavenlink. Der er en 10-dages prøveperiode, hvis du vil tjekke den ud. Læs mere om det i vores Mavenlink-anmeldelse.

11. Basecamp

Basecamp er et tilgængeligt, brugervenligt værktøj, som dine teammedlemmer vil nyde at bruge. Det er et godt valg for undervisere, der får det gratis, såvel som dem, der ønsker at organisere et team eller mindre formelle kontorprojekter.

Det er blæsende interface er let at navigere på trods af at der er et par mindre bugs. Der er guider og tip, der hjælper dig med at få tingene gjort hurtigt og nemt, hvilket betyder, at det passer til folk, der ikke ønsker at sætte alt for meget for at finde ud af, hvordan man bruger platformen.

Det har stærke kommunikationsfunktioner såvel som fildeling. Dets “Campfires” giver gruppechats, som alle i dit team kan deltage i og lader dig dele lyd og video.

Hvis du planlægger at drage fordel af dets videodelingsfunktioner, vil vores bedste cloud-opbevaring til store filer også være nyttig.

Dens tre-minutters responstid på vores supportundersøgelse gør det til vores rekordholder for supporthastighed, og det har et stærkt udvalg af videoer og tutorials til at hjælpe dig, hvis du sidder fast.

basecamp-boost

Du kan tildele opgaver til folk, men det mangler subtasks og afhængigheder. Du får beskeder, når tingene er afsluttet, og du kan integrere det med eksterne kalendere.

Dets enkle prissystem – $ 99 pr. Måned, uanset holdstørrelse – kan være fremragende værdi, hvis du har et stort team, men det er mindre, hvis dit team er lille. Hvis du falder ind i sidstnævnte lejr, skal du kigge på vores artikler om små virksomheder til software, der passer bedre.

På trods af Basecamps afslappede ydre, kan det prale med stærk sikkerhed og privatliv. Ud over at have krypterede vedhæftede filer overleverer det ikke dine data til nogen, medmindre de er tvunget til at gøre det ved lov og vil informere dig, hvis det sker. Find ud af mere i vores Basecamp-anmeldelse.

Fordele:

 • God værdi for store hold
 • Gratis til brug i klasseværelset
 • Nyttige troldmænd

Ulemper:

 • Dyrt for enkeltpersoner eller små teams
 • Problemer med interface

Basecamp-logo

Basecamp Review

$ 9900 per måned

Besøg Basecamp

Andre muligheder

Der er værktøjer, vi kan lide, der ikke helt udgav vores liste. ClickUp, som du kan læse om i vores ClickUp-gennemgang, savnede snævert snittet. Redmine og GanttProject fortjener omtaler som alternativer for dem, der ønsker at oprette tingene selv. De er ikke glatte, komplette tjenester som de fleste af mulighederne her, men tjek dem ud, hvis du kan lide en udfordring.

Microsoft Project var for meget besværet til at tilmelde sig, så det gjorde vi ikke. Jira er for det meste god og ville have lavet listen, hvis ikke for et privatlivsproblem med dets støtte, som du kan læse i vores Jira-anmeldelse. Vi kunne godt lide udseendet af Workamajig, men virksomheden ville ikke give os adgang til softwaren til gennemgang. Lav af det, hvad du vil.

Vi synes dog, at vores liste dækker de fleste baser, og at du burde være i stand til at finde noget her, der imødekommer dine behov.

Alle projekteringsværktøjer vurderet

Afsluttende tanker

Projektledelsessoftware er et modent område med et stort udvalg af værktøjer, der kan gøre en forskel for dit team.

Vi har ikke fundet nogen virkelig dårlige værktøjer og føler, at det er en god tid for brugerne at tage springet ind i et konkurrencedygtigt marked i høj kvalitet.

Vores favoritprogram, monday.com, vinder på grund af dets anvendelighed. Wrike er mere kompleks, men tilbyder mere magt. Basecamp er et godt værktøj til kommunikation, mens Mavenlink er fantastisk til dem, der er fokuseret på penge.

Alle værktøjer her har et gratis lag eller en gratis prøveperiode, så det er let at tilmelde dig og teste en af ​​dem. Der er ikke noget, der forhindrer dig i at prøve flere at finde ud af, hvad der bedst passer dig.

Vi er glade for at høre, om du har prøvet nogen af ​​vores valg eller har anbefalinger til andre. Hvis de har hjulpet din virksomhed eller projekter, ville vi meget gerne høre om det. Fortæl os venligst hvordan i kommentarerne nedenfor. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me