Kutia vs Dropbox: Cila do t’i përshtatet kompanisë suaj më së miri në vitin 2023?

Dropbox Business and Box, dy shërbime të shkëlqyera. E para është versioni i biznesit i një shërbimi të shkëlqyeshëm me 500 milion përdorues dhe kjo e fundit numëron shumë kompani të Fortune 500 si klientë. Në këtë artikull, ne do të hedhim poshtë Dropbox vs Box dhe do t’ju tregojmë se si veprojnë ata.

Vini re se ne po flasim për variantin e biznesit të Dropbox në të gjithë pjesën, pasi Box do të shtypte Dropbox të rregullt pa asnjë dyshim. Kontrolloni rishikimin tonë të Dropbox për të zbuluar pse, dhe shikoni se si ai krahasohet me emra të tjerë të mëdhenj në Dropbox tonë vs Google Drive vs OneDrive.

Të dy Kutia dhe Biznesi Dropbox janë në listën më të mirë të sinkronimit të skedarëve të ndërmarrjeve dhe listës së aksioneve, me Biznesin Dropbox duke tërhequr përpara dhe duke pretenduar të dytin në përgjithësi, ndërsa Kutia erdhi në vendin e tretë. Ne do t’i krahasojmë ato përsëri dhe të shohim nëse rezultati mbetet i njëjtë. Ju mund t’i referoheni shqyrtimit tonë të veçantë të biznesit Dropbox dhe rishikimit të Kutisë për të mësuar më shumë.

Nëse nuk keni nevojë për një shërbim EFSS, por një shërbim të rregullt të ruajtjes së cloud, duhet t’i referoheni krahasimit tonë të shërbimeve më të mira të ruajtjes së cloud dhe udhëzuesit më të mirë për ruajtjen e cloud, ndërsa përpiqeni të bëni mendjen tuaj.

Do të krahasojmë biznesin e Dropbox dhe Box gjatë pesë raundeve të ardhshme. Në fund të çdo raundi, ne do të emërojmë një fitues dhe do të shpallim një fitues të përgjithshëm në përfundim bazuar në rezultatet.

1

Sync

Sa shpejt mund të sinkronizoni skedarët tuaj, varet nga disa faktorë, përfshirë shërbimin e ruajtjes së cloud, ofruesin e shërbimit tuaj të internetit dhe sa afër jeni me një server. Shtë më së miri nëse shërbimi përdor një algoritëm sinkronizimi në nivelin bllok për të shpejtuar transferimin e skedarëve pasi të jenë ngarkuar. Bashkëpunimi me të tjerët pa atë është i lodhshëm.

Shtë gjithashtu mirë nëse mund të kufizoni burimet e kompjuterit tuaj ose gjerësinë e brezit, nëse procesi i sinkronizimit merr shumë prej tyre.

Dropbox shpiku modelin e zakonshëm të sinkronizimit, i cili përbëhet nga një ikonë e trayit të sistemit dhe një dosje të veçantë sync. Ikona e sistemit të trayit ju lejon të përdorni cilësimet dhe dosjen tuaj të sinkronizimit. Thingdo gjë që vendosni në atë dosje sinkronizohet me cloud.

Dropbox Business përdor një nga algoritmet më të shpejtë të nivelit të sinkronizimit në treg. Kjo nuk është për t’u habitur duke marrë parasysh shërbimin e shpikur atë. Në testet tona, një ngarkim fillestar prej 500MB zgjati mes 10 dhe 20 minutash.

Një tjetër plus për Dropbox Business është një veçori e quajtur “sync sync. Kjo ju lejon të konfiguroni përmbajtjen tuaj në mënyrë që të ruhet vetëm në internet, ndërsa vazhdon ta shfaqni atë në Windows File Explorer ose macOS Finder.

Kutia ndjek modelin e zakonshëm të sinkronizimit që Dropbox zhvilloi, kështu që shton gjithashtu një dosje të veçantë për sinkronizimin në pajisjen tuaj. Ajo funksionon njësoj si për Dropbox. Kutia ju lejon të përdorni sinkronizimin selektiv për t’ju ndihmuar të lirë hapësirën e ruajtjes duke sinkronizuar vetëm përmbajtjen e zgjedhur. Mund të fikni sinkronizimin e dosjeve duke përdorur aplikacionin në internet, gjithashtu.

Shpejtësitë e sinkronizimit të kutisë krahasohen mirë me shërbimet e tjera EFSS në ngarkimet fillestare, por bien të shkurtër kur ngarkoni skedarët ekzistues sepse nuk përdor sinkronizimin e nivelit të bllokut.

Duke pasur parasysh mungesën e sinkronimit të nivelit të bllokut në krahasim me zbatimin efikas të Dropbox, është e lehtë të zgjedhësh biznesin Dropbox si fitues në këtë kategori.

Raundi: Pika e sinkronizimit për biznesin e Dropbox

Logo e biznesit të Dropbox
Logo e biznesit të kutisë

2

Sharing

Ruajtja në re nuk ka të bëjë vetëm me ngarkimin e skedarëve tuaj. Ka të bëjë me ndarjen e tyre, gjithashtu. Bashkëpunimi në një mjedis të ndërmarrjes ka të ngjarë të kërkojë nga ju që të shkëmbeni skedarë shpesh, kështu që veprimi i tillë duhet të jetë i lehtë, i aftë dhe të lejojë kontrollet e duhura të përmbajtjes. Ju duhet të jeni në gjendje të ndani edhe në rrjetet e mëdha sociale, individët dhe grupet.

Me Dropbox Business, ju merrni një dosje të ekipit qendror në të cilin punonjësit tuaj mund të qasen. Ju mund të krijoni nën-dosje dhe të kufizoni qasjen në to për individë ose grupe. Dosjet janë mjeti kryesor për ndarjen e përmbajtjes midis bashkëpunëtorëve, por përdoruesit gjithashtu mund të krijojnë lidhje që tregojnë fotografi ose dosje.

Ju mund ta bëni atë duke klikuar butonin “share” të lidhur me përmbajtjen. Pasi ta bëni këtë, mund të vendosni linqe që të skadojnë dhe t’i mbroni ato me një fjalëkalim. Ato gjithashtu mund të kufizohen tek anëtarët e ekipit ose të bëhen të arritshme për të jashtmit, pavarësisht nëse ata kanë një llogari të Dropbox.

Dropbox gjithashtu ju jep mundësinë për të kufizuar përdoruesit të ndajnë përmbajtje jashtë biznesit tuaj. Ju gjithashtu mund të shihni një listë të skedarëve tuaj të përbashkët, dosjet dhe lidhjet e krijuara në skedën “sharing”, gjithashtu.

Kutia nuk vendos kufizime për përdoruesit e licencuar në mënyrë që ata të mund të ndajnë skedarë dhe dosje me përdoruesit e tjerë të licencuar sipas dëshirës. Nëse aktivizoni lejen e duhur, ata mund të ndajnë edhe me njerëz jashtë organizatës suaj.

  Shërbimet më të mira të mbajtjes së postës elektronike

Për t’u ndarë, klikoni në butonin “share” i lidhur me një objekt për të dërguar një ftesë me email ose për të krijuar një lidhje. Kushdo që ka lidhje mund të shikojë dhe shkarkojë përmbajtjen tuaj.

Ndarja e dosjeve dhe krijimi i lidhjeve të përmbajtjes mund të jetë e rrezikshme sepse është e vështirë të mbash gjurmë kush ka ndarë me çfarë dhe me kë, por kontrolli i mirë i përmbajtjes mund të të ndihmojë të zbutësh.

Kutia ju lejon të mbroni lidhjet me fjalëkalimet dhe t’u caktoni datat e skadencës. Megjithatë, ajo nuk ka një faqe të veçantë që tregon se çfarë përmbajtje është ndarë.

Të dy shërbimet kanë veçori të afta për ndarjen dhe kontrollin e përmbajtjes. Dropbox Business ka një faqe ndarëse dhe Kutia nuk e bën, kështu që Dropbox Business merr raundin.

Raundi: Pika e Ndarjes për Biznesin e Dropbox

Logo e biznesit të Dropbox
Logo e biznesit të kutisë

3

Aplikacione të produktivitetit

Sa më shumë aplikacione që mund të përdorni për të rritur produktivitetin tuaj, aq më mirë. Shumë shërbime kanë zgjidhje vendase, disa integrohen me palët e treta dhe të tjerët ofrojnë një përzierje të të dyjave. Në ballë janë Microsoft Office dhe suita e zyrave të Google. Shumica e shërbimeve integrohen me njërën ose tjetrën. Disa ofrojnë të dy.

Dropbox Business integrohet me Microsoft Office dhe ju mundëson të përdorni Office Online ose Office 365, por nuk integrohet me Google.

Ekziston gjithashtu një aplikacion i origjinës i produktivitetit i quajtur Dropbox Paper. Kjo ju lejon të bëni shënime dhe të futni video, imazhe dhe media të tjera. Nëse jeni të interesuar për të, lexoni rishikimin tonë të letrës së Dropbox. Nëse nuk është mirë, ju mund të gjeni opsione të tjera në listën tonë të aplikacioneve më të mira për marrjen e shënimeve.

Përveç aplikacionit të tij të produktivitetit, Dropbox Business ka integrime të palëve të treta që i ndan në kategori, përfshirë rrjedhën e punës, nënshkrimin elektronik, produktivitetin, komunikimin dhe të tjerët.

Dropbox-vs-box-Box-Apps

Ju mund të përmirësoni rrjedhën tuaj të punës duke përdorur Zapier, IFTTT dhe Airtable, për shembull, ose Asana, HelloSign dhe draw.io mund të ndihmojnë në rritjen e produktivitetit tuaj. Për të përmirësuar komunikimin midis punonjësve, mund të përdorni Slack, HipChat ose vendin e punës.

Shikoni listën e plotë në faqen e integrimeve të aplikacionit të Dropbox Business.

egnyte-vs-kuti-box-app-bibliotekë

Kutia gjithashtu ka një aplikacion të lindjes së shënimeve, të quajtur Box Notes, por nuk është aq i sofistikuar sa disa nga aplikacionet më të mira për marrjen e shënimeve, siç është Evernote. Megjithatë, është akoma konkurruese me OneNote dhe Google Keep. Shtë e dobishme nëse duhet të diskutoni përmbajtjen me kolegët tuaj dhe të bëni shënime gjatë takimeve. Ju gjithashtu mund të futni fotografi dhe tabela në shënimet tuaja.

Kutia ka një përzgjedhje të madhe të aplikacioneve të palëve të treta gjithashtu. Më e rëndësishmja, ajo integron me Office 365 dhe suita e zyrës së Google. DocuSign dhe Adobe Sign janë në dispozicion nëse keni nevojë të nënshkruani dokumente dhe Asana mund t’ju ndihmojë të përcaktoni dhe të arrini qëllimet e kompanisë suaj. Për t’ju ndihmuar në menaxhimin e detyrave, ka Trello, AppSheet, Kanbans, AgileScrum Pro dhe më shumë.

Shihni listën e plotë të aplikacioneve këtu.

Të dy shërbimet bëjnë mirë në këtë kategori, por Box ofron më shumë. Ajo ka shumë aplikacione amtare përveç Shënimeve, punon me Microsoft Office dhe suita e zyrës së Google dhe ka më shumë integrime të palëve të treta.

Raundi: Programet e Produktivitetit Pika për Biznesin e Kutive

Logo e biznesit të Dropbox
Logo e biznesit të kutisë

4

siguri

Bota në internet mund të jetë një vend i frikshëm për shkak të kërcënimeve nga hakerat dhe njerëzit e tjerë keqdashës. Kjo do të thotë se siguria e mirë është një domosdoshmëri për shërbimet e ruajtjes së cloud.

Siguria në re mbështetet në protokolet dhe enkriptimet në tranzit dhe në pushim për të mbrojtur skedarët tuaj. Ato përfshijnë protokollin TLS për të ndaluar sulmet njeri-në-mes-mes, kriptimet në pushim dhe në tranzit për të përplasur skedarët tuaj dhe enkriptimin privat për të siguruar privatësinë tuaj.

Autentifikimi me dy faktorë do të ndalojë hakerat që kanë vjedhur fjalëkalimin tuaj për të hyrë në llogarinë tuaj. Edhe nëse një ofrues e ka atë, ju duhet të bëni një fjalëkalim të fortë.

Dropbox Business përdor protokollin TLS, të siguruar me encryption 128-bit ose më të lartë të AES, për të mbrojtur të dhënat tuaja në tranzit. Kjo vlen për skedarët, dosjet dhe skedarët e letrës Dropbox. Nga ana e internetit, shërbimi vërteton cookie-t si të sigurta dhe mundëson sigurinë e rreptë të transportit HTTP. Kjo, së bashku me çertifikatat publike në serverat e saj, parandalon sulmet nga njeriu në mes.

Në serverat, shërbimi mbron skedarët tuaj me kriptim AES 256-bit. Skedarët ruhen në qendra të shumta të të dhënave dhe secila skedar është e fragmentuar dhe e koduar duke përdorur një shifër të fortë. Dokumentet e letrës Dropbox janë të koduara në pushim duke përdorur të njëjtin nivel të kriptimit. Për të mbrojtur skedarët tuaj nga ransomware, Dropbox Business punëson versionimin.

Shërbimi është krijuar për të menaxhuar çelësat e enkriptimit të skedarëve për përdoruesit e tij. Theelësat ruhen dhe mbrohen nga politikat dhe infrastruktura e sigurisë e Dropbox. Megjithatë, kjo do të thotë që ju nuk e kontrolloni çelësin tuaj.

  Trello vs Asana: Menaxhimi i detyrave dhe projekteve në vitin 2023

Dropbox Business gjithashtu i lë metadatat tuaja në tekst të thjeshtë sepse i duhet të hyni në të për indeksimin dhe përshpejtimin e përvojës së përdoruesit.

Nëse praktikat e Dropbox ju bëjnë të qetë dhe doni të merrni më shumë kontrollin e intimitetit tuaj, referojuni 99 mjeteve tona për të ndihmuar në mbrojtjen e artikullit tuaj të privatësisë dhe udhëzuesit tonë të privatësisë.

Dropbox Business ka autentifikim me dy faktorë për të mbrojtur llogarinë tuaj, por prapëseprapë duhet të bëni një fjalëkalim të fortë për të maksimizuar sigurinë tuaj. Këto masa nuk do të ndihmojnë nëse dikush vjedh pajisjen tuaj, por ju mund t’i fshini të dhënat nga distanca. Përdoruesit mund të regjistroheni duke përdorur një hyrje të vetme, gjë që e bën më të lehtë hyrjen në shumë sisteme biznesi me të njëjtat letrat kredenciale njëherësh.

Shërbimi ofron një veçori që mund të shkëpusë pajisjet nga sinkronizimi dhe të fshijë përmbajtjen brenda tyre.

Dropbox-vs-kuti-Dropbox-i sigurisë

Serverat që ruajnë të dhënat tuaja janë në qendrat e të dhënave të Dropbox. Ata mund të përballojnë shkeljet dhe çështje të tjera, të tilla si dështimi i serverit dhe katastrofat natyrore. Ata gjithashtu testohen rregullisht për dobësitë e sigurisë. Për të siguruar që të dhënat tuaja janë të sigurta, Dropbox i ruan ato në të paktën dy rajone gjeografike.

Nëse ndodh diçka e papritur, shërbimi u ka dedikuar skuadrave që të përgjigjen. Ata janë trajnuar të reagojnë dhe të përcaktojnë ashpërsinë e incidentit, të ekzekutojnë masa të përmbajtjes dhe të komunikojnë me klientët.

Proceset dhe politikat e reagimit ndaj incidenteve janë audituar si pjesë e SOC 2 dhe vlerësimeve të tjera të sigurisë. Për një listë të plotë të veçorive dhe procedurave të sigurisë, këshillohuni me të bardhën e sigurisë së Dropbox.

egnyte-vs-kuti-box-sigurisë

Kutia nuk është asgjë e sigurt me sigurinë, të cilën duhet ta prisni nga një shërbim EFSS.

Shërbimi përdor AES 256-bit për të përplasur të dhënat tuaja në pushim dhe protokollin TLS për ta mbrojtur atë gjatë transferimit nga pajisja juaj në qendrën e të dhënave. Të dhënat akoma janë skamur kur bëhet fjalë për një server. Kutia gjithashtu përdor mbështjellësin e çelësave, që do të thotë se ai kodon çelësin tuaj me të njëjtin nivel të kriptimit.

Ashtu si Dropbox Business, Box nuk ofron encryption fund-në-fund, por ju mund ta vendosni atë duke përdorur Boxcryptor, një shtesë shtesë për encryption. Integrimi i vetëm i hyrjes në shenjë është i disponueshëm, me OneLogin dhe Centrify mbështetur.

Kutia ka autentifikim me dy faktorë për të mbrojtur llogarinë tuaj dhe ju lejon të vendosni kërkesa për fjalëkalim personal për përdoruesit tuaj. Kjo do të sigurojë që ata nuk krijojnë fjalëkalime të dobëta në radhë të parë.

Pinning e pajisjes ju lejon të kufizoni sa pajisje mund të sinkronizojë secili përdorues. Gjithashtu ju lejon të kontrolloni pajisjet në përdorim, kështu që të merrni një përmbledhje të kujt ka qasje në ruajtjen tuaj në re. Mund të fshini një pajisje, por kjo heq vetëm hyrjen në cloud duke ecur përpara dhe nuk e fshinë përmbajtjen nga hard drivei i saj.

Për më shumë informacion mbi sigurinë e Kutisë, lexoni listën e bardhë të saj.

Dropbox Business dhe Box janë afër në këtë kategori. Përveç veçorive që ata ndajnë, Kutia ka kërkesa për fjalëkalim dhe fshirja në distancë e Dropbox Business heq të dhënat nga pajisja në krye të ndërprerjes së lidhjes së sinkronizimit. Duke marrë parasysh se ka një autentifikim dy-faktor, mungesa e kërkesave për fjalëkalim nuk është një pengesë e madhe, kështu që Dropbox Business fiton këtë raund.

Raundi: Pika e Sigurisë për Biznesin e Dropbox

Logo e biznesit të Dropbox
Logo e biznesit të kutisë

5

vlerë

Një shërbim ka vlerë të mirë nëse merrni shumë për paratë tuaja. Sa më shumë depo dhe karakteristika të merrni më mirë. Sa plane ka një shërbim është një tregues i mirë nëse ai mund të sigurojë vlerë të mirë sepse duke pasur më shumë plane rrit shanset tuaja për të gjetur një që i përshtatet nevojave tuaja. Nëse jeni duke kërkuar plane të lira, referojuni marrëveshjeve tona më të mira në ruajtjen e cloud.

Një plan apo gjykim falas është një mënyrë e mirë për të provuar shërbimin përpara se të regjistroheni, kështu që është mirë nëse një shërbim ofron një.

Dropbox Business ofron një provë falas 30-ditore për planet Standarde dhe të Avancuara, por e heq atë për Ndërmarrje. Planifikon tarifë për përdorues dhe kërkon minimumi tre.

Dropbox-vs-box-Dropbox-çmimi

Standardi kushton 15 dollarë në muaj, ose ekuivalent i 12,50 $ në muaj nëse paguani për vitin, dhe ofron 3TB hapësirë ​​të përbashkët. Për më tepër, ju merrni versionin 120-ditor dhe masa të tjera të përparuara të sigurisë, duke përfshirë pajtueshmërinë HIPAA, lejet e ndarjes dhe vërtetimin me dy faktorë.

Përveç veçorive të sigurisë, ju merrni mjete të përparuara të bashkëpunimit dhe produktivitetit, të tilla si Dropbox Paper, Microsoft Office 365, sync inteligjent dhe dosje ekipi. Mjetet themelore administrative janë gjithashtu në paketë. Ato përbëhen nga konsol admin, faturim të centralizuar dhe grupe të menaxhuara nga kompani.

Me këtë plan, thirrjet API drejt partnerëve të sigurisë dhe produktivitetit janë të pakufizuara, por thirrjet API drejt partnerëve të transportit të të dhënave kapen nga 25,000 në muaj.

  A2 Hosting vs SiteGround: Cili është zgjedhja e Litter 2023?

Mbështetja përbëhet nga email me përparësi dhe chat live.

Plani i Avancuar kushton 25 dollarë për përdorues në muaj, ose 20 dollarë me zbritjen vjetore, dhe ju jep hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar. Ai bazohet në veçoritë e sigurisë së Standardit me miratimet e pajisjeve për administratorët.

Për prodhimin, ajo shton vitrinë Dropbox, e cila punon me markë të personalizuar, vrojtime vizuale dhe titra informues që ju lejojnë të përmirësoni mënyrën e paraqitjes së punës tuaj. Ju gjithashtu mund të gjurmoni se kush hap, shkarkime ose komente në skedarët tuaj. Ajo shton gjithashtu historinë e shikuesit për skedarët tuaj të përbashkët.

Plani shtrihet mjetet administrative me SSO dhe aftësinë që administratorët të hyjnë në llogaritë e anëtarëve të ekipit të tyre.

Advanced gjithashtu shton mbështetjen e telefonit gjatë orarit të punës, gjithashtu. Nëse keni nevojë për një zgjidhje të personalizueshme, mund të regjistroheni në planin e Ndërmarrjes, por do të duhet të kontaktoni Dropbox për të marrë një vlerësim të çmimit.

Ndërmarrja shton mundësinë për të integruar biznesin e Dropbox me ofruesit e menaxhimit të lëvizshmërisë së ndërmarrjeve nga palë të treta në karakteristikat e mëparshme të sigurisë.

Mjetet e administratorit të biznesit Dropbox janë përmirësuar me depërtimin e domenit, i cili tregon përdorimin në të gjithë fushën, dhe kontrollin e rrjetit, i cili mund të kufizojë përdorimin në rrjetin e kompanisë vetëm në llogarinë e ekipit.

Ai gjithashtu shtrihet mbështetje me mbështetje telefonike 24/7, megjithëse vetëm në anglisht, dhe trainim të përparuar për përdoruesit fundorë dhe administratorët.

egnyte-vs-box-box-çmimi

Kutia ka katër plane biznesi: Starter, Business, Business Plus dhe Enterprise. Ju mund të përdorni një provë 14-ditore falas për të provuar gjithçka, por e fundit.

Fillestari kushton 5 dollarë për përdorues në muaj dhe kërkon minimumi tre përdorues. Ai kap numrin e përdoruesve në 10 dhe hapësirën e ruajtjes në 100 GB. Madhësia maksimale e skedarit është 2 GB.

Me Starter, ju merrni mbështetje standarde të biznesit, SSL dhe encryption në pushim, menaxhimin e përdoruesit, versionimin, 25,000 thirrje API në muaj dhe qasje në desktop dhe celular. Ashtë një përshtatje e mirë për ekipe më të vogla.

Biznesi është i mirë për ekipe më të mëdha sepse kërkon minimumi tre përdorues dhe nuk vendos një kufi të lartë për numrin e përdoruesve. Kushton 15 dollarë për përdorues në muaj. Madhësia maksimale e skedarit është rritur në 5 GB dhe do t’ju jepet qasje në veçoritë e përparuara të sigurisë, të tilla si Active Directory, SSO dhe kontrollet e sigurisë në celular.

Ai gjithashtu integrohet me ofruesit e EMM, shton parandalimin e humbjes së të dhënave, markë doganore dhe aftësinë për të formuar dhe menaxhuar grupet e përdoruesve. Shuma e thirrjeve API në muaj është rritur në 50,000. Mësoni më shumë rreth planit këtu.

Business Plus kushton 25 dollarë në muaj dhe i shton planit të mëparshëm me kontrolle të përparuara të administratorit dhe bashkëpunëtorë të pakufizuar të jashtëm. Kontrollet e administratorit përfshijnë dukshmëri dhe menaxhim të plotë të përmbajtjes, si dhe përcjelljen e veprimtarisë së përdoruesit dhe delegacionin e rolit të administratorit. Gjithashtu ju lejon të përdorni metadata dhe shabllone me porosi. Ju gjithashtu mund të diktoni kushtet tuaja të shërbimit, gjithashtu.

egnyte-vs-box-box-qeverisje

Karakteristikat opsionale në plan përfshijnë qeverisjen e Box, Box KeySafe dhe Box Zones. Qeverisja e Kutisë rrit menaxhimin dhe mbrojtjen tuaj të përmbajtjes në cloud. Box KeySafe ju lejon të menaxhoni çelësat tuaj privat të enkriptimit. Box Zones lejon organizatat me përdoruesit në Evropë, Azi, Kanada ose Australi të përdorin qendrat e të dhënave lokale për ato rajone.

Rrit numrin e thirrjeve API të lejuara në muaj në 50,000.

Nëse keni nevojë për një plan të nivelit të ndërmarrjes, mund të kontaktoni Kutinë për një vlerësim të planit të Ndërmarrjes. Ka pajtueshmëri rregullatore të HIPAA / HITECH të kualifikuar dhe FedRAMP dhe shton dukshmëri dhe menaxhim të plotë të përmbajtjes, integrime të pakufizuara, duke përfshirë DLP dhe eDiscovery, dhe automatizimin e rrjedhës së punës.

Plus, përmirëson sigurinë tuaj me zbatimin e politikave të fjalëkalimeve, filigranimin e dokumenteve dhe besimin e pajisjes.

Ajo rrit thirrjet API në muaj në 100,000. Ju mund të shihni të gjitha tiparet që ofrojnë planet në faqen e çmimeve.

Box ofron më shumë fleksibilitet me katër planet e tij sesa Dropbox Business. Edhe pse Starter siguron vetëm 100 GB ruajtje, është i përshtatshëm për ekipe të vogla. Plus, Box Business ju jep një depozitë të pakufizuar dhe nuk është shumë më e kushtueshme sesa plani standard i Dropbox. Kutia fiton këtë raund.

Raundi: Pika e vlerës për biznesin në kuti

Logo e biznesit të Dropbox
Logo e biznesit të kutisë

6

Mendimet përfundimtare

Kjo ishte një betejë e ashpër e kutive pasi pretendentët ishin afër në shumë kategori. Dropbox Business është fituesi i përgjithshëm sepse pati tre fitore në dy. Shtë e shkëlqyeshme kur duhet të sinkronizoni skedarët shpejt dhe t’i ndani me të tjerët. Siguria e saj është gjithashtu e nivelit të lartë.

Masat e sigurisë së Box janë pothuajse të njëjta dhe tejkalojnë biznesin e Dropbox në produktivitet dhe integrime të palëve të treta pasi integrohen me të dyja Microsoft Office dhe suita e zyrave të Google. Nëse doni çmime më të mira dhe më shumë integrime të aplikacioneve, zgjidhni Kutinë.

Fituesi: Biznesi i Dropbox 

Whatfarë mendoni për këtë betejë? Cilin shërbim preferoni? Na tregoni në komentin më poshtë. Faleminderit që lexuat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me