CactusVPN-gennemgang – 2023

CactusVPN-gennemgang

CactusVPN er en service, der har meget at gøre for det, men på grund af mistænkeligt høje hastigheder og svag sikkerhed anbefaler vi, at du videresender den. Hvis du dog føler dig eventyrlysten, får du en god streaming-ydeevne og et dejligt UI, som du kan læse i vores fulde CactusVPN-anmeldelse.

best-VPN-anmeldelser

Hvis du så vores tidligere CactusVPN-gennemgang, ved du, at vi var imponeret over den relativt unge opgang. Vi bemærkede, at det havde potentiale, men skulle vokse, før det var klar til vores bedste VPN-liste. Med det i tankerne besluttede vi at kontrollere det igen for at se, hvordan det går.

Tingene har ændret sig med CactusVPN, men ikke alle ændringerne er til det bedre. Kundeservicesystemet er anderledes, virtuelle private netværksprotokoller er tilføjet, og serverlisten vokser – skønt den stadig er alt for lille.

Vores nysgerrighed fik os til at undersøge, om de ændringer, der blev foretaget på CactusVPN, ville være nok til at drive den til toppen. Helt ærligt er svaret nej, men der er stadig noget der for visse brugere. Læs videre for at finde ud af, om du er en af ​​dem.

Styrker & Svagheder

Alternativer til CactusVPN

Funktioner

CactusVPN er funktionsrig på nogle områder, men mangler i andre. Fra de positive ting tilbyder det en masse VPN-protokoller, som vi vil diskutere mere, når vi adresserer sikkerhed. Det understøtter også mange platforme, herunder macOS, Windows, iOS og Android.

CactusVPN tilbyder også en smart DNS-service, der giver brugerne mulighed for at ændre deres DNS for at få adgang til websteder, der ellers ville blive blokeret. Den bruger dog en anden tilgang end de fleste udbydere, som vi snart vil behandle mere detaljeret.

CactusVPN-OS

Det bringer os til de ting, som CactusVPN mangler. Det har ikke delt tunneling, som er en funktion, der er overraskende svært at finde på trods af hvor nyttig den er. Hvis du er interesseret i delt tunneling, kan du tage et kig på vores ExpressVPN-gennemgang. ExpressVPN er en af ​​de mest funktionsrige VPN’er derude, og vi anbefaler det.

CactusVPN mangler også browserudvidelser, malware-blokering og annonceblokering. Det sport de vigtigste funktioner, som de fleste forbrugere efterspørger, og det fungerer ganske godt. Der mangler dog meget af de “dejlige at have” -funktioner.

CactusVPN-funktionsoversigt

CactusVPN-logowww.cactusvpn.com

Start fra $ 217 per måned Alle planer

Generel

Betalingsmetoder
PayPal, kreditkort, PayPro, kryptovalutaer

Accepterer cryptocurrency

Samtidige forbindelser
5

Understøtter delt tunneling

Ubegrænset båndbredde

Gratis prøveversion tilgængelig
1

Restitutionsperiode
30 dage kun, hvis du af en eller anden grund ikke kan bruge tjenesten

Servermængde på verdensplan
23

Desktop OS
Windows, MacOS

Mobile OSes
Android, iOS

Browserudvidelser

Kan installeres på routere

Streaming

Har adgang til Netflix US

Kan få adgang til BBC iPlayer

Har adgang til Hulu

Kan få adgang til Amazon Prime Video

Sikkerhed

Krypteringstyper
Krypteret som standard (varierer efter protokol og er ikke konfigurerbar)

VPN-protokoller tilgængelige
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, SoftEther

Aktiveret ved enhedsstart

Tillader torrenting

Ingen-logging politik

Bestået DNS-lækagetest

Killswitch tilgængelig

Malware / annonceblokker inkluderet

Support

Live chat

E-mail support
24/7

Telefon support

Brugerforum

Vidensdatabase

Prisfastsættelse

CactusVPN er prisfastsat og tilbyder flere planer. Alle planerne har op til fem samtidige forbindelser og ubegrænset båndbredde. Planen de fleste vil være interesseret i – VPN med Smart DNS – er $ 6,99 om måneden.

Det tilbyder også kvartals- og årsplaner, som er billigere pr. Måned, jo længere du går. Prisfastsættelsen for disse tidsrammer er god, men CactusVPN giver ikke brugere mulighed for at tilmelde sig to eller endda tre år ad gangen, ligesom nogle virksomheder gør.

Hvis du planlægger at bruge din VPN i tre år eller mere, kan du se på vores NordVPN-gennemgang. NordVPN tilbyder en treårs plan for lidt over $ 100, hvilket er en bedre værdi end at betale $ 54,99 om året for CactusVPN.

CactusVPN tilbyder også Smart DNS som et selvstændigt produkt såvel som kun U.S. og UK-planer. Disse VPN-planer lader dig bruge serverne i de respektive lande og kun disse servere. Selvom det er billigere, ser det ud til, at brugssagen til dette er smal.

  VPNArea Review - Opdateret 2023

Alle CactusVPNs planer giver dig mulighed for at tilslutte op til fem enheder på én gang, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste mennesker. Hvis du ønsker, at din familie skal få VPN-beskyttelse eller har masser af enheder, skal du dog overveje at tjekke vores CyberGhost-anmeldelse efter at have læst denne. CyberGhost tilbyder op til syv samtidige forbindelser, hvilket er svært at slå.

CactusVPN accepterer mange betalingsformer, herunder kreditkort og PayPal. Det giver også kunder mulighed for at betale med cryptocurrencies, inklusive bitcoin, Ethereum og en håndfuld andre.

Det har en 30-dages refusionspolitik, men der er advarsler. Tilbagebetalingspolitikken tillader ikke, at du får en refusion for blot at være utilfreds med tjenesten. Det siger eksplicit, at der skal være noget, der forhindrer dig i at bruge tjenesten for at få en refusion.

Brugervenlighed

CactusVPN-webstedet er godt designet og gør det nemt at finde det, du leder efter. Midt på skærmen er der en “start nu” -knap, der tager dig hvor du kan vælge en plan, men hvis du ruller ned, ser du mulighederne “prøv VPN gratis” og “prøv Smart DNS gratis”.

Valg af en af ​​”prøv gratis” -indstillingerne sender dig til en formular, der kun kræver, at din e-mail er konfigureret. Derfra vil du modtage en e-mail, der lader dig indstille din adgangskode og tilbyder links til, hvordan du konfigurerer alt.

Opsætningen er let. Du skal bare downloade klienten, installere den og logge på. Når du først er logget ind, ser du, at grænsefladen er temmelig ren, men på en god måde. Layouten gør de vigtigste ting let at finde og udelader potentielle rod. Valget af mørke farver er også rart, fordi det hjælper klienten med at skille sig ud mod andre vinduer bag det og reducerer øjenbelastningen.

CactusVPN-ClientVPN

Der er fire faner øverst: VPN-service, Smart DNS, indstillinger og appmorder. I VPN-fanen finder du en rullemenu, der giver dig mulighed for at vælge fra en liste over byer, en knap til højre der giver dig mulighed for at sortere byerne efter hastighed og en forbindelse-knap. Under forbindelsesknappen er en tekstlinie, der fortæller dig, om du er beskyttet.

CactusVPN Smart DNS

Fanen Smart DNS har en enkelt knap, der lyder “aktiver Smart DNS.” Nedenfor er der en kort tekstlinje, der angiver, om Smart DNS er aktiveret. Det er en forbedring i forhold til den tidligere version af klienten, hvor du var nødt til at logge ind på VPN og Smart DNS separat.

CactusVPN-client-SmartDNS

Under indstillinger finder du nogle run-of-the-mill-indstillinger, som du kan konfigurere. Det, der er fantastisk ved designet af klientens indstillingsvindue, er, hvor tydeligt formuleret hver mulighed er. Nogle af skifterne har etiketter, der er mere ordførere end din gennemsnitlige klient, hvilket hjælper med at gøre det klart, hvad hver ting gør.

CactusVPN-client-indstillinger

Med appmorderen kan du konstruere en liste over programmer, du vil blive afsluttet, hvis VPN-forbindelsen falder.

CactusVPN-Client-App-Killer

Der er et lille ikon øverst til venstre, der ser ud til at være et førstehjælpskit. Det forbinder dig til support, som vi vil tale mere om senere.

Det, der også er rart med klienten, er, at Cactus-ikonet i din proceslinje giver dig mulighed for at vide, om du tunnelerer gennem VPN. Hvis du er tilsluttet VPN, er kaktusen en dejlig, naturlig grøn. Hvis du ikke er det, er det gråt.

Hastighed

Som altid testede vi CactusVPN over et par steder efter at have målt vores ubeskyttede hastighed. Et hurtigt kig på hastighedskortet antyder, at det let er den hurtigste VPN, men vores score, og os, bliver uenige. Cactus virkede ikke med OpenVPN, og på grund af dette var der lidt eller ingen kryptering på vores forbindelse til at påvirke hastigheden.

Placering: Ping (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)
Ubeskyttet (Virginia, USA) 15 72,14 6.01
Tokyo 161 69.16 3,78
London 85 71,21 4,48
Chicago 42 71,19 5.9

Vi testede VPN med flere protokoller i byer over hele verden. Ydelsen fra protokol til protokol virkede konsistent i starten, men vi ramte en ulempe, da vi forsøgte at bruge OpenVPN. Mens vi forsøgte at bruge OpenVPN, kunne vi ikke oprette forbindelse til nogen by.

  ZenMate-anmeldelse - Opdateret 2023

Hver anden protokol blev imidlertid beundringsværdig, hvilket ikke er overraskende i betragtning af arten af ​​de subpar-protokoller, vi var i stand til at bruge. Det var i stand til at oprette forbindelsen i cirka fire sekunder i gennemsnit, hvilket er godt, og det var lydhør. Browseroplevelsen blev så upåvirket af VPN, at det næppe var mærkbar.

Pingtiden steg efter vores afstand fra hvor vi tunnelerede til, men ikke for meget. Du ønsker måske ikke at spille konkurrencedygtige førstepersons shooter-spil, mens du bruger VPN, men det var ikke noget problem for arbejde, browsing eller streaming. Hvis du leder efter en VPN med lavt ping, skal du læse vores bedste VPN til gaming-roundup.

CactusVPN Downloadhastigheder

Downloadhastighederne blev praktisk taget ikke påvirket, selv i store afstande, mens uploadpræstationen fik et hit. Når vi oprettede forbindelse til Tokyo, som ligger ca. 6.800 miles fra os, mistede vi næsten halvdelen af ​​vores uploadhastighed. Dette er ret imponerende.

Inden vi rangerer det blandt de hurtigste VPN-udbydere, bekymrer vi os dog om den lidt for gode ydelse af CactusVPN. I betragtning af at OpenVPN simpelthen ikke fungerer, er vi lidt bekymrede over det aktuelle krypteringsniveau. Vi forbinder hastighedsfaldene, vi oplever, med ikke-krypterede proxier snarere end sikre VPN-tunneler.

Da det er vanskeligt at teste for det tilstedeværende krypteringsniveau, skal ovenstående forblive mistanke, men vi er i tvivl, der stammer fra ovenstående resultater. Mens dette er i stand til hurtig hastighed med subpar-protokoller, kan dette afsnit simpelthen opsummeres som “ikke relevant”, da der ikke er noget grundlag for sammenligning.  

Sikkerhed

Når det kommer til sikkerhed, er CactusVPN simpelthen ikke god. Det tillader ikke dig at vælge krypteringsniveauet for din forbindelse, og vi er ikke sikre på, om den endda er krypteret, bedømt efter hastighedsresultaterne ovenfor. Krypteringstypen afhænger af, hvilken protokol du bruger, men for det meste er 128-bit AES.

Hvad angår protokoller, tilbyder det et fantastisk valg. Det giver dig mulighed for at skræddersy din VPN til dine behov med hensyn til vejning af sikkerhed versus hastighed eller ethvert andet aspekt. Ulempen er, at vi ikke kunne få OpenVPN, som uden tvivl er den mest sikre protokol, til at fungere under vores test.

CactusVPN-protokoller

Klienten har flere sikkerhedsfunktioner, der kan forbedre beskyttelsesniveauet, som VPN tilbyder. Indstillingerne giver dig mulighed for at konfigurere den til at køre ved opstart eller for at stoppe internettrafik, hvis forbindelsen til VPN mistes. Disse er vigtige for sikkerhed.

Der er også DNS-lækagebeskyttelse, som vi testede med denne DNS-lækagetest og blev bevist at fungere. App-morderen er også dejlig at have. Det giver dig mulighed for at oprette en liste over programmer, der skal dræbes, hvis din VPN-forbindelse går tabt.

Privatliv

CactusVPN siger flere gange på sin hjemmeside, at det har en politik, der ikke logger på. Det siger, at der ikke er gemt nogen data om din aktivitet, mens du bruger VPN, inklusive IP-adresse, trafiklogfiler, tidsstempler, anvendt båndbredde og lignende. Det hævder, at der ikke er nogen overvågning eller optagelse.

Når det er sagt, er der sektioner i privatlivspolitikken, der tegner et andet billede. Til at begynde med siger det, at det kunne “dele nogle ikke-personlige data for at optimere anvendeligheden og promoveringen af ​​vores tjenester og websted med tjenester som Google Analytics eller Facebook.”

Du vil også finde et afsnit, hvor CactusVPN forbeholder sig retten til at indsamle data og bruge personlige data, når det er nødvendigt for at beskytte sig mod juridisk fejl. Der er andre klausuler, hvor det siges, at det vil afsløre “enhver information om dig” til retshåndhævelse og embedsmænd.

Bestemmelser, der er strøet i hele privatlivspolitikken, kan være meget relaterede til potentielle kunder og i nogle tilfælde tilsyneladende endda gå imod de gentagne påstande om ikke logning. Hvis du vil have en VPN, der tilbyder usædvanligt privatliv og sikkerhed, kan du se vores private internetadgang.

Streamingydelse

Da vi testede streamingpræstation af CactusVPN, stødte vi på en interessant situation. På webstedet er der en liste over over 230 geoblokerede websteder, som VPN giver dig adgang til. Da vi startede klienten op og tilsluttede VPN via London-serveren, fungerede det dog ikke med BBC iPlayer.

CactusVPN-Geoblocking

Vi kontaktede support, hvilket var en god oplevelse, som vi vil adressere et øjeblik, og fik at vide, at den smarte DNS var ansvarlig for at give adgang til geoblokerede websteder. Vi opsatte Smart DNS, som krævede konfiguration, herunder slukke IPv6, og fik ind på BBC iPlayer, U.S. Netflix og andre typisk geoblokerede websteder.

  Perfekt anmeldelse af personlige oplysninger - Opdateret 2023

Desværre kan du ikke køre Smart DNS og VPN på samme tid i CactusVPN-klienten. Du er begrænset til det ene eller det andet. Det betyder, at du kan nå og bruge geoblokerede websteder med Smart DNS-tjenesten, men din forbindelse er ikke sikker. Smart DNS tunnelerer dig ikke igennem til en lokal server, krypterer din forbindelse eller forbedrer sikkerheden.

Ulempen med opsætningen er, at opløsningen og hastigheden af ​​din streamingoplevelse ikke påvirkes. Den forsinkelse og den treghed, du kunne se streame noget med en VPN, vil ikke være til stede, fordi du bruger din normale internetforbindelse i stedet for at sprænge din forbindelse rundt om i verden.

Netflix og BBC iPlayer var snappy og standardindstillet til den højeste opløsning. I timen eller deromkring af vores test var der ingen buffering, og der faldt ingen opløsning. Alt fungerede godt, men ikke ved hjælp af en VPN gør det nemt at blive fanget (blandt de andre farer).

Hvis du leder efter en måde at slå Netflix VPN-forbudet på, foreslår vi, at du tjekker vores bedste VPN til Netflix-guide. Alternativt, hvis BBC-indhold er det, du har brug for, har vi en artikel, der dækker den bedste VPN til BBC iPlayer. Vi foreslår at undersøge dem i stedet for at bruge en ubeskyttet Smart DNS.

Serverplaceringer

Sidste gang vi kiggede på CactusVPN, havde den kun 20 servere. Det er en anemisk mængde servere. Mange VPN-udbydere har mere i en enkelt amerikansk by.

Siden da har det hævet sit spil, men ikke på nogen meningsfuld måde. Det har nu i alt 23 servere over hele verden. På en måde er det en god ting, fordi det viser forbedring. Treogtyve er imidlertid ikke imponerende af nogen foranstaltning.

CactusVPN-Servers

Placeringen af ​​serverne er forudsigelige og inkluderer fire amerikanske byer, fire servere i London og i alt 17 samlede placeringer andetsteds. Det har byer i Asien, Europa og USA dækket, men der er ingen servere i Afrika eller Sydamerika.

På trods af det lave antal servere tilbyder CactusVPN stærk ydelse, som vi så i vores hastighedstest. Når det er sagt, hvis det oplever hurtig vækst i brugerbasen og ikke kan opgradere sin infrastruktur hurtigt, er det sandsynligt, at hastighederne vil lide.

Kunde service

Som nævnt var vi nødt til at kontakte kundesupport for at spørge, hvordan vi kunne få geoblokerede websteder til at fungere. Vi sagde, at vi var en normal kunde, der brugte den gratis prøveversion til at teste tjenesten og ville bruge BBC iPlayer. Vores spørgsmål blev besvaret inden for et minut, og vi fik en fem-dages gratis prøveversion af Smart DNS-tjenesten.

Reaktionstiden og viljen til at hjælpe var imponerende. Vi stillede også et par spørgsmål til klienten og fik gode svar, alt inden for et minut efter at have stillet.

Vidensbasen er også god, med en grundig FAQ og flere tydeligt skrevet vejledninger. Når det er sagt, er der ingen telefonlinje, og da vores sidste anmeldelse blev skrevet, var der en live chat-funktion på stedet, der ikke længere er til stede.

Dommen

Vores konklusion ligner den, vi kom til sidst med CactusVPN. Der er masser at lide ved det. Kundeservicen er fremragende, kunden er pålidelig og let at bruge, og antallet af protokoller og andre funktioner er stort. Priserne er konkurrencedygtige, og VPN er hurtig, men den kan ikke køre OpenVPN, hvilket er den bedste protokol for de fleste mennesker.

Når det er sagt, er CactusVPN nødt til at vokse mere, før den er klar til at konkurrere med dem som ExpressVPN og NordVPN. Privatlivspolitikken er tilstrækkelig til at få næsten enhver til at føle sig utilpas og antallet af servere er uacceptabelt.

Kun tiden vil vise, om CactusVPN vil vokse til at blive en titan i VPN-branchen. Potentialet er der, men det har en lang vej at gå.

Hvis du har erfaring med CactusVPN, så fortæl os, hvordan det gik i kommentarerne herunder. Hvis du leder efter noget bedre, er vi sikre på, at du finder den perfekte VPN til dig i vores VPN-anmeldelser. Tak for at have læst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me