Hvad er den bedste måde at gemme 1 TB i The Cloud i 2023?

Data er overalt, så det er ikke underligt at vi genererer 2,5 quintillion byte af dem hver dag. En sådan mængde skal opbevares et eller andet sted, og at der et sted er skyen. Det er den bedste måde at gemme 1 TB data.

At flytte din terabyte med data til skyen er en god ide, fordi det vil hjælpe dig med at declutter din harddisk og øge ydelsen på din computer. Derudover vil dine filer være sikre, hvis din harddisk går ned eller fungerer korrekt. Det er ikke bestemt datagendannelsessoftware, der hjælper dig, hvis det sker, og dine filer ikke er i skyen.

Du kan også dele dem med dine venner og familie, hvis du er så tilbøjelig.

Flere af vores bedste cloud-lagringstjenester har abonnementsplaner, der tilbyder 1 TB eller mere lagerplads. De arbejder for enkeltpersoner og virksomheder i alle størrelser.

Størrelse er dog ikke den eneste faktor, der skal overvejes, fordi skyudbydere skal være sikre og gøre det let for dig at administrere din plads. For at lære mere om de funktioner, de har brug for for at sikre dine data, skal du læse vores forklaring af, hvordan cloud-lagringstjenester beskytter dine data og vores liste over de mest sikre cloud-lagringstjenester.

Hvis du kom hit og ledte efter sikkerhedskopiering, skal du læse vores liste over de bedste cloud-backup-tjenester. Du kan lære forskellen mellem skylagring og cloud-backup her.

Med det ude af vejen, kan vi gå videre til de tjenester, der er egnede til at gemme 1 TB data, begynder med Sync.com.

1. Sync.com

Sync.com er øverst på vores bedste liste over cloud-lagringstjenester. Det blev grundlagt i Toronto i 2011 og har et ry for stærk sikkerhed og brugernes privatliv. Dens sikkerhed inkluderer privat kryptering, og canadiske privatlivsregler vil hjælpe med at beskytte dit privatliv.

Sync.com-web-kontrolpanel-Slider-1

Sync.com-Share-Fil-Link-Slider-2

Sync.com-Sync-mappe-Slider-3

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4

Sync.com-Two-Factor-Authentication-Slider-5

Tidligere

Næste

Du kan bruge Sync Starter, en gratis plan med 5 GB lagerplads til at teste tjenesten, før du betaler for en premiumplan. Der er to af dem til personlige brugere: Personal Pro 500GB for $ 49 om året og Personal Pro 2TB for $ 96 om året. Sidstnævnte er en af ​​de bedste tilbud inden for opbevaring af sky.

Hvis du har brug for mere plads, kan du abonnere på Business Solo 4TB-planen for $ 180 om året. Det kommer ned på $ 15 om måneden, hvilket stadig er meget.

For flere brugere kan du få Business Pro-planen, der koster mellem $ 60 og $ 180 afhængigt af mængden af ​​plads og antallet af brugere. Du skal dog have mindst to brugere for at tilmelde dig det.

Sync.com begrænser ikke filstørrelsen, så du kan uploade en enkelt 1 TB fil, hvis du ønsker det. En repræsentant fortalte os i en e-mail, at det heller ikke begrænser dataoverførsel.

Dens upload- og downloadhastigheder ligner resten af ​​skylagermarkedet, men det bommer ikke din båndbredde som standard. Upload af en mappe på 1 GB tog gennemsnitligt ca. 15 minutter. Det tog ca. seks minutter at downloade en. Testene blev udført over et netværk i Mexico.

  Bedste online sikkerhedskopi til fotos 2023: Fastgør sikkert soket væk

Hvis synkroniseringsprocessen bruger for meget af dine systemressourcer, er der en mulighed for at smøre den ved hjælp af proceslinieikonet på skrivebordsklienten. Du kan også begrænse den månedlige trafik, hvis du har en begrænset plan. Synkronisering på blokniveau, der fremskynder overførslen af ​​filer, der allerede er uploadet, er dog ikke tilgængelig. Læs mere om tjenesten i vores Sync.com-gennemgang.

2. pCloud

pCloud er et amerikansk-baseret firma, der rangerer tæt på toppen af ​​vores bedste liste over cloud-lagring. Det falder ind under amerikanske love, men du kan afbøde det ved at købe pCloud Crypto, en tilføjelse, der muliggør privat kryptering.

pCloud-webgrænsefladefiler

pCloud Sync Folder

pCloud Del fillink

pCloud Download-links

pCloud Drive-klient

Tidligere

Næste

Når du er sikker på, at dine data er sikre og private, kan du starte med at give pCloud en prøve ved hjælp af dens gratis 10 GB-plan. Det er ikke nok til at teste tjenesten for 1TB, men det er nok til at se, hvordan det ser ud.

Der er betalte planer for personlige og forretningsbrugere. Personlige brugere kan vælge mellem Premium og Premium Plus. Førstnævnte kan kun opbevare 500 GB, men sidstnævnte giver dig 2 TB for $ 9.99 pr. Måned. Der er en rabat, hvis du også betaler for året i forvejen, eller du kan spare endnu mere grønt ved at købe en livstidslicens.

pCloud giver dig mulighed for at uploade filer i “ubegrænset” størrelse, men det har en overførselsgrænse på 500 GB pr. måned for Premium-brugere og 2 TB pr. måned for Premium Plus-brugere. Stadigvis er disse ikke små kasketter, og de forhindrer sandsynligvis ikke dit arbejde. Læs mere om prisplaner i vores pCloud-gennemgang.

Tjenesten har også hurtige hastigheder. Test, der blev foretaget uden for Boston, viste, at det tager cirka syv minutter at uploade og ca. et minut at hente en 1 GB-mappe.

3. Google Drev

Med 800 millioner brugere er Google Drive en af ​​de mest populære skytjenester. Det har et globalt netværk af datacentre, hvilket gør det velegnet til at overføre en masse data. Når det er sagt, har den ikke den bedste sikkerhed og privatliv, og det var forbundet til PRISM-projektet i 2013. Det er dog kompatibelt med Boxcryptor, så du kan bruge det til at forbedre dit privatliv.

Google Drev-webgrænseflade

Google Drev-synkroniseringsmappe

Google Drive Google Docs

Google Drive Opret link

Google Drev-netværksindstillinger

Tidligere

Næste

Tjenesten opdaterede for nylig sine abonnementsplaner, hvilket giver dem meget bedre værdi.

Betalte planer starter ved 100 GB og slutter ved 30 TB. De har ikke alle god værdi, men 2TB-planen er fordi den kun koster $ 9,99 pr. Måned. Hvis du betaler for året i forvejen, får du også en rabat. Der er også en gratis plan, der giver dig en generøs 15 GB lagerplads, som du kan bruge til at få et overblik over tjenesten.

Filstørrelsesgrænser er indstillet til 5 TB for ikke-dokumentfiltyper. Du kan dog ikke uploade så meget på en dag, fordi der er en 750 GB overførselsgrænse. Alligevel skal du ikke have problemer med at uploade dine filer.

  Sådan redigeres en PDF i 2023 hurtigt og effektivt

Takket være det globale netværk tog det ca. 10 minutter at uploade en 1 GB-mappe og cirka fem minutter at downloade den. Google Drive har hastighedsregulering, som du kan bruge til at langsomt overføre filer, hvis synkroniseringen er systemets ressourcer. Der er dog ingen overførsel på blokniveau. For mere om hastigheder og andre funktioner, skal du læse vores Google Drev-gennemgang.

4. Dropbox

Dropbox er en af ​​de ældste cloud-lagringstjenester, og den opfandt den fælles model for synkronisering og blokniveau-synkronisering. Det har mere end 500 millioner brugere.

Dropbox Online-filer Slide1

Dropbox Sync Folder Slider

Dropbox-filanmodning Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Tidligere

Næste

Ligesom med Google Drev er der ingen nul-viden kryptering, men den bruger AES 256-bit ved hvile og under transit. Dropbox er dog ikke privatlivsvenlig, fordi den dekrypterer dine filer til indeksering, når de kommer til dets servere, og derefter krypterer dem igen. Igen for at undgå det, skal du overveje at bruge Boxcryptor. Når det er sagt, er tofaktorautentisering tilgængelig.

Dropbox har flere planer, som du kan bruge til at gemme 1 TB data. Dens Plus-plan giver 1 TB lagerplads til $ 10 om måneden. Hvis du betaler for året, falder prisen til $ 99. Det er en anstændig værdi, men ikke så god, som du får med tjenester som Sync.com og pCloud.

Faktisk skal du betale $ 20 – dobbelt så meget som prisen på pCloud’s sammenlignelige plan – for at abonnere på Professional og få 2 TB plads. Læs vores Dropbox-anmeldelse for detaljer.

Hvis du bruger webklienten til at uploade, vil din dataoverførsel blive begrænset til 20 GB, men der er ingen begrænsninger for båndbredde med desktop-klienten. Betalte planer har dog en daglig delingsgrænse på 200 GB.

Dropbox’s datacentre er i USA, så dine hastigheder vil være hurtigst der. Testresultaterne var gode, i betragtning af at vi kørte dem fra Sydøstasien, med upload i gennemsnit 16 minutter for en 1 GB mappe og downloadet omkring seks for det samme. Du kan gashastighedshastigheder, men du skal ikke have det, fordi synkronisering bruger lidt systemressourcer.

5. OneDrive

OneDrive er Microsofts indrejse på skylagermarkedet og har et globalt netværk af servere. Det manglede tidligere ved hvile-kryptering, men nu har dets premium-planer det.

OneDrive-webgrænsefladefiler

OneDrive Sync Folder Slider

OneDrive App Launcher

OneDrive Opret link-fildeling

OneDrive Word Online

Tidligere

Næste

Cloudopbevaringstjenesten har flere planer at vælge imellem, men kun et par passer godt til at gemme 1 TB data: Office 365 Personal og Office 365 Home. Den første får dig 1 TB lagringsplads for $ 6,99 om måneden eller $ 69,99, hvis du betaler for året. Den anden giver seks brugere med 1 TB hver for $ 9,99 om måneden eller $ 99,99 om året. OneDrive har en hukommelse på 20 GB filstørrelse.

Takket være sit globale netværk af servere er OneDrives hastigheder hurtige og stabile. Det tog omkring seks minutter at uploade en 1 GB-mappe og et minut at downloade den. Vi har dog kun uploadet filer med synkronisering, fordi vi stødte på fejl ved manuel upload. Desværre er blokering på blokniveau kun tilgængelig for Office-filer.

  Bedste nul-viden Cloud-opbevaring i 2023: Sikkerhed først

Hvis du finder ud af, at OneDrives synkroniseringshastighed påvirker dine systemressourcer for meget, kan du manuelt justere dem. Som standard er de ubegrænsede. Du kan også indstille uploadhastigheder til automatisk at nedsætte, når der er et problem eller indstille hastighedskapper til uploads og downloads. Læs mere om OneDrive’s funktioner i vores OneDrive-gennemgang.

6. MEGA

MEGA blev grundlagt af den berygtede Kim Dotcom i 2013. Han arbejder ikke der længere, men virksomheden er stadig. Det er blandt de bedste nul-videnstjenester, så du behøver ikke at bekymre dig om dine filers privatliv. MEGA tilbyder meget for skysikkerhed, herunder protokoller og krypteringer til at beskytte dine filer under transit og i hvile.

MEGA-Hjemmeside-2023

mega-web-grænseflade

mega-versionering

mega-sync-mappe

mega-støtte

Tidligere

Næste

Den gratis plan var tidligere en stor krog for nye brugere, fordi den tilbød 50 GB lagerplads. Det ændrede sig i 2023, og nu tager tjenesten 35 GB væk efter en måned. På trods af dette underhandede træk er MEGA stadig en af ​​de bedste gratis opbevaringstjenester.

Den annoncerer Pro I-planen som den mest populære, og det er ikke svært at se hvorfor. Det tilbyder 1 TB lagerplads til $ 11,38. Tjenesten giver dig ikke en rabat, men giver dig to måneder gratis, hvis du køber en 1-årig Pro-plan.

Det tog omkring 36 minutter i gennemsnit at uploade en 1 GB-lynlåsemappe, som er 10 minutter langsommere, end vi ville forvente. På tre forsøg uploadede MEGA vores filer på cirka 25 minutter, men det tog mere end en time på en anden.

Det er et godt resultat, i betragtning af at vi brugte en WiFi-forbindelse i Beograd, Serbien, med en uploadhastighed på kun 6 megabits per sekund og en downloadhastighed på 102 Mbps. Brugere har rapporteret, at de opnåede hurtigere hastigheder, da de deaktiverede indstillingen “brug http” i fanebåndbredden på skrivebordsappen. Du kan se fuldhastighedstabellen i vores MEGA-gennemgang.

Afsluttende tanker

Lagring af 1 TB data behøver ikke at være langsomt og dyrt takket være dygtige cloud-lagringstjenester. De tjenester, vi talte om, er blandt vores bedste cloud-lagringstjenester, så du bør henvise til deres individuelle anmeldelser for at hjælpe dig med at gøre dig opmærksom. Hvis du ikke kan lide at læse meget, kan du prøve Sync.com. Du går ikke galt med den rangerede tjeneste.

Resten af ​​tjenesterne er også gode. pCloud er det bedste valg blandt dem, men de andre på listen er levedygtige. Hvis du lægger en høj værdi på dit privatliv, kan du overveje at bruge MEGA, fordi det går meget langt for at beskytte det.

Hvad synes du om de tjenester, vi har opført? Er der en anden, du bruger, når du skal gemme en masse? Fortæl os om det i kommentarerne herunder. Tak fordi du læste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me