Millors aplicacions de productivitat per al 2023: Com fer-ho ràpidament

Tots hi hem estat Vos asseureu a la vostra taula i jureu que seràs productiu, però abans no ho sabeu, el dia s’ha acabat i n’heu perdut com a mínim la meitat d’ell comprovant notícies en línia i el vostre feed de xarxes socials. Tot i així, hi ha moltes maneres d’evitar aquest sentiment d’enfonsament i les passarem a la selecció de les millors aplicacions de productivitat. La majoria també són gratuïts.

La cafeïna, les notificacions telefòniques, els forats de conill d’Internet, les molèsties i les reunions endarrerides formen part del conjunt il·limitat de petites distraccions que passen de temps, sense oblidar-se del temps que triguem a tornar a posar el focus. Totes aquestes us poden atracar en un lavabo de temps, però, un cop identificats els desviaments, podreu treballar-hi, controlar-los i evitar-los bé..

Amb les aplicacions de productivitat, podeu matar aquelles forces molestes que mengen a les hores més productives i aconseguir petites victòries amb cada hora de treball.

Des d’aplicacions de presa de notes fins a temporitzadors i llistes de tasques, hem arrodonit les nostres aplicacions preferides per mantenir-vos productius.

Què són les aplicacions de productivitat?

La majoria de feines tenen en comú algunes tasques com ara planificar, programar i mantenir notes. La productivitat passa per fer-ho més, és per això que existeixen aplicacions de productivitat. Organitzen les vostres tasques i us ajuden a fer les coses en menys temps.

Les aplicacions de productivitat són els extrems que utilitzeu al costat de les eines bàsiques i específiques de la vostra tasca, de manera que podeu planificar les tasques, guardar notes per a un accés fàcil, gestionar millor el vostre temps i treballar sense papers. Les millors aplicacions de productivitat funcionen a diferents plataformes, com ara escriptori, web i dispositius mòbils, de manera que podreu anivellar el vostre rendiment tant si treballeu a lloc com a distància.

Hem arrodonit les millors aplicacions de productivitat que us poden ajudar en la planificació i col·laboració de projectes, la gestió del temps, la presa de notes i la creació de llistes de tasques pendents.

Gestió de projectes i col·laboració

Les aplicacions de productivitat transformen la manera en què els equips del lloc de treball funcionen junts.

Les aplicacions de gestió de projectes i col·laboració ajuden els equips a fer un seguiment del seu treball alhora que els donen visibilitat a les parts mòbils del projecte. D’aquesta manera, hi ha menys necessitat de reunions i els empleats saben qui és el responsable de quina tasca, els terminis i si s’ha finalitzat la feina..

Trello

Si coneixeu el sistema basat en targetes de kanban, trobareu que Trello sigui fàcil d’utilitzar en les vostres tasques diàries i en la gestió de projectes. Consulteu la nostra guia sobre com utilitzar una placa kanban si voleu obtenir més informació sobre aquest enfocament.

La seva interfície senzilla, formada per columnes i targetes, la converteix en una eina ideal per començar amb la gestió bàsica de projectes per a particulars i petits equips.

Productivitat del Trello

En comparació amb les eines tradicionals per a la gestió dels recursos i el seguiment del progrés cap a dates de finalització específiques, Trello és més flexible i lliure. Podeu utilitzar-lo per gestionar els fluxos de treball i els projectes individuals en curs amb els seus taulers i targetes fàcils d’entendre.

Cada targeta, que normalment representa una tasca en una llista de tasques, té opcions per afegir fitxers adjunts, imatges, hiperenllaços, dates de venciment i molt més. Un cop hagueu acabat amb una targeta o la pissarra, podeu ocultar-la de la vista diària mentre podeu accedir-hi sempre que la necessiteu.

Trello ofereix un generós nivell gratuït, que inclou taulers, usuaris i targetes il·limitats, però et restringeix la mida del fitxer de 10 MB, 10 juntes d’equip i un “power-up” o integració per tauler. Disposa d’aplicacions d’escriptori per a Windows i macOS, però podeu utilitzar-lo en marxa amb les aplicacions Android i iOS.

Ens agrada molt Trello, com podeu llegir a la nostra ressenya completa de Trello. És bo en el que fa tot i ser bàsic.

Podeu consultar el Trello de forma gratuïta. Registreu-vos-hi o llegiu la nostra guia per a principiants de Trello per obtenir consells sobre com començar.

En equips, el preu de Trello augmenta ràpidament. El pla Business Class és de 9,99 dòlars per usuari al mes, amb un límit de mida de fitxer de 250 MB i taulers d’equips il·limitats. El pla Enterprise s’inicia a partir de 20,83 dòlars per usuari al mes per almenys 20 usuaris. Ofereix un límit de mida de fitxer de 250 MB, plaques il·limitades i eines i personalitzacions avançades de seguretat.

  A2 Hosting vs SiteGround: Quina és la elecció del 2023 Litter?

Trello és la vostra millor opció si necessiteu un consell de kanban senzill i gratuït per al vostre equip.

Asana

Asana és una aplicació fàcil d’utilitzar que combina elements d’emmagatzematge d’arxius, col·laboració i gestió de projectes en una sola plataforma, de manera que podreu gestionar les vostres tasques en un equip. Va ser entre les primeres eines del lloc de treball per fer un brusc, ajudant els equips a fer un seguiment de les tasques i del treball continu, alhora que es fomentava la col·laboració i la comunicació.

És una eina sòlida i fàcil d’utilitzar amb una interfície senzilla que funciona amb projectes no massa complexos, que és un punt de venda massiu per a persones que només comencen amb un programari de gestió de projectes..

La vista principal és una llista de tasques a la qual podeu afegir subtascs per desglossar-los encara més. Podeu fer un seguiment del que fa cada membre de l’equip, crear llistes de tasques per al treball continuat, enviar sol·licituds als companys i configurar recordatoris per als propers terminis. També permet fer comentaris sobre publicacions de l’aplicació.

Asana

Tal com llegireu a la nostra revisió Asana, podeu organitzar els vostres projectes en format de taula o llista, i si voleu cercar tasques anteriors ràpidament, la funció de cerca us pot ajudar.

A diferència de Trello, que té restriccions de mida del fitxer, Asana us ofereix espai d’emmagatzematge il·limitat per als fitxers adjunts, de manera que també és una manera efectiva de mantenir-vos superorganitzats i gestionant projectes. Podeu llegir com es comparen els dos en la nostra comparació Trello vs. Asana.

Una de les funcions més destacades són les celebracions, que poden ser un pop de color unicorn, un pop-up o un narwhal colorit, que recorren la pantalla com a recompensa cada vegada que finalitzeu una tasca. Això ajuda molt a ajudar-vos a mantenir-vos productiu a la feina. Llegiu la nostra guia per a principiants d’Asana si voleu aprendre a utilitzar el programari.

Celebració d’Asana

Si teniu en compte Asana, podeu començar amb la seva capa gratuïta útil, ideal per a una llista de tasques ràpides o per gestionar projectes personals, però té un límit de 15 usuaris.

Tanmateix, si necessiteu més funcions, podeu actualitzar els plans de pagament d’Asana. Comencen a 9,99 dòlars per usuari al mes pel pla Premium, passen a 19,99 dòlars per usuari al mes per al pla de negocis i passen als preus personalitzats del paquet Enterprise, que ofereix suport prioritari i seguretat addicional..

Trello i Asana són sòlides eines de gestió de projectes, però hi ha moltes altres opcions fantàstiques que podeu consultar al nostre millor article sobre programari de gestió de projectes. Si l’enfocament de Trello és massa limitat per a vosaltres, llegiu la revisió de Wrike o la revisió de monday.com. Les seves interfícies sense cobrir i les funcions de gestió de projectes estàndard fan que el treball sigui senzill i senzill.

Gestió del temps

És fàcil formar mals hàbits i és difícil que es trenqui un cop arrelats. Una mica d’assistència externa a vegades us pot tornar al camí i passar el vostre temps millor. Les aplicacions de gestió del temps us ajuden a organitzar-vos i aprofitar al màxim el vostre temps.

Túnel del temps

Timewarp us teleporta automàticament a un lloc web productiu cada vegada que visiteu llocs web que us distreuen, com ara les xarxes socials o els llocs web de notícies en línia.

Es tracta d’una aplicació senzilla però eficaç que et recorda constantment que deixi d’ajustar-se configurant “forats de cuc”, que redirigeixen les teves sol·licituds per dirigir-se a distreure els llocs web cap a productius.

forat de cuc de temps de vida

Si us enganxeu a Instagram mirant fotos de família o comentaris de les vostres últimes publicacions de selfie, Timewarp us recordarà on esteu abans de distreure’s i us retornarà a un lloc web més productiu, com el vostre calendari o la llista de tasques en línia..

Podeu configurar un forat de worm per a llocs web poc productius, de manera que sempre que entreu un enllaç a un, en canvi, se us dirigirà a un lloc web productiu. D’aquesta manera, no perdreu el temps.

L’extensió de Google Chrome també pot mostrar el temps que dediqueu a cada lloc web cada dia, i podeu deixar que us mostri pressupostos de motivació per ajudar-vos a seguir treballant més i a retardar menys.

  Wrike vs Asana: Quin és millor el 2023?

Un cop instal·lat Timewarp, considereu quins llocs web perdreu temps i què podríeu fer amb el vostre temps. A continuació, configureu unes regles adequades cap a on s’hauran de dirigir els enllaços.

Timewarp estalvia temps

Tot i que l’eina és gratuïta, té alguns desavantatges, com ara funcions limitades. A més, no hi ha temporitzador per bloquejar dominis de llocs web específics durant períodes de temps definits. Tampoc et permet entrar URLs de la pàgina web i només funciona amb el navegador web de Chrome.

Mussol de productivitat

Productivitat Owl és una extensió que funciona com Timewarp, tret que no us pugui redirigir cap a llocs web productius. En canvi, bloqueja l’accés als llocs web que afegiu a la vostra llista negra, impedint que els mireu durant la vostra jornada laboral.

Mussol de productivitat

El mussol us segueix a totes les pàgines a les quals aneu, de manera que no sereu temptats de deixar les tasques desfades. Sempre que entreu a un lloc web a la llista “entremaliada”, el mussol s’enfonsa a la pàgina i tanca les pestanyes per estalviar-vos els embornals..

D’aquesta manera, podeu permetre llocs relacionats amb el treball i bloquejar els llocs coneguts de perdre temps. Si voleu deixar de banda les hores d’esbarjo, podeu programar-les i el mussol no us molestarà durant aquest temps.

La ira del mussol crític us ajudarà a centrar-vos en el que heu de fer i començareu a evitar que distreu els llocs web amb el pas del temps.

Cal destacar altres eines de gestió de temps que són destacades StayFocusd i Toggl, que també són extensions Chrome. StayFocusd és ideal per a ús personal, mentre que Toggl és una bona opció per a equips. És possible que no necessiteu totes les funcions de Toggl, però us mostrarà fins a quin punt esteu assolint els objectius de la vostra línia de temps..

Prendre notes

La inspiració i les idees poden produir-se en qualsevol lloc i és per això que necessiteu una aplicació de presa de notes per lligar-ho tot. Ja sigui un assaig llarg, un recordatori ràpid o una llista de tasques, les aplicacions de presa de notes us proporcionen un espai de treball per afegir qualsevol cosa que us pugui ajudar als vostres projectes.

Evernote

Evernote és una aplicació de presa de notes útil que us facilita crear notes i organitzar-les en quaderns.

Evernote

Les seves característiques inclouen la majoria d’eines de format de text en un processador de textos i tipus de lletra comuns, així com les habilitats d’inserir suports, adjuntar fitxers i fins i tot gravar notes de veu. També podeu etiquetar les vostres notes i utilitzar etiquetes personalitzades per classificar-les per poder-les utilitzar posteriorment. Les notes també es poden vincular amb enllaços encreuats, tal com ho faríeu amb un lloc web personal.

Evernote gestiona el xifratge, però és compatible amb Saferoom, un complement de tercers que permet xifrar de forma privada els quaderns amb una contrasenya que només coneixeu. Podeu llegir més informació sobre això en la nostra ressenya detallada d’Evernote.

Tot i que disposa d’una gran aplicació d’escriptori, Evernote és més útil per a usuaris de tauletes i phablet. La majoria dels usuaris prefereixen la seva versió gratuïta, però podeu actualitzar qualsevol dels dos plans de pagament. Evernote Premium ofereix 10 GB per mes per 7,99 dòlars, i Evernote Business costa 14,99 dòlars per usuari al mes i proporciona 200 GB més 2 GB per usuari..

Una nota

Microsoft OneNote no té algunes de les funcions útils d’Evernote, però encara es troba entre les millors aplicacions de presa de notes del mercat. Llegiu la nostra ressenya OneNote per saber el perquè.

OneNote us permet crear notes de manera flexible i precisa perquè imita un full de paper real en un quadern. Podeu recrear paraules i esquemes, enregistrar notes de vídeo, capturar conferències a l’aula si sou un estudiant que prefereix escoltar que escriure i col·locar el text allà on vulgueu en una nota.

Un tallador web que us permet guardar pàgines a OneNote i afegir trucades o anotacions per recordar-vos perquè hi ha disponibles pàgines de recerca retallades com a extensió del navegador. També ofereix als estudiants i professors una subscripció gratuïta d’Office 365 amb una adreça de correu electrònic escolar vàlida, a més de 1 TB d’emmagatzematge al núvol.

A diferència d’Evernote, que ofereix un emmagatzematge il·limitat en els seus plans, OneNote només ofereix emmagatzematge de 5 GB amb la seva versió gratuïta, de manera que els vostres fitxers i documents multimèdia comparteixen aquest espai. Dit això, podeu aconseguir fer servir 1 TB per només 6,99 dòlars al mes i obtenir Office 365 gratuït. Llegiu la nostra revisió OneDrive per obtenir un aspecte més complet de les millors funcions d’emmagatzematge en núvol que ofereix.

  Millors eines de gestió de projectes Kanban per al 2023

Altres eines que podeu utilitzar per a la presa de notes inclouen Google Keep, que no és tan potent com Evernote o OneNote. No disposa d’eines útils com ara llibretes, funcions de format de text, un client d’escriptori o la possibilitat d’afegir fitxers adjunts.

Dit això, és perfecte per guardar recordatoris, notes de veu i enregistrar flaixos d’inspiració inesperats durant la marxa. Per obtenir més opcions, llegiu el nostre comentari sobre les millors aplicacions de presa de notes.

Llista de tasques pendents

Moltes persones utilitzen un bolígraf i paper per dibuixar les seves llistes de tasques, però hi ha diverses aplicacions de llista de tasques que us poden ajudar a fer tasques de seguiment. Hem escollit les millors aplicacions de llista de tasques, per la qual cosa no hauràs de lluitar per trobar la correcta feina.

Totist

Todoist és una aplicació de llista de tasques multiplataforma basada en núvols que equilibra el poder amb la simplicitat.

Funciona per a ús personal per gestionar tasques senzilles i quotidianes o per a la feina continuada d’un equip. Ens agraden els espais codificats per colors que proporciona per gestionar dosis personals o laborals.

totista

Tot i que no és la més senzilla d’utilitzar o la més potent aplicació per aquí, podeu executar-la en qualsevol plataforma, que és el punt de venda més fort i probablement per què té més de 10 milions d’usuaris..

Podeu afegir tasques ràpides a la vostra safata d’entrada i traslladar-les a projectes relacionats, establir dates de venciment i obtenir alertes quan s’acabi cada tasca. Totes aquestes funcions estan disponibles de forma gratuïta, però si voleu afegir filtres i etiquetes o fitxers adjunts personalitzats, us heu de subscriure al pla de pagament.

Todoist Premium té un cost de 3 dòlars mensuals i ofereix etiquetes, recordatoris, filtres, la possibilitat de penjar fitxers i fer comentaris sobre tasques, còpies de seguretat automàtiques, sincronització de calendaris, informes sobre tendències de productivitat i molt més. Totist Business costa 6 dòlars per persona al mes, però inclou una prova gratuïta de 30 dies i afegeix la safata d’entrada de l’equip, l’administrador i els membres a les funcions de Premium.

Qualsevol.do

Si oblideu utilitzar aplicacions per fer, Any.do us ajudarà en això.

És fàcil afegir tasques i organitzar-les en llistes amb dates previstes. La seva funció “planificar el dia” obligarà a programar-vos quan finalitzeu cada tasca perquè pugueu recordar-vos de totes les coses. Podeu anotar tasques, agendes de reunió, recordatoris i, fins i tot, notar si esteu fora de línia o en línia.

qualsevol.do

Any.do s’integra amb els calendaris de Google i Outlook, de manera que podeu visualitzar les vostres tasques i cites en un mateix lloc i accedir ràpidament a la vostra llista des de qualsevol dispositiu mòbil o web.

L’extensió del navegador us ajudarà a augmentar la vostra entrada i sortida diària. Podeu utilitzar-lo gratuïtament o pagar per 2,99 dòlars mensuals per obtenir la versió premium per obtenir més funcions, com ara la codificació del color, les tasques recurrents i els recordatoris basats en la ubicació.

Todoist i Any.do no són les úniques eines de llista de tasques que podeu fer servir. Hi ha una llista sense fi d’aplicacions de llista capaç de fer, com ara Wunderlist, que és fàcil d’utilitzar i multiplataforma. La seva versió gratuïta us permet accedir a totes les funcions. També ajuda a mantenir-vos organitzat i col·laborar amb altres persones si treballeu amb un equip.

Pensaments finals

La productivitat és una àmplia àrea amb una gran selecció d’aplicacions que us poden orientar a les tasques disponibles i marcar la diferència en la vostra vida personal o en el vostre equip. La nostra llista d’aplicacions de productivitat se centra en les eines dedicades que podeu utilitzar per començar, però molts altres programaris poden gestionar les tasques anteriors.

Els gestors de contrasenyes, que xifren i emmagatzemen les vostres contrasenyes perquè pugueu fer referència a cada lloc web on us registreu ràpidament, també són excel·lents aplicacions per estalviar temps i millorar la productivitat. Si en necessiteu, consulteu la nostra llista dels millors gestors de contrasenyes.

No hi ha eines realment dolentes en aquest espai, com, com Trello, Todoist i Evernote, la majoria proporcionen aplicacions mòbils que funcionen bé amb Android i iOS. Independentment de quina aplicació utilitzeu en funció de les àrees en què voleu millorar, trobareu alguna cosa que us serveixi. A més, totes les eines inclouen una versió gratuïta o prova gratuïta, de manera que podeu registrar-vos i provar-ne qualsevol.

Feu-nos un comentari a la secció següent i digueu-nos si heu provat alguna de les nostres opcions de selecció o quines aplicacions us permeten ser més productives. Gràcies per llegir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me