Astrill Review – Opdateret 2023

Astrill Review

Astrill er lidt af en blandet taske: den er hurtig og har fantastiske funktioner, men dens interface er designet til myrer, og den er dyr. Det er stadig godt for Netflix og anden streaming og tillader torrenting, så vi kan ikke forbyde det at holde firma med vores bedste VPN-udbydere. Se vores fulde Astrill-anmeldelse for at finde ud af mere.

best-VPN-anmeldelser

Astrill er en hurtig, kompakt VPN, der leveres med et fremragende sæt funktioner. Det leveres også med en stor prismærke, der ikke synes berettiget i betragtning af det begrænsede servervalg og dårlige brugeroplevelse.

I denne Astrill-gennemgang vil vi gå nærmere på, hvor VPN udmærker sig, og hvor det falder fladt. Det sættes på prøve i funktioner, priser, brugervenlighed, understøttede enheder, serverplaceringer, hastighed, sikkerhed og kundeserver. Når alt kommer til alt, giver vi vores dom om det.

Vi kan godt lide Astrills filtreringsfunktioner og proprietære protokoller. Hentningshastighederne er heller ikke dårlige. Hvis du forsøger at spare en penge, er det dog bedst at se andre steder, da Astrill er blandt de dyreste muligheder i vores bedste VPN-valg.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Tidligere

Næste

Alternativer til Astrill

Styrker & Svagheder

Funktioner

På trods af den lille brugergrænseflade har Astrill mange funktioner. Interfacet viser dig en knap til at tænde for forbindelsen, og en lille graf i bunden viser din hastighed. Hvis du vil teste hastighederne på andre servere, kan du bruge Astrills hastighedstestfunktion. Du kan vælge så mange servere, som du vil, og automatisk teste deres hastighed og latenstid.

Astrill-Speed-Test

Vores yndlingsfunktioner er dog filtrene. Astrill har filtrering efter websteder og applikationer. Som standard er det indstillet til at dirigere al trafik gennem VPN-serveren, men du kan tilføje undtagelser, hvis du ikke ønsker, at alt skal gå igennem.

Heldigvis lader Astrill dig også gøre det omvendt. Du kan konfigurere filtre til kun at bruge VPN-forbindelsen til bestemte applikationer, hvilket er nyttigt, hvis du f.eks. Prøver at få adgang til geoblokeret indhold.

Astrill-filtre

Filtrering giver dig mulighed for at bevare din fulde internetforbindelse, når du har brug for den. For eksempel kan du filtrere multiplayer-spil på din maskine, så du ikke behøver at bekymre dig om, at langsomme hastigheder kommer i vejen for oplevelsen. Du kan også bare bruge en af ​​vores bedste VPN til spil.

Denne funktion er bedre kendt som split tunneling, hvilket er ret usædvanligt blandt VPN’er. De fleste kan støtte det, men processen er temmelig intensiv – læs vores private Internet Access-gennemgang for et eksempel. Desuden er de udbydere, der understøtter det, ligesom StrongVPN, temmelig middelmådige (læs vores StrongVPN-anmeldelse for at se, hvorfor det ikke er det bedste valg). 

På Windows-desktops kan du bruge OpenVPN, StealthVPN eller OpenWeb. Astrill understøtter næsten enhver anden større VPN-protokol, også, men den er enhedsafhængig. OpenWeb og StealthVPN er protokoller udviklet af Astrill og tilføjer applikationen ekstra funktioner.

OpenWeb tilføjer f.eks. En “tunnelbrowser kun” -mulighed til menuen. Det er en hurtig måde at filtrere, hvad du laver, mens du bruger internetforbundne applikationer uden at bekymre dig om hastigheder. OpenWeb leveres også med en annonce og sporingsblokker.

Du kan også dele din VPN-forbindelse med andre enheder. Grundlæggende tilføjer du en proxy til din eksisterende forbindelse. Astrill har applikationer til de fleste enheder, men VPN-deling udvider listen til noget med en internetforbindelse, inklusive smarte tv’er, spilkonsoller og streamingenheder som Apple TV.

Astrill-VPN-deling

Astrill leveres med et dræbte, der skærer din internetforbindelse, hvis den er afbrudt fra fjernserveren. Hvis du bruger OpenVPN som din protokol, kan du også konfigurere App Guard, som blokerer apps, du angiver, når VPN er slået fra.

Indstillingen vises også for StealthVPN, men underligt nok ikke OpenWeb.

Astrill Streaming Performance

Astrill omgås den frygtede Netflix-proxyfejl uden problemer. Det kom også ind i Hulu, men det blev blokeret af BBC iPlayer på tre af de britiske servere. Der er i alt fem, men to af dem var nede under vores test, hvilket sætter Astrill bag vores bedste VPN til BBC iPlayer-tjenester.

Astrill-BBC-iPlayer

Det havde også problemer med Amazon Prime Video. Vi kunne få adgang til det og se indholdet, men blev mødt med en “indhold er ikke tilgængelig i dit område” -meddelelse, da vi forsøgte at streame noget. Netflix er dog den store hund, så vi kan ikke klage for meget.

Hvis Netflix er en prioritet for dig, føler vi dog, at vi kom mere ud af den bedste VPN til Netflix, ExpressVPN.

Astrill Features Oversigt

Astrill-logowww.astrill.com

Start fra $ 833per måned Alle planer

  VPNArea Review - Opdateret 2023

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, AliPay

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig

Restitutionsperiode

Servermængde på verdensplan
328 i 65 lande

Desktop OS
Windows, MacOS, Linux

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
256-AES, RSA-4096

VPN-protokoller tilgængelige
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, OpenWeb, StealthVPN

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat
24/7

E-mail support
24/7

Telefon support
Arbejdstid

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

Astrill er en af ​​de dyrere VPN-muligheder, selvom du forudbetaler for året. Prisen på den månedlige plan er frygtelig og koster $ 5 mere end de fleste andre udbyders månedlige priser. For fem enheder er vi ikke imponeret.

Som normalt anbefaler vi ikke en månedlig plan. CyberGhost tilbyder for eksempel en plan, der understøtter op til syv samtidige forbindelser til halvdelen af ​​prisen. Du kan lære mere om det i vores CyberGhost-anmeldelse.

Astrills halvårs- og årsplaner er dog gode. ExpressVPN, som vi vurderede højt i vores ExpressVPN-gennemgang, er den samme pris for disse to vilkår. Når det er sagt, er Astrills månedlige planer dyrere.

Astrill tilbyder en generøs syv dages gratis prøveversion. AirVPN tilbyder på den anden side kun tre (læs vores AirVPN-gennemgang). Du behøver ikke lægge et kreditkort på filen, men du kan bruge tjenesten i syv dage gratis, selvom du køber en plan. Den gratis prøveversion tilbydes underligt nok ikke i Kina.

Hvis du leder efter en gratis mulighed, skal du sørge for at læse vores guide til de bedste gratis VPN-udbydere, selvom vi vil forkæle det og fortælle dig, at Windscribe sandsynligvis er den bedste mulighed derude (du kan lære hvorfor i vores Windscribe anmeldelse). 

Der er ingen flerårige planer, hvilket er et problem, vi har set med flere VPN-udbydere. At tilbyde en toårig eller treårig plan giver loyale brugere mulighed for at få en bedre værdi ved at betale på forhånd. Med NordVPN kan du f.eks. Tilmelde dig 75 måneder for under $ 100 (læs vores NordVPN-anmeldelse).

Astrill tilbyder VPN-ekstramateriale, når du tjekker. Du kan tilføje så mange private IP-adresser, som du vil for $ 5 hver pr. Måned, en router med Astrill forudinstalleret og en VIP-tilføjelse til $ 10 pr. 100 GB pr. Måned, der giver dig mulighed for at bruge en multi-hop-forbindelse og giver dig prioriteret trafik på servere.

Der er også en router på $ 50, men den er i bedste fald middelmådig. Det er enkeltbånd og mangler en gigabit ethernet-port. Du kan købe Netgear R6400, et populært valg for VPN-routere, for $ 219, men til det dobbelte af prisen for at købe routerbeholdningen er det sandsynligvis bedre at konfigurere Astrill på din router selv.

Brugervenlighed

Astrill er lille og enkel, næsten til en fejl. Grænsefladen tager næsten ingen eller ej ejendom på skærmen, hvilket er godt til at overvåge dine hastigheder, men dårligt til at konfigurere applikationen. Vi udførte vores test på en 4K-skærm, så det giver mening, at UI’en ville være mindre. Når det er sagt, gjorde justering af vores skærmopløsning til 1080p den ikke meget større.

Det er Astrills vigtigste problem. Det er en smerte at komme til de forskellige indstillinger, du vil have adgang til, fordi alt er så kompakt. At tillade brugeren at ændre størrelsen på brugergrænsefladen vil gå langt. Det vil bevare det lille udseende, når du vil overvåge hastigheder og lade dig udvide brugergrænsefladen til en mere behagelig konfiguration, når det er nødvendigt.

Det samme gælder for valg af server. At være sløv, det suger. Listen er lige så lille som resten af ​​interface, og du bliver nødt til at rulle igennem for at se alle dine muligheder. Astrill gør det mindre smertefuldt med en søgefelt og en “stor” servermenu, men det er stadig ikke en behagelig oplevelse.

Astrill-server-liste

Heldigvis kan du trimme listen ved at tilføje favoritter. Serverens valgskærm har tre faner: “anbefalet,” “favoritter” og “alle.” At gå igennem processen med at vælge de servere, du vil bruge fra starten, vil skifte mellem dem meget lettere.

Du kan også højreklikke i UI’en for at finde de mest populære servere og oprette forbindelse på den måde.

På trods af problemerne i servervalg og konfiguration har Astrill en enkel grænseflade. Hovedskærmen viser dig den server, du er tilsluttet, en stor “on” -knap og en graf over dine hastigheder. Uanset hvor du befinder dig i brugergrænsefladen, kan du vælge den VPN-protokol, du vil bruge, ved at åbne rullemenuen øverst.

Astrill-interface

Alle andre funktioner åbnes gennem de tre streger i øverste venstre hjørne. Hovedproblemet er at forsøge at konfigurere det, du har brug for, uden et vindue, der kan ændres, til størrelse. For de fleste indstillinger, såsom DNS-indstillinger, er det ikke en big deal. Når det er sagt, kan det lille vindue nemt blive overfyldt, når man prøver at tilføje undtagelser til filterlisten.

  Hotspot Shield Review - Opdateret 2023

Astrill-Filter-liste

Astrill er ikke svært at bruge, især efter at du har konfigureret det, men at komme igennem grænsefladen er forfærdeligt, fordi det er for lille. Evnen til at ændre størrelsen på vinduet ville gøre en stor forskel og drive Astrills UI til at være en af ​​de bedste på markedet.

Understøttede enheder

Astrill kan understøtte op til fem forbindelser på én gang, uanset hvilken plan du vælger. Det er dog ikke en enhedsgrænse. Du kan installere Astrill på så mange enheder, som du vil, men kun fem kan oprette forbindelse på samme tid.

Du kan dog ikke øge grænsen, som du kan med TorGuard, så du skal muligvis se andre steder, hvis du vil have mere end fem forbindelser (læs vores TorGuard-anmeldelse). 

Der er installatører til Windows, macOS og Linux, inklusive CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora og mere. Astrill tilbyder også et kommandolinjeprogram til Linux, hvis du ikke bruger et af disse operativsystemer.

Astrill understøtter iOS gennem App Store og Android gennem Google Play-butikken. Hvis du bruger en ændret version af Android, der ikke har adgang til Play Store, fungerer Astrill muligvis ikke på din enhed. Desværre tilbyder tjenesten ikke .apk alene.

Du kan installere Astrill på din router, så længe det blinker med DD-WRT eller Asus Merlin. Routere kan kun bruge OpenVPN og RouterPro, men TCP og UDP understøttes begge. I modsætning til andre routeropsætninger, er Astrills meget enkle, og det giver dig mulighed for at konfigurere funktioner såsom enhedsfiltrering i dine routerindstillinger.

Astrill-Router-indstillinger

Serverplaceringer

Astrill har 328 servere i 65 lande. Det er ingen overraskelse, at USA får størstedelen af ​​opmærksomheden, med 137 servere dedikeret til det. De fleste andre lande har i bedste fald en håndfuld servere. Undtagelserne er Japan, der har 29, og Det Forenede Kongerige, der har 16.

I brugergrænsefladen ser du også “optimerede” servere. Forbindelse til en af ​​dem giver en hurtigere forbindelse, men du bliver nødt til at købe VIP-tilføjelsen $ 10 pr. Måned med din plan for at gøre det.

Hastighed

Vi testede fem placeringer med Astrill ved hjælp af speedtest.net, idet vi noterede latensen, downloadhastigheden og uploadhastigheden. Det fungerede godt, især med downloadhastigheder, men overraskende lidt af latenstid og uploadhastigheder over lange afstande fra testplacering, som var St. Louis, MO. 

Placering: Ping (ms): Download (Mbps): Upload (Mbps):
ubeskyttet 9 84,43 11.50
Los Angeles, Californien 65 65,95 10.30
Det Forenede Kongerige 113 73,30 7,70
Rusland 161 92,10 6,91
Japan 305 97,44 2,83
Iran 506 37.42 1,49

Alligevel er Astrill imponerende, skønt den gik glip af den hurtigste VPN-guide. Selv når vi forbinder over dammen, opretholdt vi omkring 70 procent af vores ubeskyttede uploadhastighed. Den dårligste optræder var Iran, som kæmpede for at holde 10 procent.

Downloadhastigheder er fremragende overalt. Vores test i Rusland og Japan øgede faktisk vores downloadhastighed, hvilket antyder en vis mængde throttling af internetudbyder. Som med uploadhastigheder var Iran den dårligste udøver, men holdt stadig omkring 40 procent af vores normale hastighed.

Latency er dog grov. Aktiviteter som online-spil vil være en kamp med Astrill. Heldigvis kan du tilføje undtagelser til onlinespil.

Filtrering er det, der får Astrills hastigheder til at skinne. Normal webbrowser er ikke et problem, da Astrill giver imponerende resultater for download-priser.

Alt, hvad der er upload- eller latent-tung, kan tilføjes som en undtagelse, hvilket betyder, at du kan bruge din fulde internethastighed uden at afbryde forbindelsen fra serveren.

Sikkerhed & Privatliv

Astrill tilbyder en lang liste med VPN-protokoller, hvoraf to er eksklusive. Du har standardpris for OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 / IPSec og underligt nok Cisco IPSec, som er en ændring af IKEv1 / IPSec foretaget af Cisco og Microsoft. Ironisk nok understøtter Windows ikke Cisco IPSec.

For sikkerheds skyld er OpenVPN den bedste mulighed, da det er en open source-protokol, der regelmæssigt scannes for sårbarheder og programrettes. Det understøtter også næsten enhver krypteringsmetode, du måtte ønske.

Overraskende anbefaler Astrill sine egne protokoller, StealthVPN og OpenWeb. Sidstnævnte er en let, forbindelsesløs protokol, hvilket betyder, at du hurtigt kan skifte server. Det er baseret på TCP og krypteret ved hjælp af 256-bit AES, hvilket gør det vanskeligt at blive opdaget ved dyb pakkeinspektion.

StealthVPN ligner OpenVPN, da det fungerer på UDP og TCP-porte og skjuler pakker, hvilket gør det til et ideelt valg at få firewalls (sammenlignelig med VyprVPNs Chameleon-protokol, som du kan læse mere om i vores VyprVPN-gennemgang). Det er krypteret med AES 256-bit og godkendt med SSL / TLS-certifikater. Ligesom OpenVPN ser det ud og opfører sig som en normal sikret forbindelse, så den er omtrent så stabil som en.

  Speedify Review - Opdateret 2023

OpenVPNs open source-natur gør det til et ideelt valg for mange enheder, inklusive routere, så det er virkelig et spørgsmål om personlig præference. StealthVPN har fordelen ved at bruge dobbeltlags kryptering.

Astrill har indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, herunder muligheden for at skylle cookies. Du kan også slå killswitch til, som blokerer din internetforbindelse i tilfælde af, at VPN mislykkes.

Vi testede lækager ved hjælp af ipleak.org. Astrill bestod vores test for DNS-, WebRTC- og IP-lækager. Mellem det og dræbskontakten er VPN sikkert at bruge.

Astrill privatliv

Astrill er et selskab registreret i Seychellerne, en øhav i 115 øer i Det Indiske Ocean. Det hævder, at det “hovedsagelig er fokuseret på rejsende og udstationerede, der bruger Astrill VPN-service til krypteret og ubegrænset internetadgang til enhver tid og sted.”

Placeringen siger meget om privatlivets fred. Seychellerne er et af de mest private steder i verden, idet den er en lille gruppe øer ud for kysten af ​​Østafrika, men regeringen har ingen enkelt lov, der vedrører indsamling og brug af personoplysninger.

Astrill hævder at have en “streng no-logs-politik.” Som forklaret i privatlivspolitikken er “dog nogle oplysninger nødvendige for teknisk funktion af tjenesterne.” Aktive sessioner spores og fjernes, når du kobler fra. De overvågede data inkluderer din IP-adresse, enhedstype og mere.

De foregående 20 forbindelser holdes registreret, som inkluderer forbindelsestid, varighed, land, enhedstype og Astrill-versionnummer. På trods af påstanden om “ingen logfiler” er der oplysninger på posten, selvom det ville være vanskeligt at binde sig tilbage til dig.

Selvom dine personlige oplysninger ikke opbevares, kan Astrill overvåge dem. Der er dog retfærdiggørelse heraf. I dette tilfælde sikrer det, at antallet af tilsluttede enheder er under grænsen, men tjenesten siger ikke, at den tager skridt til at anonymisere dig på dens servere.

Hvis der er en procedure, er det ikke angivet i privatlivspolitikken.

Det er vigtigt at bemærke, at Astrill kan se, hvem der opretter forbindelse, men så vidt vi kan fortælle, ikke hvordan de bruger tjenesten. Personligt identificerbare oplysninger spores, men ikke føres, hvilket lever op til kravet om “ingen logs”.

Kunde service

Astrill rod ikke med support. I stedet for at lede dig gennem en vidensbase og en liste med ofte stillede spørgsmål for at finde en e-mail med kontaktpersoner, giver den dig mulighed for at få fat i den fra supportsiden. Det tilbyder live chat, som du kan åbne ved at klikke på den lille cirkel i nederste højre hjørne af en hvilken som helst Astrill-side og e-mail-support.

Astrill-Live-chat

Astrill tilbyder også telefonsupport med numre i USA og Hong Kong, men operatører kan kun støtte kunder, der taler engelsk.

Vi modtog et svar på et e-mail-spørgsmål på cirka to timer, hvilket er hurtigt. Vores e-mail blev dog sendt midt i USA på en ugedag, så du kan have en længere ventetid, hvis du sender din besked sent om aftenen eller i weekenden.

Til DIY-support får du en FAQ, installationsmanualer og video-tutorials. Installationsmanualerne er omfattende og en del af Astrills separate wiki. De inkluderer næsten ethvert spørgsmål, du kunne have om konfigurering af en VPN med et givet OS. Astrill har endda guider til opsætning af BlackBerry-telefoner med IKEv2.

Astrill-Setup-Manuals

Ofte stillede spørgsmål er grundlæggende. Det dækker spørgsmål som de forskellige planer, Astrill tilbyder og protokoller, du kan oprette forbindelse til. Dette område ser ud til at være mere fokuseret på forudbestillede spørgsmål end tekniske problemer.

Astrill tilbyder fire videotutorials, der mere ligner oversigter. Der er videoer til desktop-applikationen, router-applet, DD-WRT-opsætning og en oversigt over, hvad en VPN er, og hvordan Astrill fungerer. Det er ikke nøjagtigt understøttelse, men videoerne kan afklare områder af brugergrænsefladen, hvis du har problemer.

Mens der er gennemgang på desktop og router, er der ingen videoer til applikationerne på Android eller iOS.

Astrill tilbyder ikke den traditionelle vidensbase, som de fleste andre VPN-udbydere gør. De oplysninger, der ville være i en, er der, dog bare spredt over FAQ og wiki.

Den bedste mulighed er stadig direkte support. Normalt er det omvendt, som er et frisk pust, hvis det er skævt. Vi ønskede dog flere fejlfindingsguider og et fællesskabsforum til at udfylde supportsystemet.

Dommen

Astrill er en hurtig, dyre VPN med en generøs gratis prøveversion. Grænsefladen er irriterende på grund af dens størrelse, men tjenesten er ellers god. Det er hurtigt at skifte server, downloadhastighederne er fremragende, og det kommer også forbi Netflix.

Det stærkeste af Astrill er dens funktioner. Filtreringen er fantastisk til afslappet VPN-brug, hvor du er bekymret for privatlivets fred, men ikke til prisen for halvdelen eller mere af din internetforbindelse. Vi kan også godt lide de proprietære protokoller, men OpenVPN er tilstrækkelig i de fleste tilfælde.

Astrill er et fint valg for en VPN, og filtreringsindstillingerne adskiller den. Der er stadig andre muligheder, der passer bedre til dig. Sørg for at læse gennem vores VPN-anmeldelser for at lære mere om dem.

Hvad synes du om Astrill? Fortæl os det i kommentarerne herunder og som altid tak for læsningen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me