Sådan slås Netflix VPN-forbud fra april 2023

Ikke alle er klar over det, men Netflix har et andet bibliotek med film og tv-shows for hvert land, som det er aktivt i. Det er ikke alene her: Hulu, Amazon samt nogle Kodi-repos har den samme begrænsning. Hvad der gør verdens førende streamingtjeneste anderledes er det frygtede Netflix VPN-forbud. Denne artikel handler om, hvordan man slår den.

I teorien skal enhver geoblok som Netflix være let at omgå ved blot at bruge et virtuelt privat netværk, en måde at foregive din forbindelse kommer fra et andet sted end dit faktiske sted. Netflix har imidlertid sat et af de mest sofistikerede VPN-detekteringssystemer på plads for at sikre, at det ikke sker.

Før vi går videre til hvorfor forbudet, lad os se på årsagerne til at have forskellige versioner af tjenesten til at begynde med. Vi afslutter så med at give dig et par VPN’er, der på en eller anden måde har formået at forblive et skridt foran Netflix og giver dig mulighed for at få adgang til forskellige lands Netflix – ja, det meste af tiden, alligevel.

Hvis alle disse whys og whats er for meget information til dig, og du bare vil vide de bedste VPN’er til at slå Netflix VPN-forbuddet, anbefaler vi, at du springer videre til vores bedste VPN for Netflix-artikel. Hvis du gerne vil gå endnu hurtigere, er du at tilmelde dig ExpressVPN den gyldne billet ved at få adgang til enhver Netflix hvor som helst. Med det ude af vejen, lad os se på de finere punkter i copyright-lovgivningen.

Fem VPN’er, der fungerer med Netflix 2023

Netflix og distributører

Det er copyright-lovgivning, der hovedsageligt er ansvarlig for at oprette næsten 200 Netflixes. Selvom tjenesten producerer mere og mere af sit eget indhold nu, fremstilles og distribueres det meste af det, den tilbyder, stadig af andre. Dette betyder, at disse virksomheder på sin side får et indflydelse på, hvad der vises, hvor.

Dette skyldes ofte, at Netflix ikke er det eneste parti, der viser tv-shows og film. Mange distributører har tilbud på netværk i lande, der giver eksklusive visningsrettigheder væk. Distributører kan næppe sælge de samme rettigheder to gange, hvilket betyder, at Netflix kan have tilladelse til at vise Burn Notice i USA, siger, det kan ikke vise det i Holland, hvor et lokalt tv-netværk har disse rettigheder.

  Hvordan man ser Lucifer i 2023: Den djævel, du kender

Dette licenssystem skaber et underligt patchwork af, hvad der er tilgængeligt, og hvad der ikke findes i forskellige lande. U.S.-abonnenter har det langt største bibliotek til rådighed, mens nogle markeder var godt og virkelig syet, før Netflix endda kom på scenen.

Det er disse distributører, der bestemmer, hvad der vises, hvor Netflix selv har meget dyrebart at sige i sagen og har indrømmet, at det hellere bare vil vise alt overalt; som du kan forestille dig, er der mere end et par konkurrenter, der er imod dette.

Netflix-blokerende VPN’er

Som kunde bemærker du næppe noget af dette: du besøger simpelthen www.netflix.com og dukker op den startside, du er vokset til at kende og elske. Bag kulisserne har Netflix dog omdirigeret dig til webstedet for det land, hvor du har adgang til det.

Bemærk, at dette ikke har noget at gøre med det land, du oprettede din konto i, og som kun påvirker, hvor meget du betaler hver måned (asiatiske abonnenter betaler generelt lidt mindre end amerikanske, mens europæere generelt betaler et penge eller mere). IP-adressen, du har adgang til webstedet fra, bestemmer, om du kan se Black Panther eller ej.

En person med lidt internetkyndig vil have fundet ud af denne beskrivelse, at alt hvad du skal gøre er at aktivere en VPN og slukke. En VPN vil forfalske en IP-adresse og placere dig overalt, hvor du skal være for at se en bestemt film eller et tv-show.

Sådan gjorde mange mennesker indtil januar 2016: alle vores bedste VPN-udbydere giver dig adgang til Netflix uden problemer. Det, der ændrede sig derefter, var, at de distributører, som Netflix havde samarbejdet med, begyndte at indse, at de tabte penge, fordi folk brugte Netflix til at se shows.

Da det at tabe penge strider mod kerneprincippet i enhver forretning, befandt Netflix sig under et betydeligt pres for at forhindre folk i at bruge en VPN uden blot at synes at gøre det. Som svar opsatte tjenesten, hvad der muligvis er det bedste VPN-detekteringssystem uden for Folkerepublikken Kina til at fange gerningsmænd.

Resultatet var massekonstitution, da abonnenter overalt blev ramt med proxyfejl til venstre, højre og midt, hvilket gjorde det umuligt for dem at fortsætte med at se et show, medmindre de deaktiverede deres VPN.

  Sådan fjernes blokering af YouTube: videostreaming for alle

Selvfølgelig, når der implementeres en storstilet løsning, vil der selvfølgelig være nogle sikkerhedsskader. I dette tilfælde gjorde det det, så folk, der brugte en VPN til at beskytte deres privatliv, heller ikke var i stand til at få adgang til Netflix, hvilket åbnede virksomheden for beskyldninger om, at det førte en krig om privatlivets fred.

Hovedårsagen her på Cloudwards.net, som vi går ind for at bruge en VPN, er ikke at se film – det er bare en bonus. VPN’er er den første forsvarslinje mod regeringsovervågning såvel som spionering fra regeringernes virksomhedskrænkere. At være ude af stand til at bruge en VPN, selv ikke mens du bøjner væk på en regnfuld søndag eftermiddag, er en dårlig ting.

VPN’er, der slår Netflix-forbuddet

Heldigvis har flere af de bedst rangerede udbydere blandt vores VPN-anmeldelser formået at sammensætte den nødvendige sikkerhed og protokoller for at undgå at blive opdaget af Netflix. Imidlertid fungerer ingen af ​​disse hele tiden, du skal af og til være nødt til at skifte servere, når Netflix griber ind. Det betyder, at selv efter uges brug, får du nogle gange stadig en proxyfejl.

En god service har dog mere end en server for at få adgang til Netflix, så alt hvad du skal gøre er generelt at få adgang til VPN ‘s menu og vælge en ny server fra listen. Vores bedste resultater har hidtil altid været med ExpressVPN, så vi anbefaler altid denne service først og fremmest i modsætning til IPVanish (læs vores ExpressVPN vs. IPVanish sammenligning). Udover at være den bedste VPN til streaming, er det også den hurtigste VPN derude. Læs vores ExpressVPN-anmeldelse for flere detaljer.

ExpressVPN er dog dyrt, så for dem, der føler, at det er for meget af en investering, anbefalede vi NordVPN. De seneste måneder har hastighederne imidlertid vist sig upålidelige, og læsere har været nødt til at cykle gennem snesevis af servere, før de finder en, der fungerer (læs vores NordVPN-gennemgang for detaljer). 

To andre VPN-tjenester, der kom på vores radar for nylig, og som gør et anstændigt job med at komme ind i Netflix, er Astrill og Windscribe. Som du kan læse i vores Astrill-gennemgang, tilbyder den gode priser og anstændige hastigheder, men har problemer med at komme ind på andet end amerikansk Netflix.

  Sådan ser du hajtanken i 2023: Blod i vandet

Windscribe er interessant, da det er den eneste service, vi anbefaler med en gratis plan, hvilket gør det til det bedste gratis VPN til Netflix som standard. Læs om detaljerne i dette i vores Windscribe-gennemgang, og læs vores Windscribe vs. NordVPN-stykke for at se, hvordan det kan sammenlignes med en af ​​vores top VPN’er.

For ærlige omtaler vil vi gerne henvise dig til vores VPNArea-gennemgang og Ivacy-gennemgang. Disse to tjenester slår lejlighedsvis proxyfejlen, men kæmper for at komme med den nødvendige hastighed for at se noget i HD-kvalitet.

Afsluttende tanker

Selvom det ikke er en nøjagtig videnskab på nogen måde, bør brug af vores foretrukne VPN’er til Netflix få dig til de fleste versioner af Netflix, for det meste. Gennem prøve og fejl, såvel som at holde øje med Cloudwards.net, skal du være i stand til at se, hvad du vil uden alt for mange problemer. Når du først er i, så at sige, så tjek vores Netflix-hacks for at få en bedre seeroplevelse.

Hvad er dine oplevelser med Netflix VPN-forbuddet? Har du nogen tanker om det? Deltag i diskussionen i kommentarerne herunder. Som altid tak for læsning og held og lykke med at være et skridt foran Netflix.

Ofte stillede spørgsmål om Netflix VPN-forbud

I årenes løb har vi fået mange spørgsmål om dette emne. Nedenfor finder du dem, vi ofte har fundet i.

 • Vil Netflix forbyde mig for at bruge en VPN?

  Nej, at bruge en VPN og Netflix vil ikke få dig til reelle problemer. Det værste, der vil ske, er, at du ser meddelelsen “du ser ud til at bruge en unblocker eller proxy” -meddelelse. I de flere år, vi har rodet med Netflix VPN’er, har vi aldrig modtaget en besked fra Netflix for at slå den af.

 • Hvad mener du med “switch-servere?”

  I stedet for at bruge den server, som din VPN har tildelt dig, skal du gå ind i menuen med indstillinger eller servere og vælge en anden. Tilslut det, se, om det fungerer med Netflix, hvis ikke, vask, skyl, gentag.

 • Er det lovligt at se Netflix med en VPN?

  Ja. Ingen grund til at bekymre dig om at komme i problemer, alt hvad du laver er over bord.

 • Hvordan omgås jeg Netflix VPN-blokken?

  Ved at bruge en VPN. ExpressVPN gør det bedste job, men der er også et par andre, der klarer sig godt.

 • Hvad VPN’er blokeres af Netflix?

  Teknisk set alle sammen, selvom nogle kommer forbi blokken bedre end andre. Hvis en VPN-service hævder, at den ikke er blokeret, er det en løgn.

 • Kan Netflix registrere VPN’er?

  Ja, og meget godt også. Efter vores erfaring er der ikke en enkelt VPN på markedet nu, der altid kommer igennem til Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me