Bedste VPN for Grækenland 2023

Hvis du planlægger en tur til Grækenland, er dit hoved sandsynligvis fyldt med alle steder at gå blandt sine tusinder af øer. Du kan besøge de gamle vartegn i Athen eller bare slappe af på en af ​​dens mange smukke strande. Lad os dog ikke glemme onlineverdenen, og hvordan du kan bruge en af ​​vores bedste VPN til Grækenland-valg til at forblive sikkert, mens du er der.

Det er en god ide at bruge et virtuelt privat netværk, uanset hvor du er. Ved at bruge en sikrer du dig, at du er beskyttet mod onlinefare og har adgang til begrænset indhold. Mange lande praktiserer en form for censur, idet Kina er et eksempel på, hvor dårligt det kan blive (læs vores bedste VPN-tjenester til Kina-stykke, hvis du planlægger at besøge).

Grækenland er meget mere afslappet. Internettet er åbent, og sociale medier er frit tilgængelige. Dets fokus er torrentwebsteder, ulicenserede spilwebsteder og væddemålwebsteder. Internetudbydere skal blokere dem, og hvis ikke dette kan resultere i en bøde på 50.000 euro ($ 56.000) for hver dag, det forbliver tilgængeligt. Du finder måske ud, at du ikke kan komme til nogle populære websteder, f.eks. 888 og Sportingbet.

Når det er sagt, er ytringsfriheden en anden historie. Grækenlands forfatning indeholder bestemmelser om det, men lovene tillader også retsforfølgning for forskelsbehandling, had og vold baseret på race eller etnisk oprindelse. Der er strafferetlige sanktioner for ærekrænkelse, og alt, der anses for at være fornærmende for præsidenten, fornærmende religion eller uanstændigt, kan gribes.

I henhold til straffeloven kan ærekrenkelse resultere i fængselsstraf og bøde. Fængselsbetingelser og bøder varierer dog med strengere straf forbeholdt sager, der involverer offentlige embedsmænd.

I 2012 blev en mand arresteret og tiltalt for ondsindet blasfemi og fornærmende religion. Han havde oprettet en Facebook-side ved hjælp af navnet Ældste Pastitsios, der kombinerede navnet på en berømt munk og en populær græsk ret. Siden blev fjernet, og i 2014 blev han idømt en 10 måneders fængselsstraf.

Med det i tankerne skal du være forsigtig med, hvad du sender online. Vores bedste VPN for Singapore, bedste VPN for Indonesien og bedste VPN for Qatar-artikler viser bare et par eksempler på lande med stærke ærekrænkelseslove.

Overvågning og online sikkerhed i Grækenland

Internet-baseret kommunikation er ikke beskyttet af privatlivets fred i Grækenland. Det betyder, at myndighederne er i stand til lovligt at overvåge dem. I betragtning af alle de smarte måder, de er i stand til at gøre det, ville du sandsynligvis aldrig engang vide. Se på vores overvågningsstykke for at lære mere.

Du skal også huske truslen om cyberkriminalitet. Gratis offentlige WiFi-hotspots bliver mere populære, og med det kommer en højere risiko for hacking, vira og så videre. Brug af en VPN hjælper dig med at beskytte dig mod disse farer, og en anstændig antivirus vil også hjælpe.

Bedste VPN for Grækenland 2023

Hvad der gør en VPN bedst for Grækenland

De fleste af udbyderne i vores VPN-anmeldelser har lignende funktioner med undtagelse af et par unikke. Du skal dog sørge for, at den, du vælger, har funktioner, der er skræddersyet til Grækenland. Når du husker, hvor strenge reglerne for ærekrænkelse er og de andre risici, skal du vælge en med god sikkerhed.

  Sådan opsættes en VPN på Chromebook i 2023

Det vil skjule dig fra nysgerrige øjne, og en indbygget kill-switch vil sikre, at dine oplysninger ikke lækker, hvis VPN mislykkes ved at skære forbindelsen. Privatliv er lige så vigtigt, så udbyderen skal have en streng no-logs-politik, hvilket betyder, at den ikke holder oversigt over dine aktiviteter.

Størrelsen på servernetværket er en anden vigtig faktor. Jo flere servere der er tilgængelige i forskellige lande, jo lettere vil det være at omgå restriktioner, f.eks. Geoblocks. Hvis du vil se U.S. Netflix, har du brug for en server der. Det samme gælder for indhold, der er begrænset til Grækenland.

Det er fordelagtigt at vælge en med gode hastigheder, især hvis du streamer og ikke ønsker at vente for evigt, at dit yndlingsprogram indlæses. Sammen med det skal du sørge for, at den ikke har båndbreddehætter, så du kan streame eller downloade så meget du vil.

Andre faktorer, der skal overvejes, er dens brugervenlighed og hvilke enheder den understøtter. Hvor mange du kan oprette forbindelse på én gang, og dens pris kan også påvirke dig. Endelig er det altid en god ting at have god kundeservice.

1. Bedste VPN for Grækenland: NordVPN

NordVPN er en fantastisk service, der ofte nævnes i vores VPN-artikler, og det er vores vinder for Grækenland. Det har fremragende sikkerhed, og muligheden for at bruge dobbelt-hop-servere er kirsebæret på kagen. Du kan være sikker på at vide, at din forbindelse er sikker, og at der er en driftsafbryder til endnu mere beskyttelse. Dit privatliv respekteres også med en politik uden no-logs.

Tidligere

Næste

Det har tusinder af servere, der er spredt over 60 lande. Det inkluderer 10 i Grækenland, hvis du ønsker indhold derfra. Hastighederne er også gode, men det kan blive langsomt, når du opretter forbindelse til fjerne servere.

Du kan streame så meget som du vil, da der ikke er nogen båndbreddehætter, og det er fantastisk at komme ind i streamingtjenester. Hvis du vil torrent, skal du vide, at det er vinderen i vores bedste VPN til sammenligning af torrent. Læs vores NordVPN-anmeldelse for flere detaljer.

Andre grunde, som vi kan lide NordVPN

Du kan bruge NordVPN på Windows, macOS, Android og iOS, og det er let at konfigurere det. Klienterne er brugervenlige. Du kan også tilslutte det på seks enheder samtidig.

Hvis du har problemer, kan du bruge den praktiske vidensbase, som skal hjælpe dig med at løse de mest almindelige problemer. Hvis du stadig har brug for hjælp efter at have hørt det, kan du kontakte et medarbejder via live chat eller e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar, men i begge tilfælde er personalet nyttigt.

NordVPN tilbyder god værdi for dine penge. Mens dens månedlige pris er overkommelig, ville du være bedre til at tilmelde dig i en længere periode. Der er en 30-dages refusion, så du kan prøve den først også, i tilfælde af at du tøver med at forpligte dig.

2. ExpressVPN

Vores andet valg er ExpressVPN, der betragtes som en af ​​de bedste VPN-udbydere på Cloudwards.net og kan sammenlignes med NordVPN, som du kan læse i vores ExpressVPN vs NordVPN artikel.

ExpressVPN-website

ExpressVPN-Tilmeld

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-muligheder

ExpressVPN-Full-App

Tidligere

Næste

Sikkerheden er stor med forskellige krypteringsniveauer at vælge imellem og en kill switch. Plus, det holder ikke en log over din online aktivitet.

Det har også et stort netværk af servere. Selvom det ikke har så mange som NordVPN, dækker det flere lande, så du skulle ikke have et problem med at finde et, der passer til dine behov. Der er også servere i Grækenland, så du kan se indhold derfra, hvis du vil.

  Sådan får du en jemenitisk IP-adresse i 2023: Surfing til Sana'a

Plus, det var vinderen i vores bedste VPN til streaming-stykke, så det er et godt valg, hvis det bliver din hovedaktivitet. Hastighed bør ikke være et problem, da det er en af ​​de hurtigste VPN’er, der er tilgængelige. Der er heller ingen båndbreddegrænser at bekymre sig om. Dets serverskiftstid kan dog være hurtigere. Se vores ExpressVPN-anmeldelse for mere information.

Andre grunde, som vi kan lide ExpressVPN

Du kan installere ExpressVPNs brugervenlige klienter på Windows, macOS, Android og iOS. Det er et godt valg, hvis du er en nybegynder, da det gør næsten alt for dig. Alt hvad du skal gøre er at vælge den rigtige server og sikre dig, at du er tilsluttet. Det gør det muligt at tilslutte fem enheder på samme tid, hvilket skulle være nok for de fleste mennesker.

Kundeservice er tilgængelig via live chat og e-mail døgnet rundt. Live chat giver det hurtigste svar, men e-mail support hvis det er bedst til mere komplicerede problemer. Uanset hvad, personalet er venligt og kyndigt.

ExpressVPN er ret dyrt, hvilket er en nedlukning. Dens servicekvalitet gør det dog umagen værd, og du kan spare penge ved at vælge en længere plan. Det tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti for ro i sindet.

3. CyberGhost

En anden udbyder værdig til vores liste er CyberGhost. Dens sikkerhed er stor og inkluderer en kill switch, så du behøver ikke at bekymre dig om din forbindelse. Plus, det holder ikke logfiler, hvilket betyder, at dine online shenanigans forbliver hemmelige.

Det har et godt antal servere i 59 lande, og det inkluderer 36 i Grækenland.

Dets hastigheder er ikke dårlige, men de er ikke så gode som vores andre valg. Ligesom NordVPN kan det aftage over lange afstande. CyberGhost har også ubegrænset båndbredde, så du kan streame så meget, som du vil.

Andre grunde, som vi kan lide CyberGhost

Der er klienter til rådighed til Windows og macOS, Android og iOS. Den opdaterede interface kan tage noget at vænne sig til, men det er bedre end den gamle version og stadig let at bruge.

CyberGhost giver dig mulighed for at oprette forbindelse til syv enheder på samme tid og tjene det en plads i vores bedste VPN til flere enheder. Når det er sagt, giver de fleste udbydere dig mulighed for at installere dem på mange enheder, men CyberGhost begrænser dig til den syv periode. Se vores CyberGhost-anmeldelse for mere om det.

En omfattende vidensbase er tilgængelig til mindre problemer. Du kan også kontakte support via live chat eller e-mail. Live chat giver dig det hurtigste svar, men det er bedst til enkle spørgsmål. Hvis dit problem er mere kompliceret, er det bedst at bruge e-mailindstillingen.

Priserne er overkommelige, men du kan spare penge ved at abonnere i en længere periode. Der er en gratis syv-dages prøveversion tilgængelig til Android og iOS og en tilbagebetalingsgaranti tilgængelig for alle platforme. Betingelserne herfor afhænger dog af den plan, du vælger, med den månedlige plan, der får 14 dage og længere, der giver mulighed for 45.

4. VyprVPN

VyprVPN har god kryptering og sin egen Chameleon-protokol, der tilføjer VPN-tunnelen mere beskyttelse. En kill switch er inkluderet i tjenesten, og den har en solid no-logs-politik, så der er ingen spor af dine aktiviteter.

Det har ikke så mange servere som vores andre valg, med mindre end 1.000, der dækker 64 lande. Stadig skal du være i stand til at oprette forbindelse til en passende. Nogle af dens servere er også i Athen, hvis det er det, du har brug for.

  Sådan får du en Sri Lanka IP-adresse i 2023

Hastighed er ikke et af VyprVPNs stærke punkter. Det kan være langsomt, men det skal stadig være okay. Der er ingen grænser for båndbredde til at holde øje med. Læs mere i vores VyprVPN-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide VyprVPN

Du kan nemt konfigurere det med desktop-klienter, der er tilgængelige til Windows og macOS, og mobile apps til Android og iOS. Grænsefladen er dateret, men let at bruge. Med basispakken kan du oprette forbindelse til tre enheder på én gang. Hvis du har brug for mere end det, kan du vælge premium-pakken, der giver mulighed for op til fem.

Kundeservice er tilgængelig med et FAQ-afsnit, live chat og e-mail, døgnet rundt. Live chat er hurtigst, men uanset hvilken rute du tager, er de modtagne svar korte.

VyprVPN-Homepage

VyprVPNs planer er overkommelige, men du har det bedre med at gå til det årlige abonnement, fordi det vil nedbringe de samlede omkostninger. Du kan bruge 30-dages refusionsperiode til at få fat på det.

5. TorGuard

TorGuard er også et godt valg. Det har god sikkerhed og er en af ​​de mest tilpassede tjenester omkring med flere protokoller at vælge imellem. Bare vær sikker på, at du ved, hvad du laver, før du snakkes med dem. Som med vores andre valg, har den en driftsafbryder til at beskytte dig, og der er en streng no-logs-politik for at beskytte dig.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Tidligere

Næste

Tjenesten tilbyder mere end 3.000 servere i 55 lande, inklusive Grækenland, så du skulle ikke have problemer med at finde en.

Dets hastigheder varierer, men skal være gode nok, og det begrænser ikke båndbredden. Det er dog ikke godt til at komme ind i streamingtjenester. For at komme omkring det kan du vælge en dedikeret IP-adresse til det land, du har brug for. Det koster ekstra, men det er garanteret at arbejde. Det hjalp det med at vinde i vores bedste VPN med dedikeret IP-sammenligning og også tjene en plads på vores bedste VPN for rejseliste.

Læs mere om tjenesten i vores TorGuard-gennemgang.

Andre grunde, som vi kan lide TorGuard

Klienter er tilgængelige til Windows, macOS, Android og iOS. De er lette at bruge, men mobilapps kan være irriterende at opsætte. TorGuard tillader, at op til fem enheder kan tilsluttes på samme tid som standard, men du kan tilføje op til 20 til din pakke for $ 1 hver.

Kundesupport er tilgængelig, hvis du har brug for det. Der er live chat, men det drives af et grundlæggende kundeserviceselskab, så du kan synes, e-mail-supporten er mere nyttigt, når det kommer til tekniske problemer. Der er også online guider og et forum, hvis du har lyst til selv at løse problemet.

Den månedlige sats er ikke dårlig, men der er tilføjelser, der kan skubbe prisen op. Du kan reducere omkostningerne ved at vælge en længere plan. Der tilbydes en syv-dages pengene-tilbage-garanti, så du har intet at tabe.

Afsluttende tanker

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at vælge en passende VPN-udbyder, uanset om du opholder dig i eller besøger Grækenland. Bare husk at vælge en, der har god sikkerhed for at holde dig beskyttet mod online politi og andre risici. Du vil også have et stort servernetværk for at gøre det lettere at omgå begrænsninger.

Vores vinder er NordVPN, da det har et kæmpe servernetværk og nogle af markedets bedste sikkerhed. Plus, med sin 30-dages refusion er der ingen risiko i at prøve det.

Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor om dine oplevelser med at bruge en VPN i Grækenland. Vi ville meget gerne høre dem. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me